- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Ne zaman yapacakmışaynen canim bide bana diyor ki herkes sana imrenerek bakıcak goruceksın sana herseyın en iyisini yapıcam gorduk en iyisini yaptı
Bu da oyle 8 bin maas aliyo canım yapamıcak durumu yok yani herseye para buluyo almaya esyaya mı yokElini taşın altına koyma. Gurur bu zamanda bir işe yaramıyor. Evliyim. Yok halimle bende biseyler yaptim. Benim esimin de babasi yok ama esimin durumu cok iyi cok şükür. Bana simdi ne diyor biliyor musun 10 bin lira para mı ki bir çarşıya cik bilgisayar al gitti işte. Para babası kodoman. Ben gurur yapip almıştım zar zor 10 bin bulmustum evlenirken.. alma bise beni ilerde anlayacaksin
Cıkmaz ayın carsambasıNe zaman yapacakmış
Aynen oyle canim erkekler cok uyanik olurlar evlenirken hele sen beni dinle ve elini tas altina koyma. O da sinirini dağdan taştan çıkarsın sana çatmasın sen haklısın.Bu da oyle 8 bin maas aliyo canım yapamıcak durumu yok yani herseye para buluyo almaya esyaya mı yok
Of sogudum zaten canım ya gecmısı hep boyle sorun olucak demekkıYari yariya yazmışsın ya ona istinaden dedim sen cok masraf yapma mobilya alma bence
Kırgınlıklar kızgınlıklar illa ki olur.. hemen sogudum deme gülümOf sogudum zaten canım ya gecmısı hep boyle sorun olucak demekkı
Canım bak agzımı acıp tek kelime bile etmedim yemin ederim o soyledı soyledı bide bana cevap ver dıyo emir kıpıyle ben kapattım teli beni kırılganlıgın gecene kadar arama dedi bende tamam dedim ben seni istemiyorum artık dedi yine tamam dedim hıc bısey demedim yanı o beni kırdı ben onu degilBeyaz eşyayı kullanabilirsin canım en azından. Oturma grubu yatak odası anlarım. Onların yenisini alın.ama eşya için birbirinizi kırmayın tatlılıkla hallet gaza gelme bence.
Of canım ya ne bileyım bazen o kadar cok uzuluyorum ki bide cok sessiz yapım var o soyledı soyledı sadece sustumKırgınlıklar kızgınlıklar illa ki olur.. hemen sogudum deme gülüm
Aynen canım bende kullanmak istemiyorumEşyadır bu üçü eksik olur, ucuzu olur ne bileyim öylesine bişey olur ama eski nişanlının beğenipte depoda bekleyen eşyaları olmaz.Haklısın sen sonuna kadar senin yerinde olsam tek çöpünü kullanmam.Taviz verme bence de.
Keşke susmasaydin ama iyi olmus en azından hakliyken haksız duruma düşmemişsin. Bekle bakalim arar o seniOf canım ya ne bileyım bazen o kadar cok uzuluyorum ki bide cok sessiz yapım var o soyledı soyledı sadece sustum
Millet bulmuş yolunu maşallahCıkmaz ayın carsambası
Yani onun esyaları ı kullanıcaksam tabıkı takıntı yaparım siz olsanız kullanırsınız herhaldeGeçmişi sorun yapacak olan sensin bence.Eğer takıntılı biriysen iyi düşün derim
Bakalım arar mı aramazsa aramıcam zatenKeşke susmasaydin ama iyi olmus en azından hakliyken haksız duruma düşmemişsin. Bekle bakalim arar o seni
Belki de bu huyundan bitmistir ilk nisani daAynen bide ben kırılganmısım kırılmamam İcin bı neden yok
Inceldigi yerden kopsun diyorsun yani..Bakalım arar mı aramazsa aramıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?