Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

ben de bunu anlamıyorum darp raporu alıp hemen aılenıze soylesenıze,
Anlamayacak birşey yok aslında, konu sahibi de biliyor darp raporu alsa, şikayetçi olsa, ailesine olayı tüm detayıyla anlatsa bu işin daha dönüşü olmayacağını. Bunları yapmama, yap diyenlere de mesajlarını okumasına rağmen cevap vermeme sebebi bu. Çünkü konu sahibi "aslında özünde iyi biri" olan nişanlısından ayrılmak istemiyor belli ki...

Merhaba hayır ayrıldım ama kendimi çok kötü hissediyorum çünkü evimize geldi özürler diledi ağladı pişman olduğunu bir daha yapmayacağını söyledi ama bir kere yapan bir daha yapar diyip kabul etmedim kendimi neden kötü hissediyorum anlamadım

Rezil herif. Timsah gözyaşları bunlar, sakın inanmayın lütfen. Kararınızda net olmaya devam edin. Onu darp raporu alıp şikayet etmekten çekinmeyin. Çeksin cezasını. Ailenize olayı detaylı anlattınız mı?

Rapor alip şikayetçi oldunuz mu? Ailenize herşeyi olduğu gibi anlattınız mı? Hâlâ kendimi çok kötü hissediyorum eve gelip özür diledi, ağladı falan diyorsunuz şaka gibi. Bu yazdıklarınız da haklı olduğumu düşündürüyor bana.

Okurken korktum vallahi. Allah aşkına kapına yatsa. Günlerce ağlasa, yoluna çiçekler serse pişman diyip barışma söyleyeceklerim bu kadar.

Yıllardır görüşüp de bu adamın manyak olduğunu yeni mi anladınız?yıllardır belirtileri vermiştir de ama siz görmek istemediniz belki de..Bu adamda ciddi öfke kontrol sorunu var,yok sebepten hayatınızı cehenneme çevirir..Halen yapılmış masrafların arkasına sığınıp devam edeceksiniz gibi geldi bana..biraz sessizlik, biraz özürden sonra yaptığını görmemeyi tercih etmezsiniz inşallah..masraflarını iade edip,bu adamı tamamen hayatından çıkarmalısın

Boş iş. Darp raporu alacak mısın?

Ve kimse polisi aramadı, arabayı üstümüze sürdü, arabanın içinde kadını dövüyorlar demedi, arabaya tekmeler atıp farı kırarken de kimse polis çağırmadı... Tamam millet sokakta kavga edene, kadın dövene karışmıyor da üstüne araba sürülen kişinin de canının kıymeti vardır heralde. Baştan aşağı polislik durum ama polis hiç bir yerde yok. Kocasından sevgilisinden nişanlısından ağız burun dayak yedikten sonra şikayetçi olmayan darp raporu almayanların konusuna inanmıyorum artık. Zaman geçsin olay yatışsın özür dilensin bir şekilde barışılıyor çünkü. Masaya vuran adam bir gün size de vurur. Canlı cansız kime neye şiddet gösterdiğinin önemi yok. Adamın içinde var bu.

Annesi oğlumun kolu çizildi demiş. Niye konuştunuz annesiyle, niye sülalesine kadar engellemediniz? Evinize niye buyur ettiniz? Belki de evinize taziyeye gelinecekti. Benim annem bunları insan içine çıkamaz hale getirirdi sizinki misafir olarak ağırlamış.

Arabanızın hasarını kim ödeyecek?

Kesinlikle çok doğru o hep böyleydi zaten hızlı parlardı da ben de kendime inanamadım nasıl öyle davrandım anlamadım
Bir kere yapan hep yapıyormuş derken bunu dün keşfetmediniz değil mi? Hep üste yürüyen, hep parlayan, hep masaya vuran adam size niye vurmasın darp etmesin? Kurbanı suçlamayın diyenler olursa; darp raporu almayan ve heriflerin suç kaydı oluşmasını engelleyen herkesi suçlarım ben. Ayı arabayı sürerken darp etmiş, sağa sola milletin üstüne sürmüş, kaç kişinin canına kastedmiş, Kaldırımda eşinle çocuğunla arkadaşınla yürüyorsun ve barzonun biri sizi hayattan koparıyor. Bu adamı ve ailesini evinize nasıl kabul ettiniz? Kadın oğlumun kolunu çizdin uf yaptın demiş. Ananız babanız açmadı mı ağzını, korumadı mı sizi, kovmadı mı bunları?

Konu gerçek değilse de lütfen konunuzu kapattırın. Bıktık dayak yiyen, darp edilen, canına kastedilen kadınların sus pus oturmasından ve bu adamlarla barışmasından.

Hâlâ Nişan atacağım mi diyorsunuz atmadini mi daha. Masrafı batsın ne şanslısın ki bu Yüzünü iki hafta sonra da gorebilirdin

Zararın neresinden dönülse kârdır. Masraf diye düşünmeyin gidenleri. Kurtardığınız seneleri düşünün.

Cemile Yıldız’ın hayatına bir bakın. Boşanmak istediği kocası iki evladını öldürmüştü. Kadıncağız, adamın aslında nişanlı iken hatta düğün günü bile bir sürü şey yaptığını ama ayrılamadığını söylüyor. Sonuç? Yıllar süren eziyet ve bu eziyetlere katlanma nedeni olan iki yavrunun kadıncağızın elinden sonsuza kadar alınması. Ben o anneye o kadar üzüldüm ki, ailem elalem ne der diye nişanı attırmadı demişti. İçim burkulmuştu. Şimdi kızları perişan. Değdi mi yani? Lütfen olur da barışmaya kalkarsanız o kadının anlattıklarını dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…