nişanlımla baş başa kalabilmek için yardımınızı istiyorum kızlarrr!

Ben seni anlıyorum merak etme

Gece bir başka ya, etraf kapkaranlık.. Mis gibi. Geceleri duygular daha çok ortaya çıkar. Yalnızken bile öyle değil midir ?

O yüzden. Gece bence de en iyisi. Gündüz olmaz ya. Uğraşın siz gece olsun

çok kıskandım sizi allah mutluluğunuzu daim etsin sizi hiç ayırmasın canım . biz nişan gecesi falanda hiç bişy yapamadık sabah işe gidecekti eve gidip uyudu benimde evde misafirlerim vardı onlarla ilgilendim

cok saol darısı basına ınsallah....bızım o donem ıs mıs mısafır aıle gozumuz gormuyodu her aksam ıs cıkısı gelırdı alırdı bnı gecelere kadar h sonları ole
gece kalma ısıde herseyı goze almıstık

sızde alın valla super anılar kalıo gerıye

beni çok iyi anladığını anladım valla o mesajından sonra :) en iyi sen anladın hatta :) öyle içten istiyorum ki bunu dilerim olur .

allahım bizede nasip eder inşallah bu günleri.doğrusu şimdiye kadar çok kaldık birlikte ama nişandan önceydi tabi hep

allahım bizede nasip eder inşallah bu günleri.doğrusu şimdiye kadar çok kaldık birlikte ama nişandan önceydi tabi hep

neyapp et kacırma bu gunlerı her anın tadını cıkar kacamakların tadı bambaska ayıptır soylemesı

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni çok iyi anlıyorum
Ama bu planlarınızı yaparken ailelerin biraraya gelip konuşma durumlarını göze alın.
Öyle bir zamana denk getirin ki anlayamasınlar.
Yalana gelince öyle bir yalan bulursan bana da söyle

süper yalanlar bulurum ben senin için eğer nişanlı değilseniz ama :)

bence nişanlınız iş dolayısıyla veya arkadasları ile gezmek ıcın şehir dısıan cıksın cvok uzak bı yere değil

2-3 saatlık bi mesafeye :) siz de genelde gece kımde kalıyosanız mesela x ablamda kaldım y arkadasıma

gittim gibi güvendıklerı ama annenızın babanızın lafta gidecegınız kişinin anası babası ile sıkı fıkı olmamasına dıkkat edin

sonra geceyı gecırcegınız yerde bulusun sabah once sen cık bisüre sonrada nişanlın cıksın ehrkes evine gitsin :)

hatta bu seramonıyı dahada ınandırıcı kılamk ıcın nişanlınıza şehir dısına gidip onunla olan programınızı iptal ettiği için

telefonda azcık kızın küsün anneızın yanında olsun bu of puf deyın azcık çekıstırın anneıze anne söz vermıstı böle oldu

bende napaım kzıalr cagırıodu ne zamandır y arkadasıma gideımmı deyın bakalım nasıl olcak
olaylar olaylaaarrr

ben şeyi anlamadım neden ölçü almak diye bir bahaneniz vardıki istediğiniz zaman girip çıkamıyormuydunuz evinize

o da var tabii zaten cumartesı pazar bızım krusumuz vardı eşimle barebr gıdıyroduk yanı herkes

biliodu kımsede bişe demezdi ama kayınvalıdem eskısehırde idi ev istanbulda oldugu ıcın genelde annem

götürüodu esya eksık vs anahtar annemdeydı o sebeple tabı coğaltılabılrıdı ama

gerek duymadık yanı ne bileim :) mausm masum takılıoduk zaten düğüne yakın tutmustuk

bız de hem eşyalar bilem gelmemsıtı tam olrk :) öle yanı hım birde komşular goruyrodu gırerken

annem gelınce yetiştirioalrdı hemen :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…