- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
Yok , şaka yapıyorum zaten canım.
O düşüncem benim fantezilerimin ürünüYani yalan değil, hani böyle kardeş gibi yanyana çok masum geçiremem ben , ondan öyle dedim
O iş öyle olmaz bacım evden yardım lazım ya sana ya nişanlına biriniz evde olacaksınız diğeriniz arkadaşında kalacak hanginizin evde yardım edeni varsa o,akşam yatıp uyudu ,sabahta erken çıktı diye idare edecek durumu. Nişanlının olması daha mantıklı mesele eve geç gelmiş erken çıkmış ta olabilir böylece diğerinin arkadaşında kalması akıllara bişey getirmez
merhaba.son zamanlarda nişanlımla hiç baş başa vakit geçiremez olduk hem onun işi hem benim işim aileler falan derken biz birbirimizi göremez olduk. şimdi sadece bir gece birlikte kalmak istiyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz.yani ayarlayabiliriz tabiki ama ikimizde aynı gece evde olmayacağız ne diyeceğiz nasıl yapacağız bilmiyoruz. bize bi senaryo fikri olan olurmuu?
vallahi bir önceki mesajını okurken öyle duygulandım ki gözlerim yaşardı. allah sanada nasip etsin inşallah canım ve tüm isteyenlere. evde sorunlar yaşıyorum onun ilgisine huzuruna öyle ihtiyacım varki... istersek evet masum bir gece olmayabilir ama böyle bir niyetimiz yok... sadece huzur istiyoruz :)
ajibademcim niyeti bozmuş olabilir misiniz acaba
e zaten evlenince hergün birliktesiniz.. accık daha bekle bence
valla canım nişanlıyken bizimde vardı böyle planlarımız ama yakalanma korkusundan cesaret edememiştik
tabi biz 2 kişiydik bu kadar kişi fikir yürütmemişti
Bence aileleriniz şıp diye anlar..Bir arkadaşımda kalıcam dediğinizde nişanlınızın de evde olup olmadığını ya da o kalıcam dediğiniz arkadaşınızın telefonunu vs istemezler mi ? Diyelim arkadaşınızı tembihlediniz ararlarsa söylersin dediniz..O sırada arkadaşınızı aradılar diyelim,sizi istediler..Arkadaşınız da şu an wc de vs diyecek mesela..Ama bir kaç kez aynı şey olursa ?? Şüphe duyarlar kanımca....En azından anne olarak ben kesin şüphe duyardım...:)
Yurtdışına bileem çıktıysanız ohooo :) Çok kolay :) İkinizde arkadaşlarımızda kalcaz deseniz ne olacak ki.. Aileler bir araya geldiğinde kızımda geçen gün şunda kaldı. Aaa oğlum da o gün bunda kaldı diye muhabbet geçmez heralde.. Arkadaşta kalmak günlük sıradan bir olay bana göre :)
Neden canım nişanlı erkek bir gece eve gelmeyince öylemi anlaşılır ki
Bence arkadaş çevresi bolsa gidebilir. Acil işim çıktı deyip.
Yalanı iyi becerirseniz kimsecikler anlamaz
bende diyorum ki yaa o kadar yalanı nasıl anlamıyorlar ben anne olsam anlarım . onlarda ya anlıyorlar yüzüme vurmak iatemiyorlar yada onlar böyle şeyler yapmadıkları için anlamıyorlar.
Neden gece şartmı işlerinizden izin alın Mesai saatleri içerisinde risksiz bir şekilde keyfinize bakın.
oda olabilir tabii ama diğeri olmazsa :) çünkü aynı yatakta uyumak istiyoruz bizz
ben yapmıstım
hahahahah
bı kez sozden sonra bn arkadasımda kalıcam demıstım oda ıs ıcın sehır dısı demıstı bırlıkte kalmıstık
bıde nısanımızın takıldgı gun ıkımzde nısan kıyafetleryle yıne ben arkadasımda kalıcam eglencez dedım oda ewe gdıorm demıstı annesınede ıs yerıne gıdıorm demıstı bunların dısında gunduzlerıe ısten kacarak takılabılırsınız yada h sonları gunduz yıne
bız hıc yakalanmadık
sımdıde ewlıyız 1 yıldr her gece yanımda eheheh
oda olabilir tabii ama diğeri olmazsa :) çünkü aynı yatakta uyumak istiyoruz bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?