Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

Kendimden çok inandığım, asla elimi bırakmayacak sandığım, sevgisi için savaşan bir adam olarak düşündüğüm bir insana bağlandım ben. Karakterli olduğunu sandığım için hergün yeniden aşık oldum. Onsuz nasıl yaşarım, ne yaparım onu bile bilmiyorum.
Korkak hemde çok korkak. 30 yaşında bir erkek ama ben kız halimle aileme karşı çıkıyorum ama o çıkamadı.
bu acı geçer mi bilmiyorum, kendime birşey yapmaktan korkuyorum, bundan sonra insan güvenebilir mi? yeniden bir insana güvenebilir mi? güvenemen, evlenemem ve başkalarının evlatlarını kendi evladım diye severim.

bak arkadaşım aşık olabilirsin seviyor olabilirsin
ama iki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmaz
yok ben ailesine karşı gelmem elini ayagını öpeyim boşver bunları
inan bana sen evlensen bu adamla boşanırsın
ailesi istemedigi için sürekli hor görülecek laf sokulaacak heryerde kötüleneceksin
buna 1 katlanır 2 katlanır 3.de patlarsın
o zamanda senin o ana kuzusu kaplan kesilir
ne oluyor hani aileme ses etmeyecektin diye kavgalar başlar
sonra ailene yansır sonrada mahkeme
bunu kabul et ve kurtuldugun için sevin hatta otur yasin falan oku
aramada aramasınıda bekleme
kimse hint kumaşı degil kusura bakmasın o seni nasıl unutmuş sende unut
ha bide şu var sevenleri ayırmak tamam dinimizce günah fakat konuyu dini yöne çekersen konun kapanır

neden kıyamıyorsun sevdiğim için deme çünkü o sana hiç acımadan kıymış birde anneci değildi demişsin ama tartışmalarınızı annesine taşıyıp seni sevmemelerine neden olmuş ve de sonunda annesi yüzünden ayrılmış ,

ben senin yerinde olsam çoktan bitirmiştim yanyanayken iyiydik diyosun ama aynı evin içine girdiğinde hiç öyle olmuyorlar uzaktanda olsa gelip huzurunu bozabiliyorlar,

insanlar çocuğuyla boşanıyor hayata yeniden başlıyor ya da ölüm ayırıyor ama hayat mecburen devam ediyor, bu yaşına da seni o getirmedi ilk ayrılanda sen değilsin sonuncu da olmuycaksın yani yaşanabiliyormuş değil mi,,, bu kadar karamsar düşünme , gez toz kafanı dağıt biraz ilk günler zordur ama zamanla geçicek emin ol ...

Bende bir zamanlar ben kimseyle evlenmicem başkasını sevemem diyordum hüngür hüngür ağlayarak günlerce yemek yemeyerek ilaç içip içip uyuyarak şimdi evli olmasam dönüp sümüğümü atmam o salağa iyikide olmamış eşimi bulamayacaktım...

Hastalıklı sevgi ne güzel bir yorumdur,ne kadar doğru bir tespit. O kadın için o kadar ah ettim ki, bizi ayırdığı için bizi mutsuzluğa mahkum ettiği için. Allaha en büyük duam iki dünyada mutlu olmasın.

Haklısın o bana acımadı, ben neden acıyorum? 3 yıl neredeyse her anımız birikte geçti, tanıdğım için, duygusallığını bildiğim için kıyamıyorum. İlk ailesi reddettğinde beraber ağladığımız için kıyamıyorum. Senin için ölürüm demişti. Ahhhh nasıl da inandım ben, nasıl bağlandım

severek ayrılık diye bir şey yoktur.hele de bu devirde

Tekrar................

Son düzenleme:

Yazıklar olsun, benm gururumla onurumla geleceğimle oynadılar, Ailemi beni rencide ettiler. Haklısın, birşey yapadan beklemem lazım, adamlıktan azıcık olsun nasibini almışsa arar.

Yapacağın tek birşey var. Altınları gönderme ama hepsini sat. Parasıyla gez dolaş ye iç... Arkadaşlarına yedir, kafede herkese çay ısmarla, umumi tuvalete ver bu hafta tüm wc ler benden olsun de... Yok öyle nişanlı suçsuz kızı ortada bırakıp yeni geline altın saklamak. Asla gönderme.

aynen yaaa aynenn.. bende dönüp sümüğümü silmem:) ve senin gibi tersi olsaydı eşim olmayacaktı diyorum.

sende böyle diyeceksin belki konu sahibi. ben Allaha şükrediyorum valla.

Evet dedim, okadar bağlandım çünkü. Haklısın kızmakta ama aşk insana asla yapmam denilen şeyleri yaptırıyor malesef. Keşke senin dediğini yapabilsem, istemesem, dönüp bakmasam.

ne kötü yaaa çok üzüldüm inan bence arama sakın çok yanlış yapmışlar kıyamam yaa anlıyorum seni bende nişanlıyım ayrılık koyar insana ama kurtulmuşsun nişanlın 30 yaşında adam yanında olmalıydı evlenseydin ayırırdı o kaynana eşinde kanardı emin ol çık gez mutlu olduğun arkadaşlarınla filan sohbet et toparlamaya çalış bırakma kendini lütfen onlar seni haketmemiş ;(

aynen yaaa aynenn.. bende dönüp sümüğümü silmem:) ve senin gibi tersi olsaydı eşim olmayacaktı diyorum.

sende böyle diyeceksin belki konu sahibi. ben Allaha şükrediyorum valla.

Ne güzel siz mutluluğu yakalamışsınız. ama herkes sizin kadar şanslı olabilir mi? siz ne güzel hayatınıza devam etmişsiniz, ben edemiyorum, erkeklerden midem bulanıyor

bencede, gönderecek misin altınları ??

bence daha fazla üzerine düşüp egosunu pofpoflamayın.Sonuçta karakterini çok güzel ortaya koymuş.
Ama bu hikayede eksik bişeyler var sanki!!
Ailesi (soyadını bile geri alabilecek kadar) seninle alakalı bişeyler görmüş, duymuş, hissetmiş vs.
Yani senin de hataların var bi yerlerde sanki.
Yoksa niye bi aile bu ilişkiye ölesiye karşı çıkıp tek oğullarının mutsuz olmasına sebep olsunlar ki!
Bence bize anlatmadığın/anlatamadığın eksik bişeyler var.

Ah arkadaşım, nasıl kötüyüm bir bilsen... Haksızlığa uğradım, terkedildim, herşeye rağmen ailesini seviyordum, o kadar saf ve temiz duygularla yaklaştım onlara, ne kinleri vardı bana, ne öfkeleri vardı
Toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor, ömrüm bitecek ama bu acı bitmeyecek. Zaten nişanlım da seni ölene dek seveceğim dedi. Yılan kadın ayırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…