Bu kadar çok tepki verilecek bir konu göremeyen ben miyim acaba?
Velevki siz olmadan önce evi almış ta olabilirlerdi.
nişanı at ya da atma denmez de
senin oturacağın evi nişanlının ailesi alırsa karar verme hakkını da kendilerinde görür
ev kimin adına olacak kp nin mi
git kirada otur huzurla otur yoksa sülalecek yaşamayı kabul et
2 kişi için neden dubleks ev işte bence önemli olan senin fikrini sormadan herşeyi yapmaya çalışmaları seni tanımadan da alınabilirdi ev ona lafım yok ama şuanda hayatındasın ve evleniyorsunuz fikir almamaları çok saygısızlık bana değer verilmediğini hissettiğim yerde duramam kimse de k.bakmasınbir de ne hikmetse para yok düğün yapamayız diye ağlayan insanlar dubleks daire buluyorlar. istemedim dubleks daireyi başka yerden bakın dedim ama nişanlım bundan başka ev bulamayız deyip çıktı işin içinden. bi fesatlık düşünüp beni bişeylere mecbur bırakmaya çalışıyolar
o olmadan ev alınmış olsa kimsenin tek söz etme hakkı olmaz zaten haklısın ama ortada bir nişanlı kız var en azından biz böyle böyle düşünüyoruz sen ne dersin diye laf olsun diye bile sorulabilirdiBu kadar çok tepki verilecek bir konu göremeyen ben miyim acaba?
Velevki siz olmadan önce evi almış ta olabilirlerdi.
Sizi aynı evde mi oturtmaya çalışacaklar aileniz bundan mı korkuyorAcaba telaş edersin diye ev bulup öyle mi haber vereceklerdi kötü düşünmemeye çalışıyorum bence alın karşınıza konuşun İki aileye de belli mesafede olunmalı bence özellikle annesine çok düşkünler için gerekli biz bayanlar idare edip frenleyebiliyoruz ama erkekler aynı olmayabilir en iyisi bir araçlık mesafe olsun
Yine de dünya malı için gönül kırmaya değmez canım.Önemli olan 4 duvarın büyüklüğü küçüklüğü değil onun içindeki huzurdur.haklısın o zaman tepki gösterilmezdi
o zaman şartlar öyle imiş almışlar; sorulacak gelin adayı da yokmuş
şimdi orada oturacak birisi var ve onun görüşünü almadan al sat yapılıyor ve eve ölçü almaya giderken öğreniyor bunu
Bir ev meselesi yüzünden vazgeçer misiniz nişanlınızdan? Evet sizin de yaşayacağınız bir ev için kendi başlarına karar almaları saygısızlık düşüncesizlik ama, konuşmadan, anlaşmadan nişan atmak da pek mantıklı görünmüyor şu durumda.
Daha evvelden de nişan atma noktasına geldik demişsiniz, ev meselesinin dışında başka sebepler de olmasın bu nişan bozma düşüncenizin altında? Bunu iyice tartıp düşünün derim ben nacizane...
Sorulabildi ama sorulmamış.Bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi?o olmadan ev alınmış olsa kimsenin tek söz etme hakkı olmaz zaten haklısın ama ortada bir nişanlı kız var en azından biz böyle böyle düşünüyoruz sen ne dersin diye laf olsun diye bile sorulabilirdi
babamda aynı şeyi söylüyor bunlar birlikte oturmak için oyun yapıyorlar diyor. ne yapıcam bilmiyorum nişanlım ailesi ne dese kabul ediyor. beni çok seviyo biliyorum ama o dengeyi kurabilecek bi insan değil
iyi de borç olarak peşinat veriyolar ve krediyi de biz ödüycez. bu durumda söz hakkı doğmuyor mu sizce?
Sorulabildi ama sorulmamış.Bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?