Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

Ne güzel siz mutluluğu yakalamışsınız. ama herkes sizin kadar şanslı olabilir mi? siz ne güzel hayatınıza devam etmişsiniz, ben edemiyorum, erkeklerden midem bulanıyor

her ayrılanda 2. gün mutluluğa ulaşmıyor , zor bir süreçten geçiyorsun e robot da değilsin ayarlarınla oynayıp hafızandan silemezsin,

ilk etapta sana yaptığı kötülükleri düşünüp kendini ondan soğutman lazım, sürekli arkadaşlarınla gezip kafanı dağıt, sonra kendine güzel bir hobi bulabilirsin dans kursu,yabancı dil, spor vs

ama önce unutmayı istemen gerekli şu an çok taze zaman geçince sana hissettirdiği acıdan dolayı önce ondan nefret edickesin sonra zaten o nefrette geçiyor sıradan bir insan oluyor senin için ,

evet dava açılabiliyor. İlla ki evli olmak gerekmiyor karşı tarafa dava açabilmek için. Nişanlı sözlü olmak yeterlidir. Eger tamamen bıtırdıysenız kafanızda ve kalbınızde, ugrasacak gucunuz de varsa bence dava acma durumunu bır arastırın.

Sizi ailesi ayırmamış malesef nişanlınızın çocukça tavırları ayırmış. Hadi bazen kızlar filan anneleriyle paylaşırlar böyle bir şeyi de bir erkeğin gidip böyle annesine ilişkisi hakkında mızmızlanması heleki sizin ilişkinizde zaten gergin olan ortamı daha da işin içinden çıkılmaz hale getirmiş. Nişanlınızda zerre kadar olgunluk ve düşünce yok inanın böylesi sizin için daha hayırlı olacaktır. Umuyorum ki Allah sizin için hayırlı olanı nasip eeip daha düzgün insanları karşınıza çıkaracaktır.

Son düzenleme:
Böyle annem annem ailem ailem diyen erkeklerden midem bulanıyor artık yaa..
Benim 2. sınıf öğrencilerim daha az annecidir
Üzülme arkadaşım bence barışıp evlenseniz de bu kadın huzur vermez size
Senin nişanlının kafası çok karışır evlenir boşamaya da kalkar canın daha çok yanar.
Sen değiştir hattını sana o ulaşamasın sakın mail atma, onun üzüntüsü hafifler
sen beter olursun avuç içinde bilir seni.
Saçmalamaya devam eder.
Sen hattını değiştir sana ulaşamasın.
Hiç bir şekilde dönüt verme ona.
Gerçekten seviyor mu o zaman anlarız.

Arkadaşım haklısın sanırım. Adam olsa kendi düşüncesi olurdu.

Ne güzel siz mutluluğu yakalamışsınız. ama herkes sizin kadar şanslı olabilir mi? siz ne güzel hayatınıza devam etmişsiniz, ben edemiyorum, erkeklerden midem bulanıyor

ya canım senin olaylarını yaşamadım ama yaklaşık olarak bende olmayacak duaya amin demiştim. kendimi senin yerine koydum, hayallerin yok olmuş ve bu durumu hafife alamazsın çok haklısın.

tabi ki herkez aynı şeyleri yaşamaz. ama ben çok inanıyorum, her işte bir hayır olacağına geçmişime bakıyorum.. herhangi bir konuda bu neden böyle oldu diye yakındıysam, mutlaka iyi bir açıklaması olmuş.

seninde olacak, gerçekten bak.. hem bi gün aç forumu eskilerde dahil olmak üzere tüm kayınvalide konularını oku. neler var yaa.. baştan eyv. diyorlar sonrasında ben ne yaptım diyorlar.

şuan hayatına devam edememen çok normal, sıkıntın çok yeni. inanıyorsan kesinlikle dua et, dua herşeyden faydalı gelir sana. sabırlı olmak için artı çaba göster.. başka ne yapabilirsin ki düşünsene??

Benimde midem bulanıyor inan. Ailem bana da dedi hattını değiştir diye ama ben hayır dedim ve değiştirmedim. Neden o hayır diyemiyor anlamıyorum

Ben tek çöpleri kalsın istemiyorum verelim diyorum ama ailem verilmez, onlar attı nişanı diyor. Ailem yemekli nişan yaptı masraf yaptı.

ben olsam kesinlikle ailemi dinlerdim. gene istersen dokunma sen o paraya. ama zaten nişandaki altınlar kız tarafına haktır onuda geçtim, o kadar masrafı erkek tarafı yapsa anlardım.

Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor zaten arkadaşım

kurtulduğunuza sevinmelisiniz,dahada beteri olabilirdi ya o anne kuzuyla evlenip bide babanızın evine öyle dönseydiniz dahada üzülürdünüz.adam annesi ne dese yapıyor baksanıza uçurumun kenarından dönmüşsünüz,seviyorsunuz ama o sevginizi hiç haketmiyor belli.

Sana dönmesini istiyorsan asla ona ulaşma, ulaşmaya çalışma. Bırak da ayrılığın acısını yaşasın, o koşa koşa seni arasın. Buna izin vermezsen, onun ayrılık acısını hafiflete hafiflete sana geri dönmemeye dayanmasını sağlarsın.

Öte yandan en güzel sonla sana geri dönüp evlenseniz bile o kadın kocanın beynini yiyip yiyip duracak. Annelerin oğulları üzerindeki etkisini gördükçe şok oluyorum, bir tek benim annem safmış herhalde...

Sen dik durmaya bak. Aşk acısı çok zor, allah yardımcın olsun. ne diyeyim, ama sakın onu arama, sorma, haber yollama. hatta hattını değiştir de ararsa o şaşırsın "ne oluyoruz?" desin, sana ulaşmaya çalışsın...

kolay lokma olunca çiğ çiğ çiğniyor seviyorum diyen erkekler...

ulaşma tabikide bunu sorman bile hata belli adam seni sevmiş sevmek yetmiyor bazen inan bana..şimdi böyleyse evlenince nolur kimbilir senin için hayırlısı olmuş

Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor zaten arkadaşım

bundan sonra Allah güzel günler gösterir inşallah sana canım yaa.. bizimde elimizden gelen sana iyi dileklerde bulunmak..

olmaz bu iş
kendine başka yol çiz cnmm... bu ilişki seni mahveder yazık günah kendine çocuk ailesine göre şekil alıyor ailesi biraz üsteledi mi seninla ayılıyor sonra ya bilmem ne de ya Allah aşkına seven bir insan çocuk oyuncağı çevirir mi ilişkiyi ya liseli çocuk muhabbetine döndürmüş seni seviyorum beni arama ama aradığımıda deme
daha bu çocuk kendini büyütememiş sana ne katabilir ki...

Kızken, gururumdan, cevabım başka olurdu; ama onlar bu durumda altınları isteyecek kadar yüzsüzken sen de altınları gururunla oynadıkları için inadına gönderme. O ailenin canı senin üzüntünle, bu nişanın bozulmasıyla yanmaz; ama annesi altınları alamayınca bir güzel çıldırır. Hiçbir zarar olmadan kurtulamasınlar, bu işten. Sen nasıl üzüldüysen onlar da üzülsün.

Sen kendi genç kızlık gururun adına hattını değiştir ve altınları da gönderme. Ayrıca nişanlın üzülüyor diye üzülme, birkaç aya evlendiği haberi bile gelir. Şaşırıp kalırsın...

Seni çok seviyorsa, adam olsun ailesini alsın gelsin... Dönerse kendi başınıza değil, ailelerle adım atın mutlaka. Gene onun boyundan büyük yalan sözlerine kanmayın.

Ah bu kaynanalar...(((

bu arada ailenin seni istememesinin bi nedeni varmı durduk yere neden soyadlarını geri istiyorlar ? bu arada altınları tabikide vermeyin hem terketsin hem istesin birde o kadar masraf yapmışsınız ona saysınlar !ben olsam vermezdim kesinlikle

sözde ben onu ailesinden ayırırmışım, evlenince anne babasıyla görüştürmezmişim. bunları da ayrılırken bana söyledi. İnanmış. Ben öyle insanfsız bir insan değilim, kızlar inanın o kadar şey yaşandı hala da ailen baş tacım dedim.

evet çok haksızlık etmişler ;( ama yanlarına kalmaz Allah biliyorr, toparlanacaksınn inşş. iyiki diyeceksin bu günler geçtiğinde,ölene dek seni seveceğine ölene dek yanında olsaydı kollasaydı hayatının kadını yapsaydı çocuk gibi davranmasaydı

bence evliliğe gitmeden bitmesi daha iyi olmuş, annesine şimdi anlatıyorsa ilerde evlendiğinizdede anlatır ve yine mutsuz olurdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…