- 20 Kasım 2018
- 15.803
- 59.680
- 598
- 36
- Konu Sahibi guzelgunlergeliyor
-
Ya ben anneme babama degil kafami arabaya vurdu, tokat atti diye anlatsam birakin adamın aglamasini dinlemeyi, evin sokagina sokmazlar. Eskaza eve gelse ellerinden alamam, sen benim kizima nasil el kaldirirsin diye.Darp raporu aldım mı hayır,şikayetçi oldum mu hayır...Ailene tüm detayı anlattın mı hayır.Evine girip koltuğunda oturup ağlamasını izledin çünkü yalvarsın istedin barışacaksın kendini kandırma.Yoksa anan baban o şer....... eve almazdı sen istedin. Evlen ve gör şiddetin nasıl arttığını ağzın burnun kanayana kadar nasıl dayak yediğini.... en kötü öldürür dimi Adam önemli tabi evlenmek şart.......
Çay kahve eşliğinde rahat oturduğu yerden,bırak ağzının burnunun kırılmasını, sen ne ayak bile denmeden rahatça yalvarmış, bu bile nasıl lütufsa artık kendini kötü hissetmiş konu sahibi.Ya ben anneme babama degil kafami arabaya vurdu, tokat atti diye anlatsam birakin adamın aglamasini dinlemeyi, evin sokagina sokmazlar. Eskaza eve gelse ellerinden alamam, sen benim kizima nasil el kaldirirsin diye.
Adam iki saat evde misafir gibi oturup ozur dileyip ikna etmeye calismis, ailece dinlemişler. Cok acayip.
Valla bunu derken cok uzuluyorum ama bazi kadinlara gercekten evliliklerinde siddet gormek mustehak. Bu kadar bile bile lades yapiliyorsa sonrasinda aglamamak lazım
Dimi ama annem çok sakin bir kadındır böyle söylesem o damadı oklavayla sokak ortasında döver.konu sahibi nasıl idrak yeteneğini kaybetmiş nasıl koca diye ölüyorsa artık ne anlattıysa o leş adam elini kolunu sallaya sallaya eve girip birde tiyatro oynamış ...Ya ben anneme babama degil kafami arabaya vurdu, tokat atti diye anlatsam birakin adamın aglamasini dinlemeyi, evin sokagina sokmazlar. Eskaza eve gelse ellerinden alamam, sen benim kizima nasil el kaldirirsin diye.
Adam iki saat evde misafir gibi oturup ozur dileyip ikna etmeye calismis, ailece dinlemişler. Cok acayip.
Valla bunu derken cok uzuluyorum ama bazi kadinlara gercekten evliliklerinde siddet gormek mustehak. Bu kadar bile bile lades yapiliyorsa sonrasinda aglamamak lazim.
İnşallah onlar bari seni kendine getirir de affetmek için arayabileceğin bahanelerin çöp olurEvet anlattım ailem kesinlikle kabul etmiyor istemiyor
Merhaba barışmadım düğünümüze 2 hafta vardı zaten ayrıl barış gibi bir vaktimiz yoktu şuan ev boşaltılıyor neden bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu kadar şeye rağmen neden kötüyüm bilmiyorum bir türlü toparlanamıyorumHanımlar yorulmayın konu sahibi çoktaan barıştı
Çok ağır geliyor şuan o kadar hayal kurduğum evin özenerek aldığım eşyaların boşa gitmesi affetmek bir an bile aklıma gelmedi ama böyle de çok üzülüyorumHanımlar yorulmayın konu sahibi çoktaan barıştı
Kesin ayrılır dediğimiz arkadaşlarımız bile evlendi asla barışmam zaten ailem müsade etmez ama biz 7 yıldır birlikteyiz hiç böyle bir şey aklıma gelmezdi çok üzüldümKötü olmanız normal, insan sevgilisinden ayrılırken bile üzülüyor. Düğüne kalmış iki hafta, hayaller, yaşanmışlıklar, yarım kalacak işler. Üzülün, yas tutun. Ama bu adamla barışmayın. İşin şok kısmı da var tabi. Hakkınızda hayırlı olsun. Benim bir arkadaşım vardı böyle fiziksel değil ciddi psikolojik şiddet vardı. Düğüne az kaldı diye nişan atmadı, 6 yıldır evli çocuk da oldu eli kolu bağlı. Korkunç bir iletişimleri var, boşanmak istiyor ama çocuk küçük diye de boşanamıyor da. Öyle kaldı mutsuz mutsuz. Yaşam enerjisi bitti daha 34 yaşında
Kesin ayrılır dediğimiz arkadaşlarımız bile evlendi asla barışmam zaten ailem müsade etmez ama biz 7 yıldır birlikteyiz hiç böyle bir şey aklıma gelmezdi çok üzüldüm
Anlattın mi ailene her şeyi?
Bana dün bu cevabı verdi ama her şeyi detaylı anlattığına inanmıyorum. Kızının şiddet gördüğünü öğrenen hiçbir aile ,şiddet gösteren herifi evinde ağırlamaz.Evet anlattım ailem kesinlikle kabul etmiyor istemiyor
Aynen öyle, şimdi eşyaları alıyorlarmış acaba her şeyi anlattı mi merak ettim.Bana dün bu cevabı verdi ama her şeyi detaylı anlattığına inanmıyorum. Kızının şiddet gördüğünü öğrenen hiçbir aile ,şiddet gösteren herifi evinde ağırlamaz.
O değil de darp raporu hala yok. Bunlar hep çıkarken kapıyı çarpmayalım, dönüp açacak yüzümüz olsun şeyleri.Aynen öyle, şimdi eşyaları alıyorlarmış acaba her şeyi anlattı mi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?