Nişanlımla nişan fotoğrafları yüzünden kavga ettik

Ben antepliyim burda da erkek evine ait nişan ama anlaşmaya bağlı olarak aile arası tercih edilebiliyor iki masraf olacağına ya da büyük nişan yerine fazla takı takıyorlar

ne işle meşgul bilmiyorum ama esnaflık kurulu düzen ister, çevre ister. her şehirde dikiş tutmayabilir. ki siz adaylığınızdan sonra nişanlınızın yanına tayin isteyebilirdiniz. rızk kaygısı biraz da olsa hafiflerdi.
fotoğraflara gelince maksat o günü güzel hatırlamak... evde de olsa 6 yıllık bir ilişkinin ciddi ilk adımı olarak o günün anısı olarak birlikte fotoğrafınız var değil mi...

En onemlisi beyaz esya zaten. Ev tutulursa, beyaz esya varsa digerleri de sirayla olur. Hic panik, stres yapma canim.

şuan tek sorun ev tutmak gibi görünüyor o zaman :)

Gel benim kader akadaşım geeell bende aynı düşüncelerdeyim

hahaha

haklısın aslında ev tutulursa gerisi kolay olur da sorun istenildiği gibi ev bulmakta :)

ev var mı? nerede oturacağınız belli mi? programı kafanızda bari yapmışsınızdır ..
konu sahibi ista tayin olmuş ikiside başka bir memlekete gitmiş olacak. işide yok nişanlısının ..

Ben antepliyim burda da erkek evine ait nişan ama anlaşmaya bağlı olarak aile arası tercih edilebiliyor iki masraf olacağına ya da büyük nişan yerine fazla takı takıyorlar
Yöreye göre değişir o zaman ama 4 ay kalmış düğüne ortada ne ev ne iş hic bişey yok öncelik sizce nişan fotograflarimi olmalı
Ev tutulup eşyalara bakılması lazım daha çocuğun iş bulabileceği bile belli değil
Tabikide güzel anı olabilirdi nisan fotolari olmamış yapacak bişey varmı şu anda yok kabullenmesi gerekmezmi konu sahibinin
Zaten nisanlisida düğünde bol bol cekiniriz demiş
Bunu dert etmenin anlamı varmı şu anda daha önemli maddi sıkıntılar dururken

Yok eğer herşeyi kafalarında bi hale yola koydularsa bizlik bi sıkıntı yok inşallah mutlu ve mesut bi evlilikleri olur

Yok yok konu sahibini zaten fotoğraf konusunda haksız buldum düğüne 4 ay var zaten çekilir olmazsa olmaz değil :)

Nişan erkek evine mi ait diye sordunuz ya ona istinaden cvp verdim ben :)

hiç öyle fotograf gibi takıntılarım olmadı.
hayatı dar gözle görmeyin . fotograf nedir ki. boş verin o işleri. düğünde çekilirsiniz bolca. nişanlın haklı

senden başka kimse istemiyor
6 senenin üstüne ömrünü ekleme derim

daha cicim zamanlarınız da adam atarlanıyor

çok basit şeyler yüzünden birbirinizi kırıyorsunuzgerçekten üzülüyorum böyle durumlarabu aralar baya hassasım sanırım.

Salon tuttunuzmu sayrt dugun salonu da tutmadiyssniz 1 yil uzatin duzeninii kurun. Nisanda abiyeyle dis cekim banada sacma geliyor abiyenizi giyinin 2 sevdiginiz arkadasinizla sagile inin o arkadasiniz sizi ceksin kamerayla icinize ukte olcaksa ahim sahim bi nisan yapip kabarik nisanlik vs giyseydiniz ayni gunu acik cekim belki guzel olabilirdi

özetlemiş son cümle

Esnafin kurulu duzenini bozup baska bir sehirde tututabilmesi buyuk risk valla. Onun stresi vardir kesin. Ya tutunamazsa napacaksiniz peki hic dusundunuzmu

9 ay sonra istememkte haksızda sayılmaz nişan sonuçta düğün fotoğrafları olsa çok haklısın dicemde.ayrıca esnaf birinin başka şehirde tutunabilmesi kolay degil strese giriyodur düşündükçe.istanbulda yeni bi yermi açacak yoksa işemi girecek.yani onun içinde kolay degil biraz anlayışlı ol ve böyle basit konulardan üstüne gitme birde Yok yere aranıza soğukluk girmesin

Nisan dugun erkege ait size kina mi kaliyor tek benim bildigim nisan her yorede bayana aittir ilk defa nisan yapan erkek duydum
bende hiç duymadım bazen cok üzülüyorum erkek tarafına, üstlerine ne yıkabilirsek diye düşünüyo bazı aileler bide kız veriyoruz daha ne yapalım demeleri yok mu.. sanki ticari alısveriş yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…