- 25 Kasım 2020
- 3.054
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.287
- 83
- Konu Sahibi karakutu94
-
Yaşlarınız kaç? Sosyal medyaya bu kadar önem vermeniz!! Arkadaşlar hayatta ciddiye alınacak daha büyük sorunlar var. Bırakın kim ne isterse onu giysin kim kimi takip etmek isterse onu takip etsin. Bir rahat olun yaa. Evlenmek istediğiniz 4 yılınızı verdiğiniz şu anlattığınız adam mı? Cidden yazık etme kendine. Milletin ne giydiğinden, makyajından ona ne gözünü kapatıp başını çeviremiyor mu da yorum yapıyor. Asla niyeti temiz değil. Eşimi seçerken en çok dikkat ettiğim konuydu kin hakkında nasıl eleştirileri var diye ama eşimin ağzından bir kadın hakkında asla bir eleştiri duymadım hatta bir gün bir kadın şort giymiş yanakları görünüyordu offf o ney diye tepki verdim ve eşim şaşırdı noldu dedi ne bilim ben bu kadar açık şort giyen görmemiştim dedim kendine yakıştırmış giymiş öyle mutlu demek ki dedi ve ben eşime o an bayıldım. Arkadaşım evlilik zor iş hayat arkadaşını iyi seç. Şu anlattığın adamla ömür geçmez çok zorbu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin de nişanlınızla şu an barışsanız bile ileride sağlıklı bir ilişkiye evrilebilmesi biraz zor duruyor. Size kişisel tavsiyem bu kadar kıskançlık da sağlıklı değil. 2 yetişkin insanın birbirinden ayrı da bir sosyal hayatı olmalı. O da biriyle çay içebilmeli, siz de. İlla kalkın siz arkadaşlarınızla o da arkadaşlarıyla tatile gitsin demiyorum ki bu da aslında sağlıklı bir şey. Ama güven gerçekten olduktan sonra bu tarz şeyler sadece hayatı zorlaştırır, ilişkiyi yıpratır.
Çevremde de kendimde de deneyimlediğim için "keskin sirke kübüne zarar"
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin de nişanlınızla şu an barışsanız bile ileride sağlıklı bir ilişkiye evrilebilmesi biraz zor duruyor. Size kişisel tavsiyem bu kadar kıskançlık da sağlıklı değil. 2 yetişkin insanın birbirinden ayrı da bir sosyal hayatı olmalı. O da biriyle çay içebilmeli, siz de. İlla kalkın siz arkadaşlarınızla o da arkadaşlarıyla tatile gitsin demiyorum ki bu da aslında sağlıklı bir şey. Ama güven gerçekten olduktan sonra bu tarz şeyler sadece hayatı zorlaştırır, ilişkiyi yıpratır.
Çevremde de kendimde de deneyimlediğim için "keskin sirke kübüne zar
haklısınız. ben ailesini tanıdıkça ordan kaynaklı olduğunu anladım. bu son durumdan sonra aslında kendisi bukadar katı değilmiş demekki. ama ailesinin biraz kapalı bi aile olması özellikle babası. sanıırm ondan böyleydi. ben bunu şimdi anladım.Şu zihniyette adamlarla neden evlenmek için bu kadar çaba gösterirsiniz anlamıyorum. Kurtulmuşsunuz siz. Üzülmeyin aksine sevinin.
5 yıllık ilişkimiz vardı .Ben birkaç kez ayrılmaya kalktım o yalvar yakar oluyordu kıyamayıp barışıyordum.bu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
sevgiliyken koymuştuk. sonra ayrıldık. tekrar barışınca koymayalım dedik. nişanlandık gine koymadık. nazar olur diye. fakat, beni düşündüren iş arkadaşını takip etmesi değildi. düne kadar ben samimi olmam takip etmem diyip, kafasına göre takip etmeye başlamış olmasıydı. bende bunu üzerine hayırdır dedim. ne değişti de ekledin dedim. umursamadı. sanane yobazmısın dedi. hatta annesi bile nişanlın rahatsız olmuş demiş, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş. silemem ne demek ona takıldım. iş arkadaşı bu iş. silemem nedir. ayrıca o kızla aylar önce iş için konuşmustu vatspta. bişi demedim çünkü iş içindi. güveniyodum. fakat aylar sonra bu kızı eklemiş. üstelik kız artık bunların yanında çalışmıyo.. yeni eklemiş kızı yani. 1 aylık mevzu en fazla. buda kafamı kurcaladı işte..Kendi hatası yerine sizin o hataya vermiş olduğunuz tepkiden dolayı sizi suclamasına MANİPÜLASYON diyoruz.
Bal gibi de hatalı.
Profilse6size dair birsey yoksa yuzuklu iki el koysaydı. Seni arkası dönük foto koysaydı.
sevgiliyken koymuştuk. sonra ayrıldık. tekrar barışınca koymayalım dedik. nişanlandık gine koymadık. nazar olur diye. fakat, beni düşündüren iş arkadaşını takip etmesi değildi. düne kadar ben samimi olmam takip etmem diyip, kafasına göre takip etmeye başlamış olmasıydı. bende bunu üzerine hayırdır dedim. ne değişti de ekledin dedim. umursamadı. sanane yobazmısın dedi. hatta annesi bile nişanlın rahatsız olmuş demiş, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş. silemem ne demek ona takıldım. iş arkadaşı bu iş. silemem nedir. ayrıca o kızla aylar önce iş için konuşmustu vatspta. bişi demedim çünkü iş içindi. güveniyodum. fakat aylar sonra bu kızı eklemiş. üstelik kız artık bunların yanında çalışmıyo.. yeni eklemiş kızı yani. 1 aylık mevzu en fazla. buda kafamı kurcaladı işte..O
O değil de nişanlı adamın sosyal medyada nasıl nişanlısıyla resmi olmaz yahu...ben ona takıldım...resmen gizlemek bu .. benimm cin direk ayrılma sebebi..nasıl sabrettini sizi saklamasina. Gizlediği birşeyler olduğu burdan belli değil mi
evet. takip etmesi umrumda değildi aslında.. ben yapmam diyip yapması. ne değişti de takip etmeye başladı. demekki bi samimiyet olmuş. üstelik masum bi arkadaşlık olsa, hayatım yanlış anladın özür dilerim silerim senden önemli değil demesi gerekirdi. ama bu, sanane yobazmısın diyip kapattı.. ulan çok makyaj yapma diyen, daha önce instaya kendimi çekip atıyorum diye triplere giren adamdı bu.birde bna yobaz diyor. hayır kıskanmak veya hesap sormak yobazlık değilki. üstelik güveniyodum ona zaten. oyüzden kafamı kurcaladı. bu umursamaz tavrı. aslında çözülmeyecek bişey değildi. ama onun sanane demesi kapatması, işin rengini değiştirdi. aleyna önemliymiş demekki diye düşündüm. sonra gitmiş kızı silmiş bana sabah yazıyo, sildim kızı yobaz demiş...5 yıllık ilişkimiz vardı .Ben birkaç kez ayrılmaya kalktım o yalvar yakar oluyordu kıyamayıp barışıyordum.
Nisanlandik 1.5 ay olmuştu.Nişanlımla sudan sebeple tartışma yaşamıştık telefonda mesajla, sonra ayrıldık.
Konuşmaya işyerine gittiğimde işe yeni başlayan bir kız vardı.Aynı odada çalışıyorlardı.(Memurlar)
Kız kafasını kaldırıp yüzüme bakmadı
İş arkadaşının nişanlısı gelmiş insan bir bakar merhaba der nasıl biri diye inceler yani bana tuhaf gelmişti.
O an anlamıştım o kız yüzünden bahane yapıp ayrıldığını.
Sonradan onunla evlendi.
Sizinki de büyük bir olasılık Aleynayla görüşüyor boşverin bitirin değmez sizi istese 40 gün olmuş arar sorardı.
biz bu konuda çok kavgalar ettik. ve ben crop falan da giyiyodum yani. o tribe girerdi çıkardı öyle. sacmaladığını söylerdim. ama ne diyeyim. bende böyle düşünüyosa kimseye bakmıyo diye düşünürdüm. ne salakmışım. sfsfsf. aslında şimdi dışardan analiz edince onu şunu anladım, ailesi kapalı insanlar erkek evlatları olmalrına rağmen biraz baskıcı büyütmüşler. babası sıkıntılıydı. ben mesela kısa bi elbise giymiştim babası karışmaya kalkmıştı.. bence aileden kaynaklı bastırıyodu kendini.. şimdi anladım bunuda.Özür dilerim ama neden kadınlar hakkında böyle örümcek kafalı düşüncelerini dile getirirken neden ne saçmalıyorsun diyemedin?
Nişan attığınız iyi olmuş üzülme evlenince seni kapıdan dışarı çıkarmaz ama kendini her şeyde özgür görürdü.
Özür dilerim ama iyi olmuş sana. Bu kadar ahlak bekçiliği yapan ,senin üzerinde baskı kıran birine taviz verirsen kendi kişiliğinden olursun.gün gelir o sana yasakladığı her şeyi yaparken sen de sana olan saygısını kaybettiğini acı bir şekilde anlarsın.iyi olmuş ki Nişanlılık sürecinde anlamışsın ve bitmiş.yani umarım anlamışsındır . Bundan sonraki kişide buna dikkat edersin umarımbu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
dönmem. ben makyaj yapınca falan beğenirdi ama karışırdı da. ve açık sacık dar şeyler giyme derdi. hoşlanmazmış. öyleydi onun kafası. hatta ben kendi resmimi çekip atardım hikayeme, niye atıyosun falan derdi beni silmişti instadan.. vardı öyle huyları. sacma sapan düşünüyosun derdim ama takmazdı. ayrıca, insanın arkadaşları olur işte, fakat o kızı hatırlıyorum, aylar önce kıza işle ilgili yazmıştı ve ben üstünde durmadım. ama aylar sonra o kızı takip etmeye başlaması beni düşündürdü. yani neden şimdi takibe aldın dedim.. niye şimdi. çünkü kız orda çalışmıyormuş artık bikaç ay önce ayrılmış ordan ve sen yeni takibe almışşın dedim.. evli barklı dedi. inanmadım. sonra bigün aradığında boşanmışda olabilir dedi. bu sebepler kafamda sorular oluşturdu. iş arkadaşı için hesap sorduğumda, sanane yobazmısın demesi suratıma kapatması.. nedir yani. ne için. sabahta sildim o kızı yobaz demişti bana. günlerce aramadı yazmadı cabalamadı. neymiş, öfkelenmişim küfür etmişim,. iyide senin tavırlarına karşı oluşmuş bişiydi dedim.. ama tabi anlayana. o hala kuyruğu dik tuttu. hep öyleydi. hep haklı da olsam ben arardım. kıyamayan ben olurdum. mayısın 22 nden beri böyleyiz.kim seni başta böyle kısıtlıyor, saçma sapan seyler yapıyorsa ondan uzak dur. adamla olmayacağı sana ilk baştaki tavrından belli.
seni beğenmiş sevgili olmus. neden kalkıp “şöyle kafınları sevmem, bunları takip etmem” muhabbetine giriyor? aşırı itici.
bence seni Allah kurtarmış. sakın gelip yalvarsa dahi kabul etme. bunlar böyledir. evlendikten sonra aldatılacağına şimdi biraz üzül. emin ol sonunda kazanan sen olacaksın.
seni de nomta kadar süpheye sokan, değersiz hissettiren hiç kimseye şans verme.
ciddi diyorum Allah kurtarmış. sakın bir hata yapıp geri dönme.
hayır.şu herif için bu kadar kelime israfına değer mi? Gidip evlenmezsin umarım
Evlilikte yetişme tarzınız farklı olsa da, en azından bakış açısının benzer olması çok önemli... Beraber çocuk büyüteceksiniz, sıkıntı sadece sizin giyiminize falan karışması değil yani.biz bu konuda çok kavgalar ettik. ve ben crop falan da giyiyodum yani. o tribe girerdi çıkardı öyle. sacmaladığını söylerdim. ama ne diyeyim. bende böyle düşünüyosa kimseye bakmıyo diye düşünürdüm. ne salakmışım. sfsfsf. aslında şimdi dışardan analiz edince onu şunu anladım, ailesi kapalı insanlar erkek evlatları olmalrına rağmen biraz baskıcı büyütmüşler. babası sıkıntılıydı. ben mesela kısa bi elbise giymiştim babası karışmaya kalkmıştı.. bence aileden kaynaklı bastırıyodu kendini.. şimdi anladım bunuda.
Yıllardır kendinizden tavizler verip ilişkiyi devam ettirmişsiniz, çabası, saygısı kalmamış. Egosu tavan yapmış ki zaten egoist biriymiş.evet doğru. ben yanlışım olunca ona kıyamazdım arardım özür dilerdim. fakat kendisi farklı. hatalı farkında ama beni suçluyo. vicdansız olduğunu düşünüyorum beni hiç sevmediğini anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?