nişanlımmm :((

_07ada

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
75
13
13
32
biraz uzun olcak lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var en baştan anlatayım yeni üye oldum siteye 4 yıl önce çalıştığım iş yerinin kuzeniyle çıkmaya başladım askerden yeni gelmişti 15 gün konuştuk ben öyle böyle aşık olmadım onuda öyle sanıyodum ama 15 gün sonra benden ayrıldı tabi süre zarfı içinde seni seviyorumlar falan ben baya kaptırdım kendimi neyse aradan 8-9 ay geçti bu tekrar döndü bana ben yine kabul ettim yine aynı diller falan 4 ay çıktık yine ayrıldı( etraftan duyduğuma göre iyi kız ama aşık olamıyorum dermiş daha önce biriyle nişanlanıp ayrılmış benimleyken duygularından emin değilmiş ondan ayrılıyomuş sonra kendiside birebir bana söyledi beni kendine aşık et diye neyse bu 3. kez döndü bana tabi arada konuştuğu kızlar oldu bu kez çok ciddiyim dedi inanmam için hemen ailesini devreye koydu ama aşık olabilirim neden olmasın diye başlıyorum bende çok sevdiğim için kabul ettim neyse çok uzaatım şimdi iki buçuk yıldırda nişanlıyz ama ben geçmişi unutamıyorum şimdi çok iyi eskiye göre ama ben sürekli geçmişle yaşıyorum herşeyinde kabahat hata arıyorum bazen sorun çıksın diye uğraşıyorum 3 gün iyisek 5 gün kötüyüz öyle işte lütfen yorum yaparmısınız

Su an aşıksa size bi çizgi çekin elbet unutmiycaksiniz tamamen ama hatirlamanin size hicbir faydasi yok aşkınızın tadini cikarin onu kendinize asık ettiyseniz zafer kazandiniz basardiniz

neden geçmişe takılıyosunuz ki.yeni bir hayat yaşamak için önce geçmişi unutmalısınız.eğer şuan nişanlınızın sevgisinden eminseniz sorun yaşamak için bi bahaneniz kalmayacak ama öyle görünüyor ki sizin de emin olmadığınız şeyler var. gerçi iki yıl olmuş illa ki bir şeyler yerine oturmuştur.ufak tefek şeyleri sorun yapmayın bence...bu şekilde devam ederseniz evlendiğinizde mıutlu bir evlilik yalan olur.

Su an aşıksa size bi çizgi çekin elbet unutmiycaksiniz tamamen ama hatirlamanin size hicbir faydasi yok aşkınızın tadini cikarin onu kendinize asık ettiyseniz zafer kazandiniz basardiniz
sen benim hayattaki en büyük şansımsın diyo sadece seni yanlış zamanda tanıdım diyo askerdeyken nişanlıymış kızda başka biriyle aldatmış ondan öyle söylüyo ben hiçç inanamıyorum ki ona

E askerden gelince hemen gorustuk diyorsun tabiki onun nisanlisindan henüz ayrilmisken başka biriyle konuşup umut vermesi yanlis ama sana acik acik söylemesi de önemli ki birşeyler hissetmiş ki aşık et demiş benim bi arkadasm ayni durumdaydı adam 4 yillk ilişkiden cikmis ve arkadasmla tanisti arkadasim deli divane asikken bu adam kendine asik et çabala falan diyordu ve sozlenicekler adam sevdiğini hissediyor artik mutlu olmak her şeyden önemli su an mutlu musun

E adam napsin daha? Değişmiş, degistigini gostermis bu kadar dert etmeyin gecmisi :)
bilmiyorum bazen evet bazen hayır

[QUOdüşün doğrukara, post: 37349814, member: 631681"]bilmiyorum bazen evet bazen hayır[/QUOTE]
İyi dusun dogru karar ver hayatini birlestiriceksin

Eğer kararsızsan ve sevgini sorguluyorsan zaten sevmiyorsundur. Ama ben olsaydım bukadar uğraşmışım seviyorum seviliyorum neden bozayımki. Şimdi bide çocuğun açısından bakıyorum da ilişkisi olmuş nişanlanmış boynuzlanmış. üzerie bi ilişki daha oda nişanlanıp sonra terk edilmek çok kötü olsa gerek. İyi düşün derim eğer sevmiyorsan ikinizede yazık daha yolun başındaısn dön. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

benim sevgimden şüphem yokta zamanında etrafta aşık değilim demiş ya ondan hep inkitam duygusu var içimde bi keresinde tartıştık yüzüğü bile fırlattım kafasına yalvardı yakardı tekrar taktım

bu adamdan bi cacık olmaz. cocuk oyuncagımı ayrılın barısın ayrılın barısın. birinin hayatında ya olursun ya olmazsn.. kısa ve net

adamın söyledikleri değil, size nasıl hissettirdiği önemli
ve bir kadın ilişkisini ve geleceğini sorguluyorsa
kırmızı alarm verilebilir derim ben

bekleyin...seneler sürse de emin olmayı bekleyin derim!
unutmayın olumsuz bir durumda, defalarca taviz vermiş olmanızın da pişmanlığını topluca yaşarsınız
gönlünüzce olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…