nişanlımla baş başa kalabilmek için yardımınızı istiyorum kızlarrr!

ajibadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
97
0
36
Eskişehir
merhaba.son zamanlarda nişanlımla hiç baş başa vakit geçiremez olduk hem onun işi hem benim işim aileler falan derken biz birbirimizi göremez olduk. şimdi sadece bir gece birlikte kalmak istiyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz.yani ayarlayabiliriz tabiki ama ikimizde aynı gece evde olmayacağız ne diyeceğiz nasıl yapacağız bilmiyoruz. bize bi senaryo fikri olan olurmuu?

sevgili olsaydınız yakalanma riski daha azdı ama nişanlısınız senariste gelse yakalanırsınız çünkü aileler işin içinde artık kesin muhabeti geçer

Ayyyyyyyy çok güldüm kız, ALLAH iyiliğini versin.

Konuya bak

Valla sallayın bir yalan, işi şansa bırakın. Sonuçta siz kabul etmedikçe kimse yalan olduğunu idda edemez.

Siz arkadaşınızda kalın o gece, erkek arkadaşınızda işi gereği bir yerde olsun. Ya da tam tersi...

Ya da nişanlınız erkek arkadaşlarıyla takılsın o gece. Siz de arkadaşıınızda kalın

evliliğe uzun bir zaman mı var?

bencede nişanlının işi gereği evde olamayacğını sölesin ama bunu bi kaç gün önceden ailesine sölesin sizde evde söleyin gece işi varmış die.sizde arkadaşınızda kalcağınızı söleyin hatta arkadaşınıza söleyin size gelsin ailenizin yanında bunu dile getirsin :))))

Yalnızca masum bir gecemi geçirmek istiyorsunuz nişanlınızla??

Bir kız arkadaşımın kınası var de gece birlikte kalıcaz onlarda adetmiş falan de olmadı herhangi bir kız arkadaşım kafayı yemek üzere zor zamanında yanında olmam lazım de.. bişeyler uydurabilirsin yanee.. yalan çoook siz atabiliyorsanız eğer.. Allah iyiliğinizi versin

Kim inanır buna beeeeeeee ?

Maasummmmm... Çok masummm.....

Ben sevgülümlen masum bir gece geçirmem, hele nişanlımla hiç....

Mümkün mü ya ??? Aynı evdeeeeeeeeeeeee zabahannnn kadar yanyana dip dipe ... Ni derler şeytanı bol olur böyle işin, mutlaka biri dürter

sevgili olsaydınız yakalanma riski daha azdı ama nişanlısınız senariste gelse yakalanırsınız çünkü aileler işin içinde artık kesin muhabeti geçer

hhahaha ben de bu yoruma cok guldum

ama dogru yanı nasıl bır seneryo hazırlanabılır kı !

sız hadı arkadasımdayın desenız de ,nısanlınızın aılesı

ogullarının sızınle bırlıkte olacagını anlayacaktır .

bunu anlamaları da gercekten hos olmaz

Hmmm bir gece demek
Samimi arkadaşınız varsa arkadaşınızıda öğütleyin evinizden gelip alsın sizi ve onlarda kalıyomuş gibi yapın.
Nişanlınızda birşey bulur. Eğer nişanlınızı ararsa aileniz oda yalan atar.
Çok basit birşey aslında

biz şimdiye kadar birlikte çok zaman geçirdik yurt dışına bile çıktık birlikte geçirdiğimiz çok geceler oldu ama oldukça masumdu aynı yatakta koyun koyuna uyuduk , omzunda uyumam herşeye bedeldi , huzurdu.

evet gerçekten çok basit aslında ama işte sevgili olsak çok kolayda nişanlı olunca aileler anlarsa diye zor oluyor :)

Şaka maka, çok özendim ya

Nişanlı + mutlu + bir gece geçirecek birlikte ...

Ben de çok istemiştim zamanında, nişanlı değildim yani de... Bir gece birlikte geçirebilmek. Sadece bir gece ya...

Hem de en masumundan valla (tamam benimki pek masum bırakmazdı gerçi ama)... Şöyle misssss gibi böyle dipdibe oturmak konuşmak filan balkonda gökyüzüne bakarak ...

Sonra yemek yemek birlikte... Tv izlemek sonra mışıl mışıl uyumak ... (Daha doğrusu uyuyamamak, onu izlemekten)

Ne güzel ... Dilerim bir gece geçirirsiniz. (Ama çok masumluğu kaybetmeden)

Ve dilerim ALLAH , ben dahil isteyen herkese nasip eder

Neden canım nişanlı erkek bir gece eve gelmeyince öylemi anlaşılır ki
Bence arkadaş çevresi bolsa gidebilir. Acil işim çıktı deyip.
Yalanı iyi becerirseniz kimsecikler anlamaz

biz şimdiye kadar birlikte çok zaman geçirdik yurt dışına bile çıktık birlikte geçirdiğimiz çok geceler oldu ama oldukça masumdu aynı yatakta koyun koyuna uyuduk , omzunda uyumam herşeye bedeldi , huzurdu.

Yok , şaka yapıyorum zaten canım.

O düşüncem benim fantezilerimin ürünü Yani yalan değil, hani böyle kardeş gibi yanyana çok masum geçiremem ben , ondan öyle dedim

O iş öyle olmaz bacım evden yardım lazım ya sana ya nişanlına biriniz evde olacaksınız diğeriniz arkadaşında kalacak hanginizin evde yardım edeni varsa o,akşam yatıp uyudu ,sabahta erken çıktı diye idare edecek durumu. Nişanlının olması daha mantıklı mesele eve geç gelmiş erken çıkmış ta olabilir böylece diğerinin arkadaşında kalması akıllara bişey getirmez

bende bunu düşünüyorum en mantıklısı bu aslında ailelerimizin haberi olarakta biyerlere gidebiliriz biz tabi arkadaşlarımız falanda olursa yanımızda sorun çıkartmazlar ama işte onların bilmesi bizi rahatsız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…