tabii ki vazgeçilmez, zaten kesinlikle nişanı at veya atma demedim demem de ama şimdiden bunun hoşuna gitmediği konusunda tepkisini koymalı ki evlenince benzer şeyleri yaşamasın yoksa çok yıpranırSorulabildi ama sorulmamış.Bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi?
babamda aynı şeyi söylüyor bunlar birlikte oturmak için oyun yapıyorlar diyor. ne yapıcam bilmiyorum nişanlım ailesi ne dese kabul ediyor. beni çok seviyo biliyorum ama o dengeyi kurabilecek bi insan değil
tabii ki vazgeçilmez, zaten kesinlikle nişanı at veya atma demedim demem de ama şimdiden bunun hoşuna gitmediği konusunda tepkisini koymalı ki evlenince benzer şeyleri yaşamasın yoksa çok yıpranır
belki yanlış düşünüyorum ama damadın ailesinin konu sahibini önemsememe gibi bir durumunu hissettim o yüzden hoşuma gitmedi
belki bambaşka bi durum vardır ortada onu da bilemem tabi
bunu öğrenmenin yolu da nişanlısıyla konuşmaktan geçiyor ama hala aynı şeyi savunuyorum ki tavrını koymalı bu konuda
Bu kadar çok tepki verilecek bir konu göremeyen ben miyim acaba?
Velevki siz olmadan önce evi almış ta olabilirlerdi.
bu arada nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için hala gelmediler bize. normalda kayınvalidem beni sürekli arayan her aradığından bir güzel laf sokan insan biz ne zaman nişanlımla kavga etsek asla aramaz sormaz ya kızım sizin derdiniz ne demez anca facebook dan bana laf sokucu paylaşımlar yapar
hediye olarak düşünülse bile sonuçta fikir sorulmalıKonu ev meselesi değil ki hanımlar
Siz bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz? Yok senden önce alınsaymış ne olacakmış, yok hediye imiş, sesin çıkmasınmış. Küçük olsa ne olurmuş, önemli olan mutlulukmuşmuşmuş...
Buzdağının suyun üstünde görünen kısmı bu ev. Ya altı????
Az düşünün yahu.
ben çok kere tavrımı koydum ama adam ben bayrampaşa dışında oturmam ailemden de burdan başka yerde ev almak için para falan istemem diyo başka birşey demiyo. belki endişelerimde haksız çıkarım belki evlendikten sonra ailesinin lafına bu kadar bakmaz o da beni seviyo üstüme titriyo netice diye diye kendimi avuttum ama şuanda keriz yerine konmuş gibi hissediyorum bu yüzden konu artık nişan atmaya kadar geldi
Canım üstüne falan titremiyo tercih yapması gerektiğinde ailesinin isteği senin isteģinden önemli oluyo, sen oturacağın ev konusunda bile fikir verecek durumda değilsin sallamıyo seni, evlenince değişecek mi, ha aynı mahalle ha aynı ev ha alt üst benim için hepsi aynı şey kapımı kapatırım falan fıstık işi hikaye
yine de nişanlınla konuşmadan karar verme ama konuştuğunda çok net olben çok kere tavrımı koydum ama adam ben bayrampaşa dışında oturmam ailemden de burdan başka yerde ev almak için para falan istemem diyo başka birşey demiyo. belki endişelerimde haksız çıkarım belki evlendikten sonra ailesinin lafına bu kadar bakmaz o da beni seviyo üstüme titriyo netice diye diye kendimi avuttum ama şuanda keriz yerine konmuş gibi hissediyorum bu yüzden konu artık nişan atmaya kadar geldi
bence babanız konuşsunMerhaba bayanlar forumu bayadır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Direk konuya giricem. 2 senelik bir birlikteliğim var 4 aydır nişanlıyız. Nişanlım taa en başından bu yana kendi ailesinin de oturduğu Bayrampaşa da oturmak istediğini söylüyordu. ben ise hiç istemedim çünkü nişanlımın annesine olan düşkünlüğünü ve annesinin her işimize karışmak istediğini farkettim çok kavgalar ettik nişan atma noktasına kadar geldik nitekim evlendikten sonra kapımı kapatırım karışamazlar diye düşünerek kaynanamların 1 sokak üstündeki evi almalarını kabul ettim (etmek zorunda kaldım çünkü zaten peşinatı vermişlerdi bile) fakat alacakları ev inşaat halindeydi çok küçük olacağı belliydi. nişanlıma ne kadar anlatsam da ikna edemedim bi türlü eğer ev çok küçük olursa başka yere bakarız diye söz verdi. geçen hafta artık beyaz eşyalar için ölçü almaya gidelim diye evi görmeye gittim nişanlım beni aldı eve götürmeden önce bi yere oturttu ve evden 2 hafta önce vazgeçtiklerini çok küçük olduğunu gördüklerini ve başka bir ev bulduklarını söyledi. ben delirdim tabi nasıl bana anlatmazsın neden arkamdan iş çeviriyosun maksadın ne senin diye bağırıp çağırıp kalktım geldim yanından. bugün 4 gün olucak ne aradı ne de mesaj attı bende artık tüm olayları aileme anlattım babam çağırıp konuşucam bu işin içinde bir pislik var diyo. kızlar sizce ne yapmalıyım çıkmaza girdim nişanı atmalı mıyım?
Bir de konuyu söylemek için 2 hafta bekliyor
Herhalde o da çok sevdiği için, nişanlısını üzmek istemiyor, mümkün mertebe bu üzücü(!) olayı geciktiriyor.
Hep sevgiden oluyo bunlar
Bir de konuyu söylemek için 2 hafta bekliyor
Herhalde o da çok sevdiği için, nişanlısını üzmek istemiyor, mümkün mertebe bu üzücü(!) olayı geciktiriyor.
Hep sevgiden oluyo bunlar
yok neymiş ev meselesi açılınca her seferinde geriliyormuşum ben beyfendi bunu düşünerek söylemeye çekinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?