Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı mı rahatsız edeyim gormustur illaki telefonum caldı mesgule aldı 3 defa mesajımda iletildi canım daha neyine bakayım anlamadım

Bu modellerin ayarı kaçık malesef. Mesajına cevap vermeye bile gerek görmeden bitirir böyleleri. Hiç boşa arama sorma çünkü yaptıklarına bakınca cidden değmez. Şuan için olan ruh halin seni zamanla zorlar çünkü cevapsız soruların kalacak ve bunu hak etmediğin için zorlanacaksın fakat zaman gösterecek ki en doğru kararı vermiş olduğunu

Anlaşmazlık olur gerilirsiniz de biçok şeyi anlayabilirim ama ben böyle iletişimin kopmasını kaldıramam sanırım,bu adamla evlensen nolur bu kamil evde de küser üç gün suratına bakmaz. Kahrolursun. Ben çeyizsiz evlenenlerdenim tüm masrafı eşim halletti,evi ailesi verdi eşyaları onlar aldı,yedi yıl oldu daha konusu bile geçmemiştir aramızda. Benim tercihim bu değildi böyle olduğu için de üzgünüm ama böyle kılı kırk hesaplayan eşten de soğuyabilirim.

Yok canım bayram oldugu İcin anneme mesaj atmıs ellerinden operım iyi bayramlar falan gibisinden ama bana ne mesaj ne arama
Yani senin onun şartlarını kabul etmeni bekliyor ayrılmak istemiyor. Sakin gelme bu oyunlara. Her şeyin yenisini alacak bal gibi de

Ben olsam beyaz eşyaları kullanırım ama mobilyaları kullanmam çünkü eski nişanlısının zevkiyle döşenmiş bir evde neden oturayım. Ama nişanlınız da kendince haklı. Ev almış borcu varmış zaten o ev almışsa eşyaların tümünü siz alsanız yeridir. Ben olsam şöyle bir çözüm sunarım. Madem nişanlım maddi olarak zora girecek (ki o maddi zorluk sizi de kapsayacak) ve eski mobilyaları istemiyorsam en azından düğün yerine nikah, veya altınlardan feragat ederim. Bu zamanda her şey o kadar pahalı ki yeni bir şeyler almak insanları ciddi sıkıntıya sokuyor. Unutmayın maddi zorluk çeken yalnızca nişanlınız olmayacak.

Bilemedım canım bende neyse biraz beklıyem bakalım ama bayramda insan aramaz mi kusler bayramda barısır
Kuzum valla ben de nişanlımla bayrama küs girdik. Ailemi aramadı, ki o güne kadar ben her zaman ailesini arayıp soran bir insandım. Ben aramadan arayacak mı diye test ettim ve aramadı. Bana küsünce onlara da küstü yani, çok çocukça
Yani en azından seninki seninle konuşmasa da aileni sayıyor, küslüğünüzü yansıtmıyor. İlk bayramınız küs olmak çok kötü ama hayırlısı diyelim. Belki hatasını anlar.

Kimin hangi esyayi alacagi, kullanacagi, eski nisanliya alinan esya mi bekar esyasi mi vs vs.... cok sacma konular bunlar ya! Herkesin tercihi kendine. Isteyen eski esyayla oturur, isteyen yeni alir, isteyen yarisini oder..... evlilik bu sonucta, bi nevi kontrat. Herkesinki kendine.

Esas onemli olan sey: Konu sahibi ve nisanlisi bir sekilde anlasmis, karar vermis. Sonra da nisanli kisisi hic konusulup anlasilmamis gibi cark ediyor ve uste cikarak konu sahibine emrivaki ile kabul ettirmeye calisiyor. Bir de kuserek, arama diyerek duygusal siddet uyguluyor. Standartlarindan, beklentilerinden taviz verme konu sahibi. Hele karsindaki seni terbiye etmek icin sevgisini geri cekmeye kalkiyosa hic yuz verme.

Hıc anlıcaga benzemiyor canım

Yok canim 1 kere nısanlandı o da 5 ay surdu cunku onun akrabası annemin arkadası illaki Baska nisanlansa duyardık
Valla aynı şahıssa kurtarmak içn yazdım canım neyseki değilmiş ohhh.o dengesizde 82 ekran tv almış 2 halı almış annesi babası (daha ev yok büyük eşyalar yok ama ortada) bende o alınanları beğenmek zorundaymışım.tabi bu bana son lafı oldu,bir daha beni bulamadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…