Nişanlımla ev sorunu.

Üzülmemek mümkün mü kim olsa geçen zamana, yaşanan şeylere içi yanar ama şükür ki yolun başındaymışsınız daha. Evi kabul etsen, bu adamın tavırlarını görmezden gelsen taviz tavizi doğuracaktı, istekler bitmeyecekti her seferinde yıpranan sen olaccaktın. Zaman geçecekti paylaşım artacaktı, verilen emek artacaktı, vazgeçmek daha da zorlaşacaktı... Şükür ki başlamadan bitti demelisin bence, bir de ayrıldık diye yıpratma kendini, hakkında hayırlısı olan bambaşka bir insanla çok çok mutlu olmak vardır kısmetinde inşallah

Nisanlniz 4 gun boyunca aramamis bu nasi bi ask sevgi?

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bütün gece gözüme uyku girmedi ruh gibiyim keşke ondan nefret edebilsem keşke yüzünü bile görmek istemeyecek duruma gelsem belki herşey daha kolay olurdu. sosyal medyalardan fotoğraflarımızı silmemiş herşey yerli yerinde duruyo baktıkça kahroluyorum

Çok üzüldüm ya. Canım benim istese bir orta yol bulabilirdi ya. Tamam annesini silmezdi ama seni de böyle harcamazdi. Yapan çok güzel yapıyor o dengeyi çok güzel ayarlıyor bire bir yaşıyorum da ordan biliyorum. Uyaniklik yapıyorlardi belli ki. Soyleseler kabul etmezdin onlarda boyle kacak gocek yapmaya calistilar. Temiz kalpliymissin ki karsina cikartti.Bosver hayırlısı olsun. İnşallah pişman olur ve insallah sende kısa zamanda unutup yoluna bakabilirsin.

Bana da ilginç geldi olanlar. Bir kere inşaat halinde ev alınırken kaç m2 olacak, mimarisi falan bellidir.
O yüzden insanlar temelden girerler. Yoksa "bir bitsin bakalım" demek çok çocukça ve komik.
Bence en başından oyaladılar sanki seni.
Aramaması sormaması da ayrı soru işareti.
Ben senin yerinde olsam aramazdım. Sanırım babanın araması en mantıklısı.

bu adam ailesinin ağzına bakarsa mutsuz olursun
ve evi dubleks buluyorlar bir oturmak için yapıyorlar
evlenirsen başın çok ağrır
yinede karar senin

ayrılman en hayırlısı olmuş inşallah en kısa sürede atlatır bundan sonraki hayatında daha mutlu olursun

kredi kartını ne kadar kullanırsan kullan kredi puanın o kadar yüksek olur
kullanmazsan da çıkmaz doğru söylemişler

hakkınızda hayırlısı olsun. dün akşam tam işten çıkarken yazıyordum yanlış konuya yazmışım :)
eğer böyle bişey yüzünden bitecekse bırakın bitsin...
emin olun evlendikten sonra gözünüz açılıyor. ay sonu zor denkledikçe maddi açıdan sıkıldıkça ve hayallerinizi gerçekleştiremedikçe o aşk uçup gidiyor yerini güvensizlik ve kavgalar alıyor..
evet birileri mal mülk sahibi olacak hem de bedavadan ...eğer ki sizi düşünseler farklı olur sizi derken sizin nişanlınızı kastettim çünkü siz elsiniz sizi düşünmezler ama oğullarını da birazcıık düşünseler farklı olur. ben evli iken bebeğime hamile iken eşim aldığımız evi kv üzerine yaptı. evlenirken çok aşık ve severek evlendim. düğünden sona ev alırız hemen dedi seve seve dedim.benim ailem düğün takılarını bana bıraktı (ki burada aileler kendi alır hep) sırf ev alsınlar diye her herşeyden kıstım hayallerimden bile.gelinliğim dışında düğün hiçti bir düğün fotoğrafım bile yok eh ev alacağız ya açılmayalım fazla balayına gitmedim. hepsi dünyalık dedim geçtim. doğum yaptığım güne kadar çalıştım ama ev kv nin lafa gelince benim evim deyip çıkıyor. ben yemedim içmedim harcamadım o mal mülk sahibi oldu. ve o aşık olduğum adama duyduğum aşk yerle bir oldu..
konu mal mülk değil ama karı kocayı düşman ettiler. şimdi a derin bir aşkla gözünün içine bakan bir dediğini iki etmeyen kadın olamıyorum. eşim sessizdir ailenin tek çocuğu parmağında oynatırlar.

Bu kadar ailenin ağzına bakan bir 'adam', nişanlı kıza sorulmadan ev seçmek, dublex.. Bence ev değil ama bu tavırlar nişan atmaya değer. Erkek arkadaşın ailesine sus demeyi sana da fikrini sormayı bilmiyor. İleride ne tür sorunlar çıkar şu ana kadar neler oldu iyi ölç derim. O aşk, sevgi geçiyor ya da kırılıyor ama sonrası zor.. Saygısız buldum.

Ah be canım şu an üzgünsün biliyorum ama emin ol o adamla evlenseydin çok çok daha üzgün olacaktın. Bu arkandan çevirdikleri ev meselesi hiç uzaktan göründüğü gibi basit değil. Onca yıl sana ait olmayan bir ev için para biriktircektin. Emin ol böylesi daha iyi senin için.

canım konuda yorumlarını okudum
ablasıyla ortak aldığında ve ablasının üzerinde olduğunda
ilerde sorun çık dendiğinde benim diyince ne yapıcakstınız
hisselide yapabilirdi yapmamış
ayrıca kredi çekilirken %70 banka hesaplayıp alıyor
ne hikmetse 3,250*,70=2,275tl çıkıyordu
bu abla çok uyanıkmış
seni hep katakulleye getirmeye çalışmış
senin için bitmesi hayırlısıymış

doğru bir karar şu aşamada. Allah yardımcın olsun.

kızlar kaynanam annemi aramış ben bu işin böyle bitmesini istemiyorum iki aile bir araya gelsin oturup konuşalım, yemin olsun o evden vazgeçerken de o dubleks eve karar verirken de içimizde bi kötülük yoktu, ben oğluma en başında o ev küçük orayı almayalım dedim ama oğlum kabul çok istedi illa burası olucak dedi, benim bir tane oğlum var kiralarda oturmasını istemem paramız varken ev almak istiyorum demiş. annemde senin oğlunun dün yaptığı terbiyesizlikten haberin var mı? kız bırakmış gitmiş peşinden bile gelmemiş ben ona güvenip de gönderiyorum kızımı ya başına bişey gelseydi yüzüğü atmış olsa bile bu evden nasıl aldıysa öyle eve bırakması gerekirdi sen oğluna hiç terbiye vermedin mi? valla kızım çok kararlı bitti bu iş getirsinler bohçaları diyo demiş. kaynanam benim olanlardan haberim yoktu allah onu kahretsin biz en yakın zamanda size gelip oturup konuşalım demiş ve kapatmışlar telefonu. ancak nişanlım olucak o adamdan hiçbir ses yok arkadaşım mesaj atmış nedir sizin bu yaptığınız diye konuşmak istemiyorum yazmış sadece.

Nişanlıyken ev tutmuştuk nişanlımla, dublex kocaman. anası babası aynen şöyle dediler; ohoo biz gelip alt kata ocağı attık mı 6 ay yaşarız burda.. Bu arada hala bekarım =)

Nişanlıyken ev tutmuştuk nişanlımla, dublex kocaman. anası babası aynen şöyle dediler; ohoo biz gelip alt kata ocağı attık mı 6 ay yaşarız burda.. Bu arada hala bekarım =)

buyursunlar yaşasınlar şimdi ağız tadıyla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…