Seni kendilerine yakın gordukleri için misafir gibi davranmamis olabilirler mi ? Ya da mecbur değiller ki seni iftara çağırmaya . Oldu ki nişanlınin ısrarı ile aradılar seni, en azından aramışlar ! Arkanda duran bir adam var valla kaşınma derim canım yoksa senin bu saçma tavrına kimse kolay kolay tahammül etmezÖğrenmem gereken çok şey var demekki bi iftar meselesi değildi benim kırıldıgım nokta cagırmak isteyen insan aracı olmadan cagırırdı veya daha onceleri bi ihtiyacın var mı diye soran insan birisi ara demeden arardı ben bunlar içim hiç birşey yapmadım fazladan birşet istemdim nişan bohcamı dahi kendim gidip hazırladım yinede onların yuzune guldum bu zamana kadar farklı farklı konuların sonucuna hep baktıgımsa yeterince ilgili olmadıklarını farkettim yine de ben de insanım bir anlık zaafma sinirime de gelebilir herşey dogrudur
Senin düğünün olcK sen heveslisin şuan çevrenden de aynı hevesi bekliyosun ama bulamıcaksn çünkü bu işler böyle maalsf ..ayrıca nişanlın gayet güzel idare ediyo ailesine arattırıyo hem de defalarca.bence kıymetini bil bilmezsen evlendikten sonra ödetirler bunu be o Zaman kocan da ailesine hak verir..Öğrenmem gereken çok şey var demekki bi iftar meselesi değildi benim kırıldıgım nokta cagırmak isteyen insan aracı olmadan cagırırdı veya daha onceleri bi ihtiyacın var mı diye soran insan birisi ara demeden arardı ben bunlar içim hiç birşey yapmadım fazladan birşet istemdim nişan bohcamı dahi kendim gidip hazırladım yinede onların yuzune guldum bu zamana kadar farklı farklı konuların sonucuna hep baktıgımsa yeterince ilgili olmadıklarını farkettim yine de ben de insanım bir anlık zaafma sinirime de gelebilir herşey dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?