Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da oyle 8 bin maas aliyo canım yapamıcak durumu yok yani herseye para buluyo almaya esyaya mı yok

Beyaz eşyayı kullanabilirsin canım en azından. Oturma grubu yatak odası anlarım. Onların yenisini alın.ama eşya için birbirinizi kırmayın tatlılıkla hallet gaza gelme bence.

Bu da oyle 8 bin maas aliyo canım yapamıcak durumu yok yani herseye para buluyo almaya esyaya mı yok
Aynen oyle canim erkekler cok uyanik olurlar evlenirken hele sen beni dinle ve elini tas altina koyma. O da sinirini dağdan taştan çıkarsın sana çatmasın sen haklısın.

Beyaz eşyayı kullanabilirsin canım en azından. Oturma grubu yatak odası anlarım. Onların yenisini alın.ama eşya için birbirinizi kırmayın tatlılıkla hallet gaza gelme bence.
Canım bak agzımı acıp tek kelime bile etmedim yemin ederim o soyledı soyledı bide bana cevap ver dıyo emir kıpıyle ben kapattım teli beni kırılganlıgın gecene kadar arama dedi bende tamam dedim ben seni istemiyorum artık dedi yine tamam dedim hıc bısey demedim yanı o beni kırdı ben onu degil

Aynen canım bende kullanmak istemiyorum

Sizde hata yok ,direkt satsaymış önceki alınan eşyaları ,bekletmesi hata ,
Ev almış ödüyor çoğunu bekarken ödemiş ,durumu müsait ki evlenmeye kalkmış
Siz niye tüm eşyayı alacakmışsınız eşya çöp bikaç sene sonra ,boşa masraf
Ev gene ev para eder ,önceki onu oarmağında oynatmış şimdi kendide sizi
Aramazsa aramayım bekleyin değer versin görün dikkatli evlenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…