Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Valla tanımadığım için günah almak istemem ama normal psikolojideki birine benzemiyor. Zararın neresinden dönsen kar derler, bence daha büyük zarar görmeden uzaklaşın.

Vay şerefsiz bir de üste çıkmak için senden önce anlatıyor pislik. Darp raporu alsaydınız keşke

Konu sahibi forumda geziyor ama konudaki sorulara yanit vermiyor.

Kendi ailesine anlatti mi, ailesi ne yaptı, adamin annesi arayinca ne dediler, nişanı attilar mi, darp raporu alacak mi vs bir suru soru soruldu ama okuyup cikiyor maalesef.

Kendine uzun süre gelemeyeceksin, olanları hazmedemeyeceksin, evliliğe kısa süre varken yaşaman büyük bi travma.

Ama bu duygularının caresizliğin, hayal kırıklığın, üzgünlüğün… ile kabullenememeyi ön plana çıkarıp barışma…

Hani olur olur da bu kadarı da pes…

Anneniz hasta işleriniz var gelemem demeyi hazmedememiş.
Evlenirsen ne ailen kalır, ne kendi tercihlerin kalır ne de kararların kalır.
Bu kadar sinir krizine girip, darp etmek, aracı günahsız insanları tehlikeye atarak kullanan insan… inanın insan öldürmekten asla çekinmez, korkmaz.

Bu adamla aynı evde yaşamak demek; es selatu diye her an selanın olunmasını kabul ediyorsun demektir…

Yat kalk şükret ki Allah seni bu insanla evlenmekten kurtarmış. Erkek olsa senin arabana binip bir de üstüne bunu yapmaz. Ailen olanları duysa kötü bilmeyi bırakın cenazesi kalkar evden hala ortaya düşüp beni kötü bilmeyim diyor ahlaksız. Verilmiş sadakan varmış

Konunun devamini okumadim, nomuya milyonlarca kez katiliyorum.

Derhal ama derhal bir darp raporu al. Vazgececek gibisin simdi arabaya bin acile gidip o raporu al.

Konu sahibi forumda geziyor ama konudaki sorulara yanit vermiyor.

Kendi ailesine anlatti mi, ailesi ne yaptı, adamin annesi arayinca ne dediler, nişanı attilar mi, darp raporu alacak mi vs bir suru soru soruldu ama okuyup cikiyor maalesef.
G guzelgunlergeliyor , burda bir sürü insan seni muhatap aldı yazıyor farkında mısın?

Ailene olayı olduğu gibi anlat mutlaka daha önce yasananlarida bilsinler ki düğüne surda 2 hafta kaldı düğün stresi vs gibi şeylerle basite indirgemesinler bu psikopat yarın öbür gün kapında bile yatabilir pişmanım diye çünkü bu türlü manyaklar herseyi üç noktada yaşar psikolojik sıkıntıları olduğu çok belli hayatınızı karartmak istemiyorsanız bu adamdan bi cacık olmaz evlenince falan bisey düzelmez nikahta keramet de yok

Merhaba hayır affetmedim ailesi evimize gelip ikna etmeye çalıştık ben küfür ettiğim için yaptığı normalmiş bir daha asla olmayacakmış bana söz verecekmiş ağlayıp durdu sensiz yaşayamam diyip durdu ama ben istemediğimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…