nişanlımla baş başa kalabilmek için yardımınızı istiyorum kızlarrr!

Evet arkadaşımızın dediği doğru.
Siz arkadaşınızda kalacaksınız,
Nişanlınız ise millet uyuduktan sonra evden gizlice çıkacak.
Nerde bu çocuk derlerse sabah , ERKEN ÇIKTIM diyecek.
Daha bir sürü rol senaryo çıkabilir yeterki çaba gösterin

Yurtdışına bileem çıktıysanız ohooo :) Çok kolay :) İkinizde arkadaşlarımızda kalcaz deseniz ne olacak ki.. Aileler bir araya geldiğinde kızımda geçen gün şunda kaldı. Aaa oğlum da o gün bunda kaldı diye muhabbet geçmez heralde.. Arkadaşta kalmak günlük sıradan bir olay bana göre :)

Bence aileleriniz şıp diye anlar..Bir arkadaşımda kalıcam dediğinizde nişanlınızın de evde olup olmadığını ya da o kalıcam dediğiniz arkadaşınızın telefonunu vs istemezler mi ? Diyelim arkadaşınızı tembihlediniz ararlarsa söylersin dediniz..O sırada arkadaşınızı aradılar diyelim,sizi istediler..Arkadaşınız da şu an wc de vs diyecek mesela..Ama bir kaç kez aynı şey olursa ?? Şüphe duyarlar kanımca....En azından anne olarak ben kesin şüphe duyardım...:)

Yok , şaka yapıyorum zaten canım.

O düşüncem benim fantezilerimin ürünü Yani yalan değil, hani böyle kardeş gibi yanyana çok masum geçiremem ben , ondan öyle dedim

vallahi bir önceki mesajını okurken öyle duygulandım ki gözlerim yaşardı. allah sanada nasip etsin inşallah canım ve tüm isteyenlere. evde sorunlar yaşıyorum onun ilgisine huzuruna öyle ihtiyacım varki... istersek evet masum bir gece olmayabilir ama böyle bir niyetimiz yok... sadece huzur istiyoruz :)

evde yardım edenimiz olsaydı eğer o kadar kolay olurduki kimsecikler bişy anlamazdı valla ama yardım edecek ne onun ne benim kimsesi yok malesef

valla canım nişanlıyken bizimde vardı böyle planlarımız ama yakalanma korkusundan cesaret edememiştik

tabi biz 2 kişiydik bu kadar kişi fikir yürütmemişti

ajibademcim niyeti bozmuş olabilir misiniz acaba

e zaten evlenince hergün birliktesiniz.. accık daha bekle bence

Ne güzel ne mutlu canım. Allah nazardan saklasın :) Aminnnn....

valla canım nişanlıyken bizimde vardı böyle planlarımız ama yakalanma korkusundan cesaret edememiştik

tabi biz 2 kişiydik bu kadar kişi fikir yürütmemişti

vallahi çok güldüm yaa :) ne kadar tatlı heyecanlardı değilmi? bir gecede olsa onunla olmak :) bide biz kanki gibiyizdir çok eğlenceli zaman geçiririz

bende diyorum ki yaa o kadar yalanı nasıl anlamıyorlar ben anne olsam anlarım . onlarda ya anlıyorlar yüzüme vurmak iatemiyorlar yada onlar böyle şeyler yapmadıkları için anlamıyorlar.

evet bencede öyle bi konuşma geçmez zaten malum dünürler yani öyle kanka değillerki her ayrıntıyı anlatsınlar birbirlerine :)

Neden gece şartmı işlerinizden izin alın Mesai saatleri içerisinde risksiz bir şekilde keyfinize bakın.

Neden canım nişanlı erkek bir gece eve gelmeyince öylemi anlaşılır ki
Bence arkadaş çevresi bolsa gidebilir. Acil işim çıktı deyip.
Yalanı iyi becerirseniz kimsecikler anlamaz

normalde çok kalırdı arkadaşlarında ben pek rahat edemediğim için kalmam arada bir işte.olabilir yani

bende diyorum ki yaa o kadar yalanı nasıl anlamıyorlar ben anne olsam anlarım . onlarda ya anlıyorlar yüzüme vurmak iatemiyorlar yada onlar böyle şeyler yapmadıkları için anlamıyorlar.

Belki de böyle şeyler yapmadıkları içindir kimbilir.....Veya anlamazdan gelmeye çalışıyor da olabilirler.......

Çünkü çok sıradan ve alışıldık bir yalandır arkadaşımda kalıcam yalanı......

ben yapmıstım
hahahahah
bı kez sozden sonra bn arkadasımda kalıcam demıstım oda ıs ıcın sehır dısı demıstı bırlıkte kalmıstık

bıde nısanımızın takıldgı gun ıkımzde nısan kıyafetleryle yıne ben arkadasımda kalıcam eglencez dedım oda ewe gdıorm demıstı annesınede ıs yerıne gıdıorm demıstı bunların dısında gunduzlerıe ısten kacarak takılabılırsınız yada h sonları gunduz yıne

bız hıc yakalanmadık

sımdıde ewlıyız 1 yıldr her gece yanımda eheheh

çok kıskandım sizi allah mutluluğunuzu daim etsin sizi hiç ayırmasın canım . biz nişan gecesi falanda hiç bişy yapamadık sabah işe gidecekti eve gidip uyudu benimde evde misafirlerim vardı onlarla ilgilendim

oda olabilir tabii ama diğeri olmazsa :) çünkü aynı yatakta uyumak istiyoruz bizz

Babana gazete kağıtlarıyla yazılmış bir ispiyon msjı göndericem Bir dost diye

Sen arkadaşının kına gecesine git, nişanlın da iş için şehir dışına gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…