Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Çok geçmiş olsun.Vallahi her şey en başından belliymiş, milyon tane kavga edip bu adamdan ayrılmamışsın. En sonunda bu olmuş.

O zaman bunları hak etmiş mi oldun? Tabii ki hayır ama görünen bie köy de varmış.

Ben olsam bu durumda sadece kendi sağlığımı düşünürdüm ve kesinlikle darp raporu alırdım. Hatta kavga ettiğiniz yerdeki kamera kayıtlarına da mutlaka bakılsın, bir sana şiddetten bir de trafik kurallarına uymadığı için ceza yesin de görsün.

Ailesine mi uzuluyorsun masraf yapti diye? Sen kendine uzul, baksana ne hale getirmis seni s*refsiz. Kendine hic mi deger vermiyorsun da nisan atarken bile yapilan masrafi dusunuyorsun. Beter olsunlar. Darp raporu alsaydin. Rezil kepaze et pisligi. Boyle zaten naif kibar insanlara yapabiliyorlar. Keske soyle biraz cirkef birine denk gelseler. Aslinda bence sen de cirkeflesmelisin. Olani biteni burda yazdigin gibi anlat herkese, herkes ne mal oldugunu bilsin. Darp raporu al, sikayetci ol.
Ben olsam bana yaptigi muamelenin aynisini ona yasatmadan yakasini birakmazdim. Neyse siz hukuki olarak bari haklarinizi alin.

Rapor alıp şikayetçi olacak misin? Sansasyonel konu olsun diye mi açtın üye olur olmaz?

Kendini ne konuda sucluyorsun ki sadece hak ettigi gibi karşılık vermişsin. Senin ne suçun vardi ben anlamadim onca telaşının arasinda benzin almayi unutmak mi? Bunda sinirlenecek ne var gec geldiysen gec geldin neye kuduruo bu kadar it herif. İnşallah bi yerlerde kendinden kuvvetli birine çatar da o sana vuran ellerini katlayip sokuverirler bi tarafına. Özür falan dilemediyse sikayetci ol çünkü pişman olmayan insan dozu arttirir, yarin bigun baska bi kadini dover. Topluma borcun gibi bisey bu. Araban icin de ol mutlska yanına kalmasın. O kim ki senin malına zarar verme hakki görüyor kendinde. Haddini bilsin.

Yerinizde olsam darp raporu alır şikayet ederdim. Pis herif. Lüfitfen geri adım atmayın ve hayatınızdan atın bu pisliği.

Adam bağıra bağıra karekterini belli etmiş bayan ayrılmamışmi ben şoklar icindeyim

Nişanlım bana böyle davranacak bir de ailesini mi düşüneceğim başlar onun ailesine. Adam akıllı çocuk yetiştirememişler bir de milletin kızının başını mı yakacaklar? Merak etme soru sahibi nişanlının ailesi de oğullarının ne mal olduğunu biliyordur.

Büyük ihtimal ağlayacak zırlayacak ortalığı ayağa kaldıracak. Tedavi olacağım falan diyecek. Düğüne 2 hafta kaldı millette rezil olmayalım diyecek seni manipüle etmeye çalışacak. Sakın kanma.

Allahım hıkmetı onundekı perdeyı kaldıracak bı olay yasamıssın gerısı sende ya evlenır belanı bulursun ya ayrılır huzura kavusursun.
Dugun masraflarını, aılelerı, gecırdıgınız zamanı düşünmeyın.

Acilen gidip darp raporu al şikayetçi ol

Niye hiç düşünmedin onu da anlamadım onu yapan daha fazlasını niye yapmasın.İnşallah kurtulursun artık bu manyaktan

Ailesinin yaptığı masrafa niye uzuluyorsunuz siz yapmadiniz mi masraf hayret birseysiniz bu öküzle evlenecegine bi köpek sahiplen daha hayra geçer iğrenç gerçekten her türlü igrenc şiddetin her yönlüsu var hic mi gormediniz ya bu kadar mi kendinizden nefret ediyorsunuz

Kesinlikle affedip evlenecek cok gecmeden bosanma konusu acar

ablacim erkek bile degil ki, cocuk bu sey. evleneceksen bir adamla evlenirsin. yeni diye simdi garip geliyor sen biraz ortamlara gir biraz allahin yarattığı diğer nimetlere bak aci maci kalmaz
Kız kalmıyor gerçekten ya ya da ben mi çok daldan dalaydim bekarken, bılmıyom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…