nişanlımmm :((

Çok üzülüyorum tabi dediğim gibi bazen sorun çıkarmak için uğraşıyorum hiç istemiyorum ama elimde değil en ufak hatasında günlerce uzatıyorum şuan yine aramız bozuk daha doğrusu ayrılalım dedim (

4 yıl önce çalıştığım iş yerinin kuzeni derken?
Her döndüğünde birşey olmamış gibi kabul etmekle hata yapmışsın.
Ancak madem kabul ettin sorun çıkarmaya uğraşma.

Beni kendine aşık et ne demek ya ben bunu anlayamıyorum sadece. aşk siparişle olan birşey sanki. Bu insanın herşeyine katlanmışsınız 2,5 yıldırda nişanlısınız hayatı kendinize zehir etmeyin oluyorsa oluyordur olmuyorsa olmuyor.

Canım geçmişe keşke o an taksaydın. İstediği zaman gelip giden ne istediğini bilmeyen ve "beni kendine aşık et" diyen egosu tavan yapmış bir adam. Ve bunlar bence sana yapılan duygusal bir şiddet. Ama sen bütün bunlara izin verdin unutma. O an sorsaydın vakit kaybetme sepetle gitsin derdim. Ama şimdi bunu diyemiyorum. Şu an sana karşı iyiyse sorun yoksa geçmişi düşünme derim.

nişanlanacağımızda çok iyi bi kızsın aşık olabilirim kendime güveniyorum diyerek döndü bide benim onu çok sevdiğimi biliyodu yani nişanlanırken bile aşık değildi.

Ehhh, adam acikca sevmiyorum demis daha ne desin? Sevmemesini kabulleneceksiniz evlenin, evlendikten sonra ilgi gostermiyor, baskasina asik oldu, niye boyle oldu diye ariza cikarmayin, adam basindan soylemis iste.

Bu arada otede beride asik degilim diye gzeiyor demissiniz ya.benim de tanidigim boyle bir tane vardi, baska birinden hoslaniyordu, ona iliskimi ciddiye alma mesaji vermeye calisiyordu .

Bilemedim, canim kardesim bak sen sevdiginden eminsin ama adamdan emin olmadiign icin konuyu acmissin. Hani, adam cozumlenemeyeck bir tip degil, asik degilim demis, biz sana ne diyebilirz ki daha ? Sen zaten her seyin farkindasin, bu senin hayatin, kendi secimlerini kendin yapmalisin.

Son düzenleme:

aşkın gözü kör, de bukadarı da fazla..
bir an önce aklını başına devşir..

T
hata bende de var aslında o zamanlar hiç takılmadım böyle şeylere şimdide yeni aklım başıma geldi ama geç geldi 7 ay sonra düğünüm olcak

Yani "aşık değilim aşık et" diyen adamı defalarca kabul etmişsin biz ne diyelim ki daha? Belli ki aşk değil yuva arıyormuş. Aldatılmış, soğumuş, sadece düzen istiyormuş. Sen de ona bunları vermişsin hemen aileleri devreye sokmuş. Çok öyle aşığım ölüyorum bekleme bence.

Hak
haklısınız oda öyle söylüyo eskiden dolayı hiç bişeye güveni kalmamış şimdi bana karşı iyi aslında bazen en ufak hatasında ben hemen geçmişe dönüyorum elimde olmadan bilinçli yapmıyorum yani eskiye göre çok iyi aslında

bilmiyorum bazen evet bazen hayır

Kelin kendi ilaci olsa :)

Erkek arkdasim benden bir kez ayrildi o gün bu gündür ne affedebildim ne inanabildim...

İnsan sürekli düşünüyor "acaba simdi de rol mu yapıyor, yoksa gerçek mi?"....

Bunun sonu yok ama bilmiyorum ben bulamadim çözüm

O
o ikilemi yaşamak o kadar zorki o zamandada seviyorum diyodu şimdide diyo ayrıldıktan sonra demişti aslında aşık değilim diye bende hiç anlamadım şimdide o soruyu sorup duruyorum kendine aynı senin gibi

O
o ikilemi yaşamak o kadar zorki o zamandada seviyorum diyodu şimdide diyo ayrıldıktan sonra demişti aslında aşık değilim diye bende hiç anlamadım şimdide o soruyu sorup duruyorum kendine aynı senin gibi

Ben de her an soruyorum... O zaman da böyleydin pat diye ayrildin e simdi ne değişti? Hangisi yalan hengisi doğru? Ki benimkisi de barisir barismaz ailesiyle tanistirdi. İspat için galiba...

Ben bir aya yakindir konusmuyorum gerçi artık.. Yani su fikirlerle evlenmek en son yapacagim is olurdu..

Son düzenleme:
Canım sen daha yolunbaşındasın iyi düşün derim ben2,5 yıldır nişanlıyım kaç kere yüzük attım o sorular beni yedi bitirdi sen daha yolun başındasın iyi düşün canım benimkide aynı hemen aileyi devreye koydu sizin nişan oldu mu ??

T

hata bende de var aslında o zamanlar hiç takılmadım böyle şeylere şimdide yeni aklım başıma geldi ama geç geldi 7 ay sonra düğünüm olcak
Canım zaten kafanı böyle düşünceler sardıköa yolun biryerinden dönülüyor. Biz ne kadar takma desekte sen takıcaksın çünkü engelleyemiyorsun. Bir arkadaşım da yaşamıştı böyle bir durumu ailesi arkadaşları her ne kadar mantıklı düşün yoluna devam et deseler de kız birşeyi bahane edip 5 ay kala ayrıldı. Ayrıldıktan 2 sene sonra onu deli gibi seven huy ve mesleki açıdan da daha iyi biriyle evlendi. Sen evliliğe gitmiyeceksin gibi geliyor. Çünkü kafandaki bu düşünceler sana acı veriyor. Olmazsa daha iyisi olur. İstemiyorsan da vazgeç ne bileyim....

Yok daha isimiz gücümüz hazir degil..nisan falan bayagi uzak bize..Artik düşünmekten bile yoruldum ben biraktim isin ucunu..

İkilemde kalmak çok kotu.. Askin sevginin; güveni heyacani hicbir şeyi kalmiyor.

Sonun öyle bitecegini bilemiyoruz ki bilsek.....

Simdi sekerim, bu adam net sana asik degil. Sen de bunun farkindasin ki konu acmsisin.

Karsilikli ask bulmasi zor bir sey. Sahsen ben de beni seven birindense, benim asik oldugum biriyle olmayi tercih ederim.

Burda bence dusunecegin sey su, bu adam sana asla cok fazla ilgi gostermeyecek, evlendiginizde onun pesinden kosan, ilgi gosteren, ozen gosteren taraf hep sen olacaksin. Verici olan taraf, iliskiyi idare eden taraf sen olacaksin. Verici karakterde bir insansan, ilgi gormemekten gocunmayacaksan, sadece bu adamin yaninda olmak mutlu olmana yetecekse , evlen. Ama ilerde bir gun yorulabilirsin. Yorulacaksan, ben de sevildigimi gormek istiyorum, ilgi istiyorum diyeceksen hic girme.

Soyle bir sey daha var, ilerleyen zamnalarda baska birinden hoslanabilir, hatta asik olabilir. Kalp bos kalamiyor cunku, yaralari iyilestikten sonra birinden eninde sonunda hoslanacaktir. Bunu da dusunmelisin, o zaman ne yaparasin, bosanir misin, kiskanirsin ama kabul eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…