Nişanlımın yaptığı davranış güvenimi kırdı nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?

Bu kişiyle olur da evlenirsen ileride olabilecek senaryodan bahsetmiş aslında Pati

Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin de nişanlınızla şu an barışsanız bile ileride sağlıklı bir ilişkiye evrilebilmesi biraz zor duruyor. Size kişisel tavsiyem bu kadar kıskançlık da sağlıklı değil. 2 yetişkin insanın birbirinden ayrı da bir sosyal hayatı olmalı. O da biriyle çay içebilmeli, siz de. İlla kalkın siz arkadaşlarınızla o da arkadaşlarıyla tatile gitsin demiyorum ki bu da aslında sağlıklı bir şey. Ama güven gerçekten olduktan sonra bu tarz şeyler sadece hayatı zorlaştırır, ilişkiyi yıpratır.

Çevremde de kendimde de deneyimlediğim için "keskin sirke kübüne zarar".

Sana gercekten değer verse o kızı ilk söylediğinde silerdi.Ayrı kalmaya kıyamaz gönlünü almaya çalışırdı.Demekki sana hiç değer vermiyor.Sana değer vermeyen biriyle yanlış bir evlilik yapacaktın.Erken görmüş oldun üzülme.Geri dönme 40 gün seni aramayan adamdan koca olmaz, mutlu etmez.

kim seni başta böyle kısıtlıyor, saçma sapan seyler yapıyorsa ondan uzak dur. adamla olmayacağı sana ilk baştaki tavrından belli.

seni beğenmiş sevgili olmus. neden kalkıp “şöyle kafınları sevmem, bunları takip etmem” muhabbetine giriyor? aşırı itici.

bence seni Allah kurtarmış. sakın gelip yalvarsa dahi kabul etme. bunlar böyledir. evlendikten sonra aldatılacağına şimdi biraz üzül. emin ol sonunda kazanan sen olacaksın.

seni de nomta kadar süpheye sokan, değersiz hissettiren hiç kimseye şans verme.

ciddi diyorum Allah kurtarmış. sakın bir hata yapıp geri dönme.

Bence doğru yapmışsın. Sakın manipülasyonlarına aldanma. Sen de dolmuşsun sinirlenmişsin söylemişsin bir şeyler. Alıştığı için senin özür dilemene, o şu an ayrılık olarak bakmıyor emin ol nasıl olsa benden özür dilicek modunda hala. Farkındaysan ağzıyla da demiş barışmak istiyorsa özür dile diye. Baştan samimi olmam eklemem diyip bu şekilde davranması ilişki dinemiğini dengesiz kurduğunu gösteriyor.

Çok yorucu bir ilişki değil mi sizce de?
Foto paylaşınca olay çıkıyor istediğinizi giyseniz sorun..
E siz instagram takibi peşindesiniz..
O kim bu kim…
Adamın zihniyeti de iğrenç zaten..

Konunuzu okudum böyle adam dönerse dahi takı maki vermeyin. Dotune baka baka gitsin carsin Pazar olsun de

Sakın geri dönme bundan bi cacık olmaz egoist narsistin biri belli ki, verin altınlarını falan hadi rastgele deyip bitirin. Bak valla Allah kurtarmış

O
O değil de nişanlı adamın sosyal medyada nasıl nişanlısıyla resmi olmaz yahu...ben ona takıldım...resmen gizlemek bu .. benimm cin direk ayrılma sebebi..nasıl sabrettini sizi saklamasina. Gizlediği birşeyler olduğu burdan belli değil mi

Şu zihniyette adamlarla neden evlenmek için bu kadar çaba gösterirsiniz anlamıyorum. Kurtulmuşsunuz siz. Üzülmeyin aksine sevinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…