Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Ucuz kurtulmussun. Ayrilmalisin. Kendini koru ondan.Karsilasma ve Görüşme.

Barışacaksın. Sadece biraz daha yalvartmak istiyorsun, aklınca burnunu sürteceksin adamın. Bak benim bir arkadaşımın düğününde kocası olacağın ağzından hele bi düğün bitsin ben biliyorum yapacağımı lafını duyduk. O burun sürtmeleriniz, verdiğiniz dersler bi halta yaramıyor, adam daha bileniyor. Kaldı iki hafta zaten, adamın işi denk, iki haftacık sabır edecek.

Darp raporu aldım mı hayır,şikayetçi oldum mu hayır...Ailene tüm detayı anlattın mı hayır.Evine girip koltuğunda oturup ağlamasını izledin çünkü yalvarsın istedin barışacaksın kendini kandırma.Yoksa anan baban o şer....... eve almazdı sen istedin. Evlen ve gör şiddetin nasıl arttığını ağzın burnun kanayana kadar nasıl dayak yediğini.... en kötü öldürür dimi Adam önemli tabi evlenmek şart.......

Aynen bi iki güne kk’ya girmez.
Adamla barışır.
Evlenir…. Bi kaç ay sonra adam bunun …… …..
Bu üyeliğini iptal ettirir.

Tekrar üyelik açar, hiç bu konuyu anlatmadan kızlar uzun zamandır takip ediyorum yeni evliyim şunları yaşadım ne yapayım diye konu açar. Adam buna tekme tokat Allah ne verdiyse girişir.
Bizler gene boşa deriz.
Boşamaz, bir de çocuk yapar rahatlar…

Adamı ifşalayın da başka kadınlara da aynı muameleye kalkışamasın.
Keşke erkeklere kullanıcı yorumları gelse de ona göre puanlansalar, tehlikeli olanlardan uzak durulsa
Sicilinde şiddet hakaret ve mala zarar verme suçu çok güzel olur
Keşke böyle şeyler yaşayan her kadın şikayetçi olsa

Sizi ikna etmek için ne yapmamız gerekiyor ?

İleride çocuklarını da dövebilecek bir adamı evlenip baba yapmazsınız umuyorum ki.
Çok üzülüyorum; böyle şeyler yaşayıp manipüle edilerek, çevre baskısıyla olayın normalleştirilmesine.

Hiç abi kardeş eş dostunuz yok mu bu adama haddini bildirecek?
Ya da korktuğunuz birşey mi var ? Ailenizin yorumu ne oldu merak ediyorum.

Eğer burda yazmak istemezseniz özelden yazın bana

Daha kendini mi suçluyorsun?
Sence bu bir anda mı oldu?
Ailesi oğullarını bilmiyor mu dersin?
Anlattığında "aaa kızım şok olduk, pamuk gibi oğlan oysa ki" cümlesini içten mi kuracaklar?
Kime ne sadaka verdiysen yenileyin, büyük belayı göstermiş sana, umarım geride bırakırsın.

fragmanı görmüş , filmi beğenmemişsiniz.
Balık baştan kokuyor.
Şükredin evlenmeden önce adamın bu yüzünü gördünüz

Şimdi düğüne az kalmış olması falan o psikolojiyi tahmin edebiliyorum ama şuna aklınızdan hiç çıkarmayın bu ömürlük bir hayat dersidir.
Eğer bu konuyu güzelce halledip kulağınıza küpe yaparsanız daha sırtınız, yere gelmez insanı çok değiştiriyor. Duygularınıza, kaygılarınıza mağlup olup evlenirseniz geçmiş olsun
Türkiye’deki bir sürü kadın gibi kötü bir evlilik,şiddet ,sevgisizlik sizi bekliyor olacak.
Kendimizden çok, bütün kadınları düşünmemiz gerektiğini düşünüyorum artık ilişkilerde. sınır çekerken ayrılırken tepki verirken dahi.
Atıyorum eskiden bekaret meselesi vardı şimdi giyim konuları var ve daha bir çok konu ..kadınlar tepki verip ayrıldıkça adamlar değişmek zorunda kalıyor.

Bütün babaannelerimizin neredeyse dayak yemiş olması bizim de yememiz gerektiği anlamına gelmiyor ya da hizmetçi gibi bir hayat yaşamaları.

Benim uzun süreli ciddi düşündüğüm bir sevgilim vurmaya kalkışmıştı yıllar önce.
Hem toydum hem sizin gibi yediremiyordum. masaya vurmaları, devirmeleri, duvara vurmaları bardak fırlatma, bağırmaları ,ittirlemeleri ve omzumu sıkmaları vardı
Bir gün geç gelme mevzusundan üzerime yürüdü ve omuzlarıma vurmaya başlamıştı.
Sinir krizi geçirip çığlık atmışım ama öyle böyle bir çığlık değil evi dağıttım komşular polis falan geldi.
O an şikayetçi olamadım mal gibiydim ama ondan ayrıldım ve bir daha onu görmedim.

İyi ki diyorum bu olayı yaşamışım ve öğrenmişim çaresiz sessiz oturmamayı.
Artık bir konu bile olmamalı can güvenliğinin söz konusu yani aklınız mantığınız almıyor bence ama çevre baskısından falan devam edesiniz var

Şaşkınlık içerisinde yazılanları okuyorum. Pislik herif sizi resmen darp etmiş. Beyin kanaması geçirip ölmenin eşiğinden dönmüşsünüz ve aileniz bu pisliği ve ailesini evinize sokup özür dilemesini izletmiş size... Evladını dövmüşler, o ailenin o pisliğin içinden geçmesi gerekirken nişan öncesi onun ailesinin olabilir sözlerini dinleyerek sakin sakin istemiyoruz denmiş. Büyük konuşmak istemiyorum ama köpeğime minicik dokunan bir insanı parçalarım ben ki evlat bambaşka bir olay... Üzücü bir durum, şiddet normalleştirilmiş gözüküyor sizin gözünüzde. Ama aileniz koruyamıyor olsa bile siz kendinizi koruyun. Yarın öbür gün çünkü şiddetin dozu artınca ......... İÇİN ADALET hastagleri ile sizi paylaşmayalım. Çünkü olan ölüp gidene oluyor, aile bile hayatına bir şekilde devam ediyor. Bok çukuru açık bir şekilde gözüküyor sizin önünüzde şu anda. Buradan dönmekte sizin elinizde, o çukura saplanmakta sizin elinizde. İnşallah en doğru kararı verirsiniz, umarım kararınız canınızdan etmez sizi....

Arabayı tehlikeli şekilde sürmesi sadece fiziksel şiddet değil bence cinayete teşebbüs. Asla dönmeyin, verilmiş sadakaniz varmış evlenmeden kurtulmuşsunuz

Kaynananin tek derdi oglunun kendisini iki hafta tutamamis olmasidir zaten.
Oglum dugun olsaydi ondan sonra yapsaydin napacaksan diyordur. O kadar masraf bosa mi gitsin, elalame aciklama mi yapsin kadincagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…