Ne güzel siz mutluluğu yakalamışsınız. ama herkes sizin kadar şanslı olabilir mi? siz ne güzel hayatınıza devam etmişsiniz, ben edemiyorum, erkeklerden midem bulanıyor
bencede, gönderecek misin altınları ??
Sizi ailesi ayırmamış malesef nişanlınızın çocukça tavırları ayırmış. Hadi bazen kızlar filan anneleriyle paylaşırlar böyle bir şeyi de bir erkeğin gidip böyle annesine ilişkisi hakkında mızmızlanması heleki sizin ilişkinizde zaten gergin olan ortamı daha da işin içinden çıkılmaz hale getirmiş. Nişanlınızda zerre kadar olgunluk ve düşünce yok inanın böylesi sizin için daha hayırlı olacaktır. Umuyorum ki Allah sizin için hayırlı olanı nasip eeip daha düzgün insanları karşınıza çıkaracaktır.
Ne güzel siz mutluluğu yakalamışsınız. ama herkes sizin kadar şanslı olabilir mi? siz ne güzel hayatınıza devam etmişsiniz, ben edemiyorum, erkeklerden midem bulanıyor
Böyle annem annem ailem ailem diyen erkeklerden midem bulanıyor artık yaa..
Benim 2. sınıf öğrencilerim daha az annecidir
Üzülme arkadaşım bence barışıp evlenseniz de bu kadın huzur vermez size
Senin nişanlının kafası çok karışır evlenir boşamaya da kalkar canın daha çok yanar.
Sen değiştir hattını sana o ulaşamasın sakın mail atma, onun üzüntüsü hafifler
sen beter olursun avuç içinde bilir seni.
Saçmalamaya devam eder.
Sen hattını değiştir sana ulaşamasın.
Hiç bir şekilde dönüt verme ona.
Gerçekten seviyor mu o zaman anlarız.
Ben tek çöpleri kalsın istemiyorum verelim diyorum ama ailem verilmez, onlar attı nişanı diyor. Ailem yemekli nişan yaptı masraf yaptı.
ya canım senin olaylarını yaşamadım ama yaklaşık olarak bende olmayacak duaya amin demiştim. kendimi senin yerine koydum, hayallerin yok olmuş ve bu durumu hafife alamazsın çok haklısın.
tabi ki herkez aynı şeyleri yaşamaz. ama ben çok inanıyorum, her işte bir hayır olacağına geçmişime bakıyorum.. herhangi bir konuda bu neden böyle oldu diye yakındıysam, mutlaka iyi bir açıklaması olmuş.
seninde olacak, gerçekten bak.. hem bi gün aç forumu eskilerde dahil olmak üzere tüm kayınvalide konularını oku. neler var yaa.. baştan eyv. diyorlar sonrasında ben ne yaptım diyorlar.
şuan hayatına devam edememen çok normal, sıkıntın çok yeni. inanıyorsan kesinlikle dua et, dua herşeyden faydalı gelir sana. sabırlı olmak için artı çaba göster.. başka ne yapabilirsin ki düşünsene??
Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor zaten arkadaşım
Ah arkadaşım, nasıl kötüyüm bir bilsen... Haksızlığa uğradım, terkedildim, herşeye rağmen ailesini seviyordum, o kadar saf ve temiz duygularla yaklaştım onlara, ne kinleri vardı bana, ne öfkeleri vardı
Toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyor, ömrüm bitecek ama bu acı bitmeyecek. Zaten nişanlım da seni ölene dek seveceğim dedi. Yılan kadın ayırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?