hayır ulaşmaya çalışma ona...
böyle ana kuzuları ömür yemekten başka bi işe yaramaz...
bugün acı çekiyosun ama zamanla unutacaksın...
evlensen daha beter olacak böyle aile boşanma sebebi...
şimdi üzül ağla akıt içindekileri ve kurtul...
kendini düşün....
arkadaşım şimdi bu tarz sorunlar yaşıyorsun ilerde emin ol daha beterlerini yaşardın bu adamla , her işte vardır bir hayır , bak burada kv-eş durumları neler okuyoruz, bir gün iyiki ayrılmışım bu adamdan dediğin günler gelicek sen önüne bak o da anasının dibinde ömrünü tüketsin...
ah be arkadaşım madem senı ıstemıyordu ailesi ne diye kendını çıkmaza soktun kı... elinden sonunda o anacı oğullarını senden alacakları bellıymış
ağlama sızlanma guçlu ol.... sakın sakın yalvarma....bukadar anacı adamdan koca olmaz zaten
altınlarıda geri yollama. sorarlarsa nışanı bozdunuz taznımat davası açmak yerıne bedel olarak vermıyorum dersin. sebepsız yere nışan atanları isteyen dava edebiliyor ve tazmınat alabılıyor. bılıyorum para umurunda değil şu anda ama onlarada boyle maddı bır acı yaşat
aslada geri dönme..... anamız bızı el oğlunun anası üzsün diye doğurmuyo
Kendimi düşünemiyorum ki, evlenseydik eğer inanın böyle şeyler olmazdı çünkü biz yanyaneyken hiç bir sorunumuz tartışmamız yoktu. ben hiç bir zaman ailesi bana hakaret ettği zaman bile saygımı bozmadım. Yine de bozmam, büyüktür der susarım. Ana kuzusu değildi, ana kuzusu olsa en başından bırakırdı dimi? gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Sözün bittiği yerdeyim
Sevdiğim için, aşkımız için devam ettik, direndik. Ben ailesinin hala beni sevmediğini istemediğini bilemedim, annesiyle yada babasıyla tartışmadım, neden sevemediler beni
Güçlü durmaya çalışıyorum, çok yalvardım ama çok, annenin babanın elini ayağını öpeyim bile dedim. İnanmıştım ben, adam olduğuna inanmıştım.
Ailem zaten biz nişan atmadık siz attınız diyor ve doğru. Annesi de annem yerine babamı aradı, çünkü babam daha sakin bir insan. annemi arayacak yüreği bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?