- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Heryerde kiz tarafına ait olur nişan sizin memleket neresi
Erkek tarafına bu kadar yüklenmek nedir nişan yapsın düğün eşya ee kız tarafı şıkır şıkır giyinsin kukumal kuşu gibi seyreylesin yazık erkeklere
En onemlisi beyaz esya zaten. Ev tutulursa, beyaz esya varsa digerleri de sirayla olur. Hic panik, stres yapma canim.
Gel benim kader akadaşım geeell bende aynı düşüncelerdeyim
Ev bulma kısmını bence geçe bırakmışsınız. İstediğiniz gibi bir ev bulup tutmak, boya badanasını halletmek, içine girmek bir de üstüne eşya almak için 2 aydan kısa bir süre az, iki ayağınız bir pabuca girer. İstediğiniz gibi bir ev bulmak kolay değil maalesef, hele büyükşehirlerde.
kızlar benim de 2 ay sonra düğünüm var hatta 2 aydan daha az, bizde de daha beyaz eşya dışında hiçbir şey alınmadı, bu işler için son 1 ay yeterli bana göre ama siz 4 ay sonrasına hazırlık yapılmıyor diye şaşırmışsınız, ben mi yanlış düşünüyorum acaba?
Yöreye göre değişir o zaman ama 4 ay kalmış düğüne ortada ne ev ne iş hic bişey yok öncelik sizce nişan fotograflarimi olmalıBen antepliyim burda da erkek evine ait nişan ama anlaşmaya bağlı olarak aile arası tercih edilebiliyor iki masraf olacağına ya da büyük nişan yerine fazla takı takıyorlar
programı kafamızdan yaptık ama henüz ev tutmadıkev var mı? nerede oturacağınız belli mi? programı kafanızda bari yapmışsınızdır ..
konu sahibi ista tayin olmuş ikiside başka bir memlekete gitmiş olacak. işide yok nişanlısının ..
Yöreye göre değişir o zaman ama 4 ay kalmış düğüne ortada ne ev ne iş hic bişey yok öncelik sizce nişan fotograflarimi olmalı
Ev tutulup eşyalara bakılması lazım daha çocuğun iş bulabileceği bile belli değil
Tabikide güzel anı olabilirdi nisan fotolari olmamış yapacak bişey varmı şu anda yok kabullenmesi gerekmezmi konu sahibinin
Zaten nisanlisida düğünde bol bol cekiniriz demiş
Bunu dert etmenin anlamı varmı şu anda daha önemli maddi sıkıntılar dururken
Yok eğer herşeyi kafalarında bi hale yola koydularsa bizlik bi sıkıntı yok inşallah mutlu ve mesut bi evlilikleri olur
nişan çok yerde kız tarafına aittir. ben de böyle bilirim. yazık erkege nisan . düğün . üstelik böyle istekler de bitmezse çok yazık erkek tarafınaBiz de nisan erkek tarafına ait onlarda da öyle.
Törenin değil dış çekim. Çünkü Salon nişanı söz vermişlerdi ama onu da yapmadılar. Evde ki yüzük takmada söz diye oldu. Ama nişan olmayınca onu nisan diye saydık sonradan. O yüzden nişan fotom yok
programı kafamızdan yaptık ama henüz ev tutmadık
Nisan dugun erkege ait size kina mi kaliyor tek benim bildigim nisan her yorede bayana aittir ilk defa nisan yapan erkek duydumBiz de nisan erkek tarafına ait onlarda da öyle.
güldürdün hormonlarımın tavan yaptığı şu gündeNişanlısına kocasına ses çıkartamayan gelip burada yorum yapanlara atarlanıyor. Hayır bir şey demiş olsam neyse de
özetlemiş son cümleİyide nişan bitmiş gitmiş o güne özel hic bir sey yok simdi bir dıs cekim yapmak sadece nisanda giydiginiz kiyafetleri cektirmekten baska hic bir sey olmayacak...
olacaksa o gun olacakti o...
Ama illa da istiyorum diyorsan masrafi ben karsilayayim de bakalim ne tepki verecek?
Bence albümden önce sizin aşmaniz gereken daha buyuk problemler var...
Arkadaşlar merhaba. 9 aydır nişanlıyım. Nişanımiz evde olmuştu. O yüzden çekim yapmadık bayramdi çünkü açık kuaför yoktu türbanımi kız kardeşim yapmıştı o yüzden evde de çok iyi fotolarmiz yok. Nişanlım başka şehirde ben başka şehirdeyım. 4 ay sonra düğünmuz var. Nişanlımà söyledim nişan için tekrar abiye yi giyeyım oda tabi takım elbisesini ve dış çekim yaptıràlim dedim. Dedi düğüne ne kaldı zaten düğünde çektirecegz tekrar masraf çıkartma filan dedi. Ve de düğün içinde hiçbir hazırlık yaptığı yok. Kafam çok karışık kavga ettik. Çok zoruma gitti. 6 sene görüştük bu günlere kolay gelmedik ama nişan dan sonra çok değişti. Benim atamam oldu İstanbulà. Oda memleketinde esnaf. Düzenini bozup istanbulà gelmek onu korkutuyor galiba. Bazen konuşmalarından bunu çıkarıyorum. Ve beni çok az aramaya başladı. Aramış olmak için arıyor ve hemen kapatıyor. Çok mutsuzum. . . Ne yapmalıyım?[/Q
Esnafin kurulu duzenini bozup baska bir sehirde tututabilmesi buyuk risk valla. Onun stresi vardir kesin. Ya tutunamazsa napacaksiniz peki hic dusundunuzmuArkadaşlar merhaba. 9 aydır nişanlıyım. Nişanımiz evde olmuştu. O yüzden çekim yapmadık bayramdi çünkü açık kuaför yoktu türbanımi kız kardeşim yapmıştı o yüzden evde de çok iyi fotolarmiz yok. Nişanlım başka şehirde ben başka şehirdeyım. 4 ay sonra düğünmuz var. Nişanlımà söyledim nişan için tekrar abiye yi giyeyım oda tabi takım elbisesini ve dış çekim yaptıràlim dedim. Dedi düğüne ne kaldı zaten düğünde çektirecegz tekrar masraf çıkartma filan dedi. Ve de düğün içinde hiçbir hazırlık yaptığı yok. Kafam çok karışık kavga ettik. Çok zoruma gitti. 6 sene görüştük bu günlere kolay gelmedik ama nişan dan sonra çok değişti. Benim atamam oldu İstanbulà. Oda memleketinde esnaf. Düzenini bozup istanbulà gelmek onu korkutuyor galiba. Bazen konuşmalarından bunu çıkarıyorum. Ve beni çok az aramaya başladı. Aramış olmak için arıyor ve hemen kapatıyor. Çok mutsuzum. . . Ne yapmalıyım?
bende hiç duymadım bazen cok üzülüyorum erkek tarafına, üstlerine ne yıkabilirsek diye düşünüyo bazı aileler bide kız veriyoruz daha ne yapalım demeleri yok mu.. sanki ticari alısveriş yapıyoNisan dugun erkege ait size kina mi kaliyor tek benim bildigim nisan her yorede bayana aittir ilk defa nisan yapan erkek duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?