aşık olduğunu çok sevdiğni söylüyo ama ben inanamıyorum kiKendinizi mutsuz etmek icin bahane aramayin :)
Seviyorsaniz gecmisi unutamasanizda artik sünger cekin.
Peki suan asikmiymis? Etrafta konusuyor mu yine :)
sen benim hayattaki en büyük şansımsın diyo sadece seni yanlış zamanda tanıdım diyo askerdeyken nişanlıymış kızda başka biriyle aldatmış ondan öyle söylüyo ben hiçç inanamıyorum ki onaSu an aşıksa size bi çizgi çekin elbet unutmiycaksiniz tamamen ama hatirlamanin size hicbir faydasi yok aşkınızın tadini cikarin onu kendinize asık ettiyseniz zafer kazandiniz basardiniz
E adam napsin daha? Değişmiş, degistigini gostermis bu kadar dert etmeyin gecmisi :)aşık olduğunu çok sevdiğni söylüyo ama ben inanamıyorum ki
E askerden gelince hemen gorustuk diyorsun tabiki onun nisanlisindan henüz ayrilmisken başka biriyle konuşup umut vermesi yanlis ama sana acik acik söylemesi de önemli ki birşeyler hissetmiş ki aşık et demiş benim bi arkadasm ayni durumdaydı adam 4 yillk ilişkiden cikmis ve arkadasmla tanisti arkadasim deli divane asikken bu adam kendine asik et çabala falan diyordu ve sozlenicekler adam sevdiğini hissediyor artik mutlu olmak her şeyden önemli su an mutlu musunsen benim hayattaki en büyük şansımsın diyo sadece seni yanlış zamanda tanıdım diyo askerdeyken nişanlıymış kızda başka biriyle aldatmış ondan öyle söylüyo ben hiçç inanamıyorum ki ona
E adam napsin daha? Değişmiş, degistigini gostermis bu kadar dert etmeyin gecmisi :)
bilmiyorumE askerden gelince hemen gorustuk diyorsun tabiki onun nisanlisindan henüz ayrilmisken başka biriyle konuşup umut vermesi yanlis ama sana acik acik söylemesi de önemli ki birşeyler hissetmiş ki aşık et demiş benim bi arkadasm ayni durumdaydı adam 4 yillk ilişkiden cikmis ve arkadasmla tanisti arkadasim deli divane asikken bu adam kendine asik et çabala falan diyordu ve sozlenicekler adam sevdiğini hissediyor artik mutlu olmak her şeyden önemli su an mutlu musun
gerçeğini bulup yaşarsan neden yalan olsun kiaşk yalan bence
İyi dusun dogru karar ver hayatini birlestiriceksin[/QUOTE][QUOdüşün doğrukara, post: 37349814, member: 631681"]bilmiyorumbazen evet bazen hayır
benim sevgimden şüphem yokta zamanında etrafta aşık değilim demiş ya ondan hep inkitam duygusu var içimde bi keresinde tartıştık yüzüğü bile fırlattım kafasına yalvardı yakardı tekrar taktımEğer kararsızsan ve sevgini sorguluyorsan zaten sevmiyorsundur. Ama ben olsaydım bukadar uğraşmışım seviyorum seviliyorum neden bozayımki. Şimdi bide çocuğun açısından bakıyorum da ilişkisi olmuş nişanlanmış boynuzlanmış. üzerie bi ilişki daha oda nişanlanıp sonra terk edilmek çok kötü olsa gerek. İyi düşün derim eğer sevmiyorsan ikinizede yazık daha yolun başındaısn dön. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
doğru diyorsunda bulmak zor dürts insan çıkmadıktan sonragerçeğini bulup yaşarsan neden yalan olsun ki
benim sevgimden şüphem yokta zamanında etrafta aşık değilim demiş ya ondan hep inkitam duygusu var içimde bi keresinde tartıştık yüzüğü bile fırlattım kafasına yalvardı yakardı tekrar taktım
anlıyom sizi benbenim sevgimden şüphem yokta zamanında etrafta aşık değilim demiş ya ondan hep inkitam duygusu var içimde bi keresinde tartıştık yüzüğü bile fırlattım kafasına yalvardı yakardı tekrar taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?