- 17 Kasım 2022
- 2.707
- 5.425
- 88
- 31
- Konu Sahibi karakutu94
-
Bu kişiyle olur da evlenirsen ileride olabilecek senaryodan bahsetmiş aslında Patiay çok kötü ya. ben de kıskanç biriyim mesela, ben arabada yoksam eşim, tanıdık bi kadını arabasına alamaz. yani benim düşüncem o yönde. çaya bi yere gidilicekse benide götürsün isterim. ben bileyim tanıyayım çevresini en azından. ama o beyfendi hakikatten şerefiszmiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin de nişanlınızla şu an barışsanız bile ileride sağlıklı bir ilişkiye evrilebilmesi biraz zor duruyor. Size kişisel tavsiyem bu kadar kıskançlık da sağlıklı değil. 2 yetişkin insanın birbirinden ayrı da bir sosyal hayatı olmalı. O da biriyle çay içebilmeli, siz de. İlla kalkın siz arkadaşlarınızla o da arkadaşlarıyla tatile gitsin demiyorum ki bu da aslında sağlıklı bir şey. Ama güven gerçekten olduktan sonra bu tarz şeyler sadece hayatı zorlaştırır, ilişkiyi yıpratır.ay çok kötü ya. ben de kıskanç biriyim mesela, ben arabada yoksam eşim, tanıdık bi kadını arabasına alamaz. yani benim düşüncem o yönde. çaya bi yere gidilicekse benide götürsün isterim. ben bileyim tanıyayım çevresini en azından. ama o beyfendi hakikatten şerefiszmiş.
Herkes yazmış ama ben de yazayım kim ki ahlaktan, namustan en çok bahsediyorsa içi en pis olan odur.Bu kişiyle olur da evlenirsen ileride olabilecek senaryodan bahsetmiş aslında Pati
Bence doğru yapmışsın. Sakın manipülasyonlarına aldanma. Sen de dolmuşsun sinirlenmişsin söylemişsin bir şeyler. Alıştığı için senin özür dilemene, o şu an ayrılık olarak bakmıyor emin ol nasıl olsa benden özür dilicek modunda hala. Farkındaysan ağzıyla da demiş barışmak istiyorsa özür dile diye. Baştan samimi olmam eklemem diyip bu şekilde davranması ilişki dinemiğini dengesiz kurduğunu gösteriyor.bu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
Karşıydınız madem sizi fotoğrafınızı paylaştınız diye silen adamla nasıl barıştınız? Ya da bu kadar zaman ilişki yaşadınız?ben onun bu tavrına hep karşıydım ama
sadece bu yeterli tatlım. iyi olmuş önündeki engel kalktı hayatına odaklannişanlımın profilinde bana dair bişey yok
O değil de nişanlı adamın sosyal medyada nasıl nişanlısıyla resmi olmaz yahu...ben ona takıldım...resmen gizlemek bu .. benimm cin direk ayrılma sebebi..nasıl sabrettini sizi saklamasina. Gizlediği birşeyler olduğu burdan belli değil mibu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
Dursun gelip alsınlar bir zahmet. Unu da mı siz düşüneceksiniz.benim mi yollamam gerekir peki takılar var oyüzden kargoya güvenemedim.
siz barışırsınız zaten ama kişi kendinden bilir işicok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum
Gelip alırsa barışır gibi duruyor birisi ile yollasın bağını bir an önce kessin bence yaDursun gelip alsınlar bir zahmet. Unu da mı siz düşüneceksiniz.
bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?