- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Adamı mı rahatsız edeyim gormustur illaki telefonum caldı mesgule aldı 3 defa mesajımda iletildi canım daha neyine bakayım anlamadım
Bence de konu sahibinin bunca şeyi yazması çok anlamsız olmuş...Bu ayrilmak istemiyorum demek.
Hicbisey yazmasaydiniz iyiydi.
Bence sakin kalin daha o aramadan yazmadan bir adim atmayin.
Derbeder konuyu düzenleyip açık açık yazsana. Actigim konuyla yaptığımız sohbetler çok farklı gitti. Konuyu okuyan birinin anlamaması normal.Yok canım suan doguda ve misafirhanede kalıyor benim 25 onun 28
Ahaha neden canımBu benim ex nişanlı olmasın
Yok canım bayram oldugu İcin anneme mesaj atmıs ellerinden operım iyi bayramlar falan gibisinden ama bana ne mesaj ne aramaNasılsınız, bir gelişme oldu mu?
Yani senin onun şartlarını kabul etmeni bekliyor ayrılmak istemiyor. Sakin gelme bu oyunlara. Her şeyin yenisini alacak bal gibi deYok canım bayram oldugu İcin anneme mesaj atmıs ellerinden operım iyi bayramlar falan gibisinden ama bana ne mesaj ne arama
Demek ki o bitirmemiş. Ama tutumundan taviz de vermek istemiyor, senin pişman olmanı, alttan almanı bekliyor galibaYok canım bayram oldugu İcin anneme mesaj atmıs ellerinden operım iyi bayramlar falan gibisinden ama bana ne mesaj ne arama
Bilemedım canım bende neyse biraz beklıyem bakalım ama bayramda insan aramaz mi kusler bayramda barısırOlm
Demek ki o bitirmemiş. Ama tutumundan taviz de vermek istemiyor, senin pişman olmanı, alttan almanı bekliyor galiba
Yok canim kabul etmem zatenYani senin onun şartlarını kabul etmeni bekliyor ayrılmak istemiyor. Sakin gelme bu oyunlara. Her şeyin yenisini alacak bal gibi de
Eşya konusu aynı geldi de bi an yaşadıklarımı okuyarak buldum kendimi (zaten 9 gün nişanlı kaldım )Ahaha neden canım
Kuzum valla ben de nişanlımla bayrama küs girdik. Ailemi aramadı, ki o güne kadar ben her zaman ailesini arayıp soran bir insandım. Ben aramadan arayacak mı diye test ettim ve aramadı. Bana küsünce onlara da küstü yani, çok çocukçaBilemedım canım bende neyse biraz beklıyem bakalım ama bayramda insan aramaz mi kusler bayramda barısır
Hıc anlıcaga benzemiyor canımKuzum valla ben de nişanlımla bayrama küs girdik. Ailemi aramadı, ki o güne kadar ben her zaman ailesini arayıp soran bir insandım. Ben aramadan arayacak mı diye test ettim ve aramadı. Bana küsünce onlara da küstü yani, çok çocukça
Yani en azından seninki seninle konuşmasa da aileni sayıyor, küslüğünüzü yansıtmıyor. İlk bayramınız küs olmak çok kötü ama hayırlısı diyelim. Belki hatasını anlar.
Yok canim 1 kere nısanlandı o da 5 ay surdu cunku onun akrabası annemin arkadası illaki Baska nisanlansa duyardıkEşya konusu aynı geldi de bi an yaşadıklarımı okuyarak buldum kendimi (zaten 9 gün nişanlı kaldım )
Valla aynı şahıssa kurtarmak içn yazdım canımYok canim 1 kere nısanlandı o da 5 ay surdu cunku onun akrabası annemin arkadası illaki Baska nisanlansa duyardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?