Nişanlımla ev sorunu.

Kvnin etekleri tutuştu. Annenizin tavrını beğendim. Bundan sonra onlar düşünsün.

inanın kv min eteklerinin tutuşması benim umurumda değil. nişanlım olucak o öküz de bitiyo benim için olay. bana arka çıkacağından sahip çıkacağından emin olabilsem bu durumlara gelmezdik zaten. kv, görümcem konuşsun dursun der tıkardım kulaklarımı

Bu tür şeylerin abdest ile namaz ile hiç ilgisi yok. Adamlıkla ilgisi var cicim.

nişanlın niye aramıyor kv arıyor?
gurur mu yapıyor kendince?
diyelim kv değil de nişanlın ısrar etti her iki ev için, sana niye haber vermedi, fikrini sormadı, ablasının üstüne yapmak istedi evi?
bir sürü soru geliyor insanın aklına.
annene bravo, güzel söylemiş.

Doğru karar ama barışacağınızı düşünüyorum ailesi gelecek konusacaklar ailen de seni ikna edecek gibi hissetti

dün ben onun yanından kalkıp gidince aradı beni açmadım muhtemelen bunun arkasına sığınıcak ben aradım açmadı dicek. k bakmasında fazla gurur g..te vurur diye bi laf vardır. kendi ailesinin niyeti ne bilmiyorum ama o insanlar bile uzlaşmak için adım atarken bu adamın aramaması, umrunda değilmiş gibi davranması içimi bi parça soğutmaya yetti. aramasın bakalım rabbim köpekler gibi pişman olduğu günleri de gösterir elbet.

Doğru karar ama barışacağınızı düşünüyorum ailesi gelecek konusacaklar ailen de seni ikna edecek gibi hissetti

nişanlım barışmak için, durumları toparlamak için somut adımlar atmazsa k bakmasın istiyosa karşıma ikna etmek için cumhurbaşkanı dikilsin yine de affetmem. ben onu anası babası malı mülkü için değil nişanlanmadan önce bana verdiği değer, gösterdiği sevgi için sevmiştim. bunlar olmadıktan sonra bizim mahallenin bakkalından bi farkı yok gözümde.

İnşallah bu sözlerinizin ardında durur , bir iki tatlı sözle yumuşayıp , başınızı yakmazsınız. Müstakbel kayınvalideniz muhtemelen oldukça acıklı ve ikna edici bir konuşma yapacak , nişanlınız da shrek filmindeki çizmeli kedinin bakışını atıp kendini affettirecek.

Annenizin tavrını çok beğendim. Bence bir annenin göstermesi gereken tavır budur. Hem kararlı, hem usturuplu. Sizi ezemeyeceklerini, sahipsiz olmadığınızı anlamışlardır.

Bazı anneler de kızları ne yaşasa yaşasın "idare et" derler, karşı tarafa şirin gözükmeye çalışırlar. Karşı taraf da bundan güç alıp abartır. Kocası ve onun ailesi tarafından ezilen ve yine de ayrılamayan kadınlar böyle anne babaların kızları oluyor. Aileniz açısından çok şanslısınız, bunun kıymetini bilin. Her ne yaşarsanız yaşayın onlardan çok güç alacağınızı tahmin ediyorum. Umarım her şey hayırlısıyla gönlünüzce olsun.

sakın kanma arkadaşım,kayınvaliden olacak cadının lafına da kanma ,o kadar iyi niyetli olsa apar topar iş görmez,kafanda en azından ben onu bıraktığımda beni aramıştı gibi cümleler kurup da kendine bunu empoze etme,o adam köpek gibi pişman olsa ne yazar ? kaç ay sürer sanıyosun ? sana yaranamıyoruz diyen ,anasının dizinin dibinde senden habersiz ev almak için kırk takla atan adam pişman olsa ne olur ki ? evlenip ben gidiyorum dediğinde dur demez böyle adam ,hatta anasına kardeşine de git deme hakkını tanır,göz göre göre yakma gençliğini..o sosyal medyada foto silmeme olayı da umursadığından değil,aksine hiç sallamadığından,adam bariz tepkisiz kalmış.

aradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…