Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Kesin evlenecek sizde demisti dersiniz herseyi ufaltip ailesi cok masraf yapti dediğine göre kaçarı yok illa atlayacak o ateşe

Kendinizi suçlamanızı gerektirecek hiçbir şey yok. Hiçbir şey için de üzülmeyin. Verilmiş sadakanız varmış ya evlenseydiniz böyle bir adamla. Kaçın kurtarın kendinizi. Ayıp olmasın diye ailesine anlatmamazlık da etmeyin. Tek tek anlatın ki ailesi de nasıl bir varlık yetiştirdiğini öğrensin. Yoksa tüm suçu size atar bu.

Dizi sahnesi gibi resmen anlattıklarınız iyi ki evlenmeden gerçek yüzü çıkmış ortaya umarım barismazsiniz

Allah'ın sevilen Kuluymuşsun kim bilir nasıl Bir iyilik yaptın da Allah seni kurtarmış geç olmadan

Zaten direk annesi annemi aradı oğlunun kolu çizikmiş onu söyledi nişan döneminde olabilir falan dedi artık hiçbir şeyin dönüşü yok ben allaha şükrediyorum ki son dakika bana neyin ne olduğunu gösterdi düştüğüm duruma üzülüyorum

Ah ya prensesin kolu mu cizilmis size siddet uygularken? Ailesi ne ki kendisi ne olsun.

Ailenize her seyi tamamen anlatin. Son kez gorusmek isterse kesinlikle gitmeyin, boyle öldürüyorlar gencecik kizlari. Sizin nisanliniz da ayni bokun soyu. Ceker bıçaklar, vurur, sakın kendinizi riske atmayin.

Yol yakınken bu yoldan dönün yazık etmeyin kendinize

Aileniz ne dedi? Bu işin bittiğini açıkça ifade etselerdi keşke

Sakin ola bu barzoyla evleneyım deme sakın hayatının hatası olur bu.

Dönme ihtimalim asla yok hala kolum ağrıyor ne kendisiyle ne ailesiyle asla iletişime geçmiyorum hepsini engelledim
Öncelikle bir darp raporu al ve koy cebine
Sonrasında bir aile büyüğünüz ailesini arasın ve nişanın bittiğini haber versin
Bana kalsa şikayetçi olmalısın ama yapar mısın bilemem

Kesinlikle çok doğru o hep böyleydi zaten hızlı parlardı da ben de kendime inanamadım nasıl öyle davrandım anlamadım

Öfke cok güclü bir duygu. Biz kadinlar bastirmaya alisigiz, cünkü kadinlar citi piti tatlidir. Seni o an koruyan öfken olmus. Hem bu olay icin, hem daha önceki olaylar icinde de. Sakın o öfkeni kücümseyip kendine haksizlik etme. Sansin var evlenmeden olacaklari görmüssün.

Nişanlınız ve annesi hemen arayıp sizi de suçlu durumuna düşürmeye, olayı normalleştirmeyr çalışıyorlar.
Aileniz ne dedi, siz her şeyi olduğu gibi anlattınız mi?
Başarıp da ayrılırsanız, nişanlınızla tek görüşmeyin bir daha. Aile aracılığıyla yapın her şeyi. Ayrılmayıp evlenirseniz ateşe atmış olacaksınız kendinizi, bir öneriye gerek yok.

Dua et şükret lokma dagit hatta evlenmeden görmüşsün.Neye üzülüyorsun daha manyakmisin ? Kafanı cama vurmuş farını kırmış o sana masraf diye dusunmedi herhald eyaparken ?

Arsız yaa bir de ailenize gidip benim suçum yok demiş. Pislik

Gerçekten bitirmenize sevindim Allahın sevdiği külüymüşsünüz gerçek yüzünü 2 hafta daha saklayamamış

Yazdıklarınıza bende birçok arkadaşımız gibi katılıyorum.
Konu sahibesi şunu eklemek isterim. Bu "adam" ustelik çok çok daha tehlikeli bildiğiniz acayip bir manipülatif ve utanmaz terbiyesizin ruh hastasi... nasıl hangi yüzle sizin kızın ailenizin evine gidip bir de olayları eksilterek sizi suçlayacak şeyde şekilde anlatır Bu çok tehlikeli bir ruh hastasi. İyi ki böyle bir durum olmuş. Keşke bu kadar kötüsü olmasaydı ama her şerde bir hayır vardır .Bence de kesinlikle kurtulun bu kişiden. Cok cok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…