Nişanlımla ev sorunu.

sözden hemen sonra apar topar alındı bu ev ben aylarca afedersiniz ama bi taraflarımı yırttım bu ev çok küçük verdiğiniz paraya değmez başka bi semtten bu paraya güzel bi daire buluruz diye ama nişanlım nuh dedi peygamber demedi. bende hayırlısı olsun diyerekten kabul ettim. şimdi de ev küçük diye evden vazgeçiliyo ve en son benim haberim oluyo ee siz zaten bu evin küçük olduğunu biliyordunuz baştan almasaydınız diyorum ailecek susuyolar karşımda

Sorulabildi ama sorulmamış.Bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi?
tabii ki vazgeçilmez, zaten kesinlikle nişanı at veya atma demedim demem de ama şimdiden bunun hoşuna gitmediği konusunda tepkisini koymalı ki evlenince benzer şeyleri yaşamasın yoksa çok yıpranır
belki yanlış düşünüyorum ama damadın ailesinin konu sahibini önemsememe gibi bir durumunu hissettim o yüzden hoşuma gitmedi
belki bambaşka bi durum vardır ortada onu da bilemem tabi
bunu öğrenmenin yolu da nişanlısıyla konuşmaktan geçiyor ama hala aynı şeyi savunuyorum ki tavrını koymalı bu konuda

babamda aynı şeyi söylüyor bunlar birlikte oturmak için oyun yapıyorlar diyor. ne yapıcam bilmiyorum nişanlım ailesi ne dese kabul ediyor. beni çok seviyo biliyorum ama o dengeyi kurabilecek bi insan değil

Şimdi kendi kendinizi yersiniz aslında bu şekilde bence gerekirse aileler bir araya gelsin ister siz gidin ister onları çağırın baban sorsun daha ağır kaçar bir açıklama yapmak zorunda kalırlar babanda tatlılıkla kızım az bahsetti evde bir sorun çıkmış sanırım ben ev durumunu sorunca öğrendim nedir ne yapabiliriz nerelere bakalım bizde tarzında bu şekilde ister istemez ters yaklaşamazlar belki de olaylar açığa çıkar Bir erkek dengeyi kurmayı bilmiyorsa yıpranan maalesef ki bayanlar oluyor tamam aşk sevgi çok güzel ama mantığın bittiği körü körüne yapılan evlilik sadece cehennem halkası haline gelir Netleşmeden adım atmayın

bu arada nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için hala gelmediler bize. normalda kayınvalidem beni sürekli arayan her aradığından bir güzel laf sokan insan biz ne zaman nişanlımla kavga etsek asla aramaz sormaz ya kızım sizin derdiniz ne demez anca facebook dan bana laf sokucu paylaşımlar yapar

Dengeyi kuramayacaksa hiç evlenme canım. Sonradan asla düzelmiyorlar
sonra sen dert sahibi olup uğraşıyorsun. Aşk acısı falan geçiyor bunlar bahanen olmasın
Yolla gitsin de görsün gününü

Kendi istediğiniz yerde oturamayacaksanız ne önemi varki
Babanız konuşsun ona göre bir yol çizersiniz.

ben çok kere tavrımı koydum ama adam ben bayrampaşa dışında oturmam ailemden de burdan başka yerde ev almak için para falan istemem diyo başka birşey demiyo. belki endişelerimde haksız çıkarım belki evlendikten sonra ailesinin lafına bu kadar bakmaz o da beni seviyo üstüme titriyo netice diye diye kendimi avuttum ama şuanda keriz yerine konmuş gibi hissediyorum bu yüzden konu artık nişan atmaya kadar geldi

Ben gizli kapaklı sinsi sinsi yapılan iş sevmem, resmen seni sözde özne yapmış bu adamlar,biz oğlumuzla hallederiz diyorlar ve evet 2 kişi için du les ev alma nedeni %90 birlikte oturma isteği, şimdi bunu nisan atmak için yeterli bulmazsın belki ama evlenince ilk günden kendini 10 yıllık evli gibi hissedince anlarsın

Konu ev meselesi değil ki hanımlar

Siz bir kadın olarak nasıl böyle düşünebilirsiniz? Yok senden önce alınsaymış ne olacakmış, yok hediye imiş, sesin çıkmasınmış. Küçük olsa ne olurmuş, önemli olan mutlulukmuşmuşmuş...

Buzdağının suyun üstünde görünen kısmı bu ev. Ya altı????

Az düşünün yahu.

Bu kadar çok tepki verilecek bir konu göremeyen ben miyim acaba?
Velevki siz olmadan önce evi almış ta olabilirlerdi.

Arkadaşımın başına bu geldi sevgililerdo o zaman, ailesi apar topar ev aldı kendi mubitlerinden, is ciddiye binince arkadaşım o evi sattırdı kiraya çıktı şimdide kredi çekip ev aldılar kızın ailesiyle aynı semtte

Babanız arasın babasını bence gelin konuşalım ne yapıyoruz gibisinden bu durumlarda illa onlardan adım beklemek olmaz bu şekilde yıpranıyorsunuz Kayınvalide ne yazıyor ki çocuk gibi kaldı mı öyle sosyal ağlardan laf çarpmak

hediye olarak düşünülse bile sonuçta fikir sorulmalı
umuyorum ki ben yanlış düşünüyorumdur ama burada konu sahibi yok sayılıyor fikirleri önemsenmiyor ve damat bey de buna resmen çanak tutuyor demiyor ki bi durun bi nişanlıma sorayım diye
ve bu durum böyle devam ederse ki çoğunlukla nişanlılıkta nasılsa evlenince de aynen devam eder, çok mutsuz olur konu sahibi o yüzden nasıl olur bilmiyorum ama önlemini almalı

Canım üstüne falan titremiyo tercih yapması gerektiğinde ailesinin isteği senin isteģinden önemli oluyo, sen oturacağın ev konusunda bile fikir verecek durumda değilsin sallamıyo seni, evlenince değişecek mi, ha aynı mahalle ha aynı ev ha alt üst benim için hepsi aynı şey kapımı kapatırım falan fıstık işi hikaye

Bir de konuyu söylemek için 2 hafta bekliyor

Herhalde o da çok sevdiği için, nişanlısını üzmek istemiyor, mümkün mertebe bu üzücü(!) olayı geciktiriyor.

Hep sevgiden oluyo bunlar

yine de nişanlınla konuşmadan karar verme ama konuştuğunda çok net ol
kesinlikle böyle bişeyi kabul edemeyeceğini, yaptığı şeyin hoşuna gştmediğini söyle
gerekirse başka eve çıkarız kirada otururuz ama ben o evi istemiyorum artık de
umuyorum ki haksız çıkarım ama nasıl başlarsa fazla fazla devam ediyor şimdi ağzını içine bakıyorsa evlenince daha fazla bakmaya başlıyorlar ne yazık ki

bence babanız konuşsun

Herhalde o da çok sevdiği için, nişanlısını üzmek istemiyor, mümkün mertebe bu üzücü(!) olayı geciktiriyor.

Kapımı kapatır işime bakarım işine hiç girmesin zaten tabi o dubleks kv kp i kapsamıyosa, kapsıyosa zaten kapı ortak, öteki türlü de zaten verilir bir anahtar oldu bitti

yok neymiş ev meselesi açılınca her seferinde geriliyormuşum ben beyfendi bunu düşünerek söylemeye çekinmiş

babam zaten konuşucak ama önce siz konuşun diyor bana siz halletmeden ben adamlara evimde kalkıp bu iş bitsin dediğimde yok baba bitmesin dersen ben kötü olurum diyo. durum buyken nişanlımda tam 4 gündür ne arıyo ne de mesaj atıyo o bölye yaptıkça bende aramak istemiyorum ama ipler giderek geriliyo hani çok sevdiğim halde bu işi bitirmek zorunda kalıcam sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…