- 17 Ekim 2014
- 6
- 0
- 1
- 40
ben olsam afetmezdim asla yine üzelen siz olursunuzbiraz uzun olcak lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım varen baştan anlatayım yeni üye oldum siteye 4 yıl önce çalıştığım iş yerinin kuzeniyle çıkmaya başladım askerden yeni gelmişti 15 gün konuştuk ben öyle böyle aşık olmadım onuda öyle sanıyodum ama 15 gün sonra benden ayrıldı tabi süre zarfı içinde seni seviyorumlar falan ben baya kaptırdım kendimi neyse aradan 8-9 ay geçti bu tekrar döndü bana ben yine kabul ettim yine aynı diller falan 4 ay çıktık yine ayrıldı ( etraftan duyduğuma göre iyi kız ama aşık olamıyorum dermiş daha önce biriyle nişanlanıp ayrılmış benimleyken duygularından emin değilmiş ondan ayrılıyomuş sonra kendiside birebir bana söyledi beni kendine aşık et diye neyse bu 3. kez döndü bana tabi arada konuştuğu kızlar oldu bu kez çok ciddiyim dedi inanmam için hemen ailesini devreye koydu ama aşık olabilirim neden olmasın diye başlıyorum bende çok sevdiğim için kabul ettim neyse çok uzaatım şimdi iki buçuk yıldırda nişanlıyz ama ben geçmişi unutamıyorum şimdi çok iyi eskiye göre ama ben sürekli geçmişle yaşıyorum herşeyinde kabahat hata arıyorum bazen sorun çıksın diye uğraşıyorum 3 gün iyisek 5 gün kötüyüz öyle işte lütfen yorum yaparmısınız
şu an eskisi gibi değil ama sadece ben geçmişi unutamıyorum bide etrafta aşık değilim falan demiş ya onlar hiç aklımdan çıkmıyoben olsam afetmezdim asla yine üzelen siz olursunuz
şu an konuşuyo etrafta aşık olduğunu keşke aklım daha erken başıma gelseydi diyo ama ben neden inanamıyorum nasıl ınancagımı bilmiyorumşu an aşık mıymış etrafta orda burda konuşmuş mu hiç?
e tamam o zaman zor bi zamanında karşılaşmışsınız demekki. sende evlilik korkusu oluşmuş olabilir mişu an konuşuyo etrafta aşık olduğunu keşke aklım daha erken başıma gelseydi diyo ama ben neden inanamıyorum nasıl ınancagımı bilmiyorum
bana ne olduğunu ben bile anlamıyorum dediğim gibi bazen sorun çıkarmak için uğraşıyorum.tarifi olmayan bi intikam duygusu hem var hem yok bugun bile atrılalım dedime tamam o zaman zor bi zamanında karşılaşmışsınız demekki. sende evlilik korkusu oluşmuş olabilir mi
Sevgilin ilk zamanlar duygularından emin olamamış belki nişan atmasıyla belki askerden geldiği psikolojiyle alakalı kendini toplama dönemindeydi ondan saçma davrandı. Bak şimdi aradan seneler geçmiş. Bu adam hala saçmamı davranıyor ki bu şekilde tepkiler ortaya koyuyorsun, yoksa olan biten herşey sadece senin geçmişe bağlı kuruntularınmı ? Şayet öyleyse, 2 bucuk sene öncekinden farklı bir adamsa ve sen buna rağmen böyle davranıyorsan, yapma. Bir insanı seneler önceki tavırlarıyla, heleki ilişkinin başındaki tavırlarıyla yargılayamazsın, böyle yaşanır mı bir ömür boyu. Hangimiz ilişkinin başında ve ileri safhasında aynı insanız ki ? Bende en başında sevgilime hatalar yaptım, oda bana yaptı, ama şimdi onun için canımı bile veririm, 2 senelik ilişkim var çok mutluyuz. Ya oda senin gibi davranıp geçmişi unutup önüne bakmasaydı ? Şimdi bu mutluluğu yaşayamıyor olacaktık. Böyle giderse onu kaybedersin hatta kaybetmeyede başlamışsındır muhtemelen, kendini frenlemeye ve geçmişi biran önce unutmaya çalış. Psikolojik yardım alabilirsin bunun için..biraz uzun olcak lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım varen baştan anlatayım yeni üye oldum siteye 4 yıl önce çalıştığım iş yerinin kuzeniyle çıkmaya başladım askerden yeni gelmişti 15 gün konuştuk ben öyle böyle aşık olmadım onuda öyle sanıyodum ama 15 gün sonra benden ayrıldı tabi süre zarfı içinde seni seviyorumlar falan ben baya kaptırdım kendimi neyse aradan 8-9 ay geçti bu tekrar döndü bana ben yine kabul ettim yine aynı diller falan 4 ay çıktık yine ayrıldı ( etraftan duyduğuma göre iyi kız ama aşık olamıyorum dermiş daha önce biriyle nişanlanıp ayrılmış benimleyken duygularından emin değilmiş ondan ayrılıyomuş sonra kendiside birebir bana söyledi beni kendine aşık et diye neyse bu 3. kez döndü bana tabi arada konuştuğu kızlar oldu bu kez çok ciddiyim dedi inanmam için hemen ailesini devreye koydu ama aşık olabilirim neden olmasın diye başlıyorum bende çok sevdiğim için kabul ettim neyse çok uzaatım şimdi iki buçuk yıldırda nişanlıyz ama ben geçmişi unutamıyorum şimdi çok iyi eskiye göre ama ben sürekli geçmişle yaşıyorum herşeyinde kabahat hata arıyorum bazen sorun çıksın diye uğraşıyorum 3 gün iyisek 5 gün kötüyüz öyle işte lütfen yorum yaparmısınız
Tamam düzelmeler var ama bazen istemedîğim şeyleri yapıyo mesela önceden çok içki içerdi şimdi eskisi gibi içmiyo ama bazen beni dinlemeyince sorunlar çıkıyo o zaman bende doğal olarak beni sevmediğini düşünüyorum sevse yapmaz çünkü onun içinde geçmişe dönüyorumİsmarlama ask olmaz ki ne kadar sacma beni kendine asik et kusura bakma ama eger sadece gecmisine takildiysan seninle oldugu sure zarfinda yaptigi bir yanlis yoksa sineye cekeceksin unutacaksin
Tabi uzun bi süre aslında ama işleriyle alakalı2.5 yıl nişanlı kalmak için biraz uzun bir süre değil mi bu arada ya? Evlenmeniz için engel nedir?
Sevgilin ilk zamanlar duygularından emin olamamış belki nişan atmasıyla belki askerden geldiği psikolojiyle alakalı kendini toplama dönemindeydi ondan saçma davrandı. Bak şimdi aradan seneler geçmiş. Bu adam hala saçmamı davranıyor ki bu şekilde tepkiler ortaya koyuyorsun, yoksa olan biten herşey sadece senin geçmişe bağlı kuruntularınmı ? Şayet öyleyse, 2 bucuk sene öncekinden farklı bir adamsa ve sen buna rağmen böyle davranıyorsan, yapma. Bir insanı seneler önceki tavırlarıyla, heleki ilişkinin başındaki tavırlarıyla yargılayamazsın, böyle yaşanır mı bir ömür boyu. Hangimiz ilişkinin başında ve ileri safhasında aynı insanız ki ? Bende en başında sevgilime hatalar yaptım, oda bana yaptı, ama şimdi onun için canımı bile veririm, 2 senelik ilişkim var çok mutluyuz. Ya oda senin gibi davranıp geçmişi unutup önüne bakmasaydı ? Şimdi bu mutluluğu yaşayamıyor olacaktık. Böyle giderse onu kaybedersin hatta kaybetmeyede başlamışsındır muhtemelen, kendini frenlemeye ve geçmişi biran önce unutmaya çalış. Psikolojik yardım alabilirsin bunun için..
biraz uzun olcak lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım varen baştan anlatayım yeni üye oldum siteye 4 yıl önce çalıştığım iş yerinin kuzeniyle çıkmaya başladım askerden yeni gelmişti 15 gün konuştuk ben öyle böyle aşık olmadım onuda öyle sanıyodum ama 15 gün sonra benden ayrıldı tabi süre zarfı içinde seni seviyorumlar falan ben baya kaptırdım kendimi neyse aradan 8-9 ay geçti bu tekrar döndü bana ben yine kabul ettim yine aynı diller falan 4 ay çıktık yine ayrıldı ( etraftan duyduğuma göre iyi kız ama aşık olamıyorum dermiş daha önce biriyle nişanlanıp ayrılmış benimleyken duygularından emin değilmiş ondan ayrılıyomuş sonra kendiside birebir bana söyledi beni kendine aşık et diye neyse bu 3. kez döndü bana tabi arada konuştuğu kızlar oldu bu kez çok ciddiyim dedi inanmam için hemen ailesini devreye koydu ama aşık olabilirim neden olmasın diye başlıyorum bende çok sevdiğim için kabul ettim neyse çok uzaatım şimdi iki buçuk yıldırda nişanlıyz ama ben geçmişi unutamıyorum şimdi çok iyi eskiye göre ama ben sürekli geçmişle yaşıyorum herşeyinde kabahat hata arıyorum bazen sorun çıksın diye uğraşıyorum 3 gün iyisek 5 gün kötüyüz öyle işte lütfen yorum yaparmısınız
nişanlanacağımızda çok iyi bi kızsın aşık olabilirim kendime güveniyorum diyerek döndü bide benim onu çok sevdiğimi biliyodu yani nişanlanırken bile aşık değildi.sevmeyen de gidip gidip geri dönmez ki
nişanlanacağımızda çok iyi bi kızsın aşık olabilirim kendime güveniyorum diyerek döndü bide benim onu çok sevdiğimi biliyodu yani nişanlanırken bile aşık değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?