- 2 Eylül 2015
- 16
- 16
- 3
- 43
Bana da ilginç geldi olanlar. Bir kere inşaat halinde ev alınırken kaç m2 olacak, mimarisi falan bellidir.Merhaba bayanlar forumu bayadır takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Direk konuya giricem. 2 senelik bir birlikteliğim var 4 aydır nişanlıyız. Nişanlım taa en başından bu yana kendi ailesinin de oturduğu Bayrampaşa da oturmak istediğini söylüyordu. ben ise hiç istemedim çünkü nişanlımın annesine olan düşkünlüğünü ve annesinin her işimize karışmak istediğini farkettim çok kavgalar ettik nişan atma noktasına kadar geldik nitekim evlendikten sonra kapımı kapatırım karışamazlar diye düşünerek kaynanamların 1 sokak üstündeki evi almalarını kabul ettim (etmek zorunda kaldım çünkü zaten peşinatı vermişlerdi bile) fakat alacakları ev inşaat halindeydi çok küçük olacağı belliydi. nişanlıma ne kadar anlatsam da ikna edemedim bi türlü eğer ev çok küçük olursa başka yere bakarız diye söz verdi. geçen hafta artık beyaz eşyalar için ölçü almaya gidelim diye evi görmeye gittim nişanlım beni aldı eve götürmeden önce bi yere oturttu ve evden 2 hafta önce vazgeçtiklerini çok küçük olduğunu gördüklerini ve başka bir ev bulduklarını söyledi. ben delirdim tabi nasıl bana anlatmazsın neden arkamdan iş çeviriyosun maksadın ne senin diye bağırıp çağırıp kalktım geldim yanından. bugün 4 gün olucak ne aradı ne de mesaj attı bende artık tüm olayları aileme anlattım babam çağırıp konuşucam bu işin içinde bir pislik var diyo. kızlar sizce ne yapmalıyım çıkmaza girdim nişanı atmalı mıyım?
doğru diyosun. bu tapu ve kredi işleri nasıl oluyor bilmiyorum. ayıptır böyle şeylerin söylenmesi ama nişanlımın 3.250 lira aylık geliri var hayatında hiç kredi kartı kullanmadığı için kredi puanı düşükmüş ve bu yüzden de üzerine kredi çıkmadığını söylediler. bu yüzden ablasının üzerine çekilecekti kredi.
hakkınızda hayırlısı olsun. dün akşam tam işten çıkarken yazıyordum yanlış konuya yazmışım :)iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bütün gece gözüme uyku girmedi ruh gibiyim keşke ondan nefret edebilsem keşke yüzünü bile görmek istemeyecek duruma gelsem belki herşey daha kolay olurdu. sosyal medyalardan fotoğraflarımızı silmemiş herşey yerli yerinde duruyo baktıkça kahroluyorum
doğru bir karar şu aşamada. Allah yardımcın olsun.Kızlar normalde dün buluşucaktık ama ben arayıp bugün buluşalım dedim buluştuk bi Cafe'ye gittik oturur oturmaz sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi davrandı sen o evi küçük diye değil aileme yakın diye istemiyodun sana yaranamıyoruz dedi bende sen böyle yaptıkça biz evlensekte 6 aya kalmaz boşanırız dedim öyle düşünüyosan şimdi bitsin o zaman dedi bende bitti o zaman deyip kalkıp gittim yanımdan 7 kere aradı ama açmadım peşimden gelmedi mesaj atmadı eve gelince de annemlere arayın gelip alsınlar bohçalarını dedim böylece bitti. Çok kötüyüm şuan mahvolmuş durumdayım lütfen dualarınızı eksik etmeyin Rabbim içime ferahlık versin.
Nişanlıyken ev tutmuştuk nişanlımla, dublex kocaman. anası babası aynen şöyle dediler; ohoo biz gelip alt kata ocağı attık mı 6 ay yaşarız burda.. Bu arada hala bekarım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?