Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Bela göz göre göre gelmiş yani. Bunu yapmasaydı evlenecektiniz onunla. Olay çok çirkin, çok kötü masrafı falan boş verin. Kendinizden başka kimseyi düşünecek durumda değilsiniz. Ruh hastasından kurtulmuşsunuz şükredin.

yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum mu

Boyle deyıp de kendinizi ve doğacak çocuğunuzu feda etmeyin aman diyeyim...
Bitsin

Yok zaten bu olaydan sonra masrafa falan üzülsem de değişecek bir şey yok ama bilmiyorum içimden atamıyorum
Atılır arkadasim
Millet neler neler atlatıyor acını küçümsemiyorum da.
Hem zaten yıllardir aynı adamla olmakta ne bılıyım.
Bosver gez toz, pek çok erkek tanı bı adama evlenmeden yıllar mı verilir ya

Neden darp raporu almıyorsunuz? Arabanıza da zarar vermiş. Maddi manevi süründürürdüm ben onu böyle bir şey yaşasaydım.

Gidin şikayetçi olun azıcık sesiniz çıksın.Adam zaten hiç kendini gizlememiş hep sert ve öfkeliymiş siz evlenince ne olacak sandınız? Sizi pamuklara saracağını mı? Bu saatten sonra ayrılamaz diye dozu arttırmış sadece... Affedecek gibi duruyorsunuz çünkü aklı başında hiç kimse böyle durumda karşı tarafın masrafını düşünmez.Gider şikayetçi olur,uzaklaştırma alır ...

Yok zaten bu olaydan sonra masrafa falan üzülsem de değişecek bir şey yok ama bilmiyorum içimden atamıyorum
ablacim erkek bile degil ki, cocuk bu sey. evleneceksen bir adamla evlenirsin. yeni diye simdi garip geliyor sen biraz ortamlara gir biraz allahin yarattığı diğer nimetlere bak aci maci kalmaz

Ünlü psikiyatrist ve çift terapisti Gülcan Özer' in çok sevdiğim bir lafı vardır. "Koca terbiye edilmez, terbiyelisi alınır. " diyor.

15 senelik evli, çocuklu, muhtaç değilseniz bir insanın tedavi olmasını beklemeniz için hiçbir sebep yoktur zaten.
Sizi önemseyen insan tedavi olacağım demez. Gider tedavi olur, sonra sizinle bir yola girer. Bu durumda bile çok dikkatli olmak gerekir. Psikolojik tedaviler öyle ilacımı aldım iyileştim bitti şeklinde yürümez.

Gidip bi darp raporu alın, şikayetçi olup olmayacağınıza ileride karar verisiniz o zaman. Elinizin altında o darp raporu dursun illa ki lazım olacak gibi duruyor. Eğer son kez buluşalım derse kabul etmeyin yalnızken. Eğer kabul edesiniz varsa da aile evinizde yapın o konuşmayı anne babanız kardeşleriniz bir aradayken. masraf olduysa oldu canınızdan kıymetli mi?! Peki bu ilk kez mi oldu? Daha önce ses yükseltmeleri oldu mu? Ya da darp? En hafif itekleme vs?

Nolur nolurr geri dönmeyin. Arayı düzeltmeye çalışanlar olacaktır asla yumusamayin 2 rekat şükür namazı kılın bu adamla evlenip çoluk çocuğa karismadan gerçek yüzünü gördünüz .Çok zor düğün hayali kurarken böyle bi olayla karsilasmak ama bardağa dolu taraftan bakın biraz uzuleceksiniz sonra gececek. Bir ömür böyle cekmektense biraz üzülürsünüz sonra geçer. Bana kalsa üzülmeye bile değmez ama insanız illa ki üzüleceğiz ama gececek

Allahın sevgili kuluymuşsun ailene durumu tamamen açık şekilde anlat ve kendi yoluna bak

Canım çok geçmiş olsun sakın ha sakın affetme bu kişiyi heryerde kamera var dava açmanı öneririm çünkü yaptıkları resmen hayatinı riske atmak ya kaza yapsaydınız Allah korumuş seni

Birde neden tedavi etmek zorunda kalsinki değil mi?Ben o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Direkt doğru düzgün birini bulup yuva kurmak varken neden sorunlu birini düzeltmeye çalışsın değil mi?İnşallah duygusal düşünüp geri dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…