Nişanlımın yaptığı davranış güvenimi kırdı nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?

Yaşlarınız kaç? Sosyal medyaya bu kadar önem vermeniz!! Arkadaşlar hayatta ciddiye alınacak daha büyük sorunlar var. Bırakın kim ne isterse onu giysin kim kimi takip etmek isterse onu takip etsin. Bir rahat olun yaa. Evlenmek istediğiniz 4 yılınızı verdiğiniz şu anlattığınız adam mı? Cidden yazık etme kendine. Milletin ne giydiğinden, makyajından ona ne gözünü kapatıp başını çeviremiyor mu da yorum yapıyor. Asla niyeti temiz değil. Eşimi seçerken en çok dikkat ettiğim konuydu kin hakkında nasıl eleştirileri var diye ama eşimin ağzından bir kadın hakkında asla bir eleştiri duymadım hatta bir gün bir kadın şort giymiş yanakları görünüyordu offf o ney diye tepki verdim ve eşim şaşırdı noldu dedi ne bilim ben bu kadar açık şort giyen görmemiştim dedim kendine yakıştırmış giymiş öyle mutlu demek ki dedi ve ben eşime o an bayıldım. Arkadaşım evlilik zor iş hayat arkadaşını iyi seç. Şu anlattığın adamla ömür geçmez çok zor

Kendi hatası yerine sizin o hataya vermiş olduğunuz tepkiden dolayı sizi suclamasına MANİPÜLASYON diyoruz.
Bal gibi de hatalı.

Profilse6size dair birsey yoksa yuzuklu iki el koysaydı. Seni arkası dönük foto koysaydı.

Şu zihniyette adamlarla neden evlenmek için bu kadar çaba gösterirsiniz anlamıyorum. Kurtulmuşsunuz siz. Üzülmeyin aksine sevinin.
haklısınız. ben ailesini tanıdıkça ordan kaynaklı olduğunu anladım. bu son durumdan sonra aslında kendisi bukadar katı değilmiş demekki. ama ailesinin biraz kapalı bi aile olması özellikle babası. sanıırm ondan böyleydi. ben bunu şimdi anladım.

5 yıllık ilişkimiz vardı .Ben birkaç kez ayrılmaya kalktım o yalvar yakar oluyordu kıyamayıp barışıyordum.
Nisanlandik 1.5 ay olmuştu.Nişanlımla sudan sebeple tartışma yaşamıştık telefonda mesajla, sonra ayrıldık.
Konuşmaya işyerine gittiğimde işe yeni başlayan bir kız vardı.Aynı odada çalışıyorlardı.(Memurlar)
Kız kafasını kaldırıp yüzüme bakmadı
İş arkadaşının nişanlısı gelmiş insan bir bakar merhaba der nasıl biri diye inceler yani bana tuhaf gelmişti.
O an anlamıştım o kız yüzünden bahane yapıp ayrıldığını.
Sonradan onunla evlendi.
Sizinki de büyük bir olasılık Aleynayla görüşüyor boşverin bitirin değmez sizi istese 40 gün olmuş arar sorardı.

sevgiliyken koymuştuk. sonra ayrıldık. tekrar barışınca koymayalım dedik. nişanlandık gine koymadık. nazar olur diye. fakat, beni düşündüren iş arkadaşını takip etmesi değildi. düne kadar ben samimi olmam takip etmem diyip, kafasına göre takip etmeye başlamış olmasıydı. bende bunu üzerine hayırdır dedim. ne değişti de ekledin dedim. umursamadı. sanane yobazmısın dedi. hatta annesi bile nişanlın rahatsız olmuş demiş, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş. silemem ne demek ona takıldım. iş arkadaşı bu iş. silemem nedir. ayrıca o kızla aylar önce iş için konuşmustu vatspta. bişi demedim çünkü iş içindi. güveniyodum. fakat aylar sonra bu kızı eklemiş. üstelik kız artık bunların yanında çalışmıyo.. yeni eklemiş kızı yani. 1 aylık mevzu en fazla. buda kafamı kurcaladı işte..

sevgiliyken koymuştuk. sonra ayrıldık. tekrar barışınca koymayalım dedik. nişanlandık gine koymadık. nazar olur diye. fakat, beni düşündüren iş arkadaşını takip etmesi değildi. düne kadar ben samimi olmam takip etmem diyip, kafasına göre takip etmeye başlamış olmasıydı. bende bunu üzerine hayırdır dedim. ne değişti de ekledin dedim. umursamadı. sanane yobazmısın dedi. hatta annesi bile nişanlın rahatsız olmuş demiş, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş. silemem ne demek ona takıldım. iş arkadaşı bu iş. silemem nedir. ayrıca o kızla aylar önce iş için konuşmustu vatspta. bişi demedim çünkü iş içindi. güveniyodum. fakat aylar sonra bu kızı eklemiş. üstelik kız artık bunların yanında çalışmıyo.. yeni eklemiş kızı yani. 1 aylık mevzu en fazla. buda kafamı kurcaladı işte..

evet. takip etmesi umrumda değildi aslında.. ben yapmam diyip yapması. ne değişti de takip etmeye başladı. demekki bi samimiyet olmuş. üstelik masum bi arkadaşlık olsa, hayatım yanlış anladın özür dilerim silerim senden önemli değil demesi gerekirdi. ama bu, sanane yobazmısın diyip kapattı.. ulan çok makyaj yapma diyen, daha önce instaya kendimi çekip atıyorum diye triplere giren adamdı bu.birde bna yobaz diyor. hayır kıskanmak veya hesap sormak yobazlık değilki. üstelik güveniyodum ona zaten. oyüzden kafamı kurcaladı. bu umursamaz tavrı. aslında çözülmeyecek bişey değildi. ama onun sanane demesi kapatması, işin rengini değiştirdi. aleyna önemliymiş demekki diye düşündüm. sonra gitmiş kızı silmiş bana sabah yazıyo, sildim kızı yobaz demiş...

biz bu konuda çok kavgalar ettik. ve ben crop falan da giyiyodum yani. o tribe girerdi çıkardı öyle. sacmaladığını söylerdim. ama ne diyeyim. bende böyle düşünüyosa kimseye bakmıyo diye düşünürdüm. ne salakmışım. sfsfsf. aslında şimdi dışardan analiz edince onu şunu anladım, ailesi kapalı insanlar erkek evlatları olmalrına rağmen biraz baskıcı büyütmüşler. babası sıkıntılıydı. ben mesela kısa bi elbise giymiştim babası karışmaya kalkmıştı.. bence aileden kaynaklı bastırıyodu kendini.. şimdi anladım bunuda.

Özür dilerim ama iyi olmuş sana. Bu kadar ahlak bekçiliği yapan ,senin üzerinde baskı kıran birine taviz verirsen kendi kişiliğinden olursun.gün gelir o sana yasakladığı her şeyi yaparken sen de sana olan saygısını kaybettiğini acı bir şekilde anlarsın.iyi olmuş ki Nişanlılık sürecinde anlamışsın ve bitmiş.yani umarım anlamışsındır . Bundan sonraki kişide buna dikkat edersin umarım

dönmem. ben makyaj yapınca falan beğenirdi ama karışırdı da. ve açık sacık dar şeyler giyme derdi. hoşlanmazmış. öyleydi onun kafası. hatta ben kendi resmimi çekip atardım hikayeme, niye atıyosun falan derdi beni silmişti instadan.. vardı öyle huyları. sacma sapan düşünüyosun derdim ama takmazdı. ayrıca, insanın arkadaşları olur işte, fakat o kızı hatırlıyorum, aylar önce kıza işle ilgili yazmıştı ve ben üstünde durmadım. ama aylar sonra o kızı takip etmeye başlaması beni düşündürdü. yani neden şimdi takibe aldın dedim.. niye şimdi. çünkü kız orda çalışmıyormuş artık bikaç ay önce ayrılmış ordan ve sen yeni takibe almışşın dedim.. evli barklı dedi. inanmadım. sonra bigün aradığında boşanmışda olabilir dedi. bu sebepler kafamda sorular oluşturdu. iş arkadaşı için hesap sorduğumda, sanane yobazmısın demesi suratıma kapatması.. nedir yani. ne için. sabahta sildim o kızı yobaz demişti bana. günlerce aramadı yazmadı cabalamadı. neymiş, öfkelenmişim küfür etmişim,. iyide senin tavırlarına karşı oluşmuş bişiydi dedim.. ama tabi anlayana. o hala kuyruğu dik tuttu. hep öyleydi. hep haklı da olsam ben arardım. kıyamayan ben olurdum. mayısın 22 nden beri böyleyiz.

Evlilikte yetişme tarzınız farklı olsa da, en azından bakış açısının benzer olması çok önemli... Beraber çocuk büyüteceksiniz, sıkıntı sadece sizin giyiminize falan karışması değil yani.
Onun ne halt olduğu, bu ilişkiye ve size nasıl baktığı zaten 40 gün aramamasından ve size karşı davranışlarından malûm zaten, nişanlılık da tanımak için var, isabet oldu, kurtuldum deyip yolunuza bakmanız en güzeli olur.
Ancak şunu söylemem lâzım, ne kadar hakettiğini düşünürseniz düşünün, sevgilinize, nişanlınıza, eşinize küfür etmeyin. Onun da size aynı davranışla mukabele etmesine imkan tanır bu. Küfürden sonraki aşama da birçok erkekte şiddet yoluyla gösterir kendini maalesef. Haklıyken bi bakmışsınız o üste çıkmış...
Altınları güvendiğiniz biriyle gönderin ve irtibatınızı kesin. Ne kadar keskin bir şekilde iletişimi keserseniz o kadar çabuk kurtulmuş ve kendi hayatınıza dönmüş olursunuz.
Keşke ben de nişanlıyken nişan atıp kurtulsaydım diyen bir sürü kişi var, şanslısınız. :)

Yıllardır kendinizden tavizler verip ilişkiyi devam ettirmişsiniz, çabası, saygısı kalmamış. Egosu tavan yapmış ki zaten egoist biriymiş.

Her kızı sizin gibi sanıyor olabilir, sizin verdiğiniz öz güvenle kendisini reddedilmez ve dünyanın merkezinde sanıyor. flört edecek ama kimse kahrını sizin gibi çekmeyince yine manipülasyonlarla size adım atacak. Tamamen silin gitsin. Affederseniz evlenince aldatır sizi bu adam kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…