nişanlımmm :((

ben olsam afetmezdim asla yine üzelen siz olursunuz

şu an konuşuyo etrafta aşık olduğunu keşke aklım daha erken başıma gelseydi diyo ama ben neden inanamıyorum nasıl ınancagımı bilmiyorum
e tamam o zaman zor bi zamanında karşılaşmışsınız demekki. sende evlilik korkusu oluşmuş olabilir mi

e tamam o zaman zor bi zamanında karşılaşmışsınız demekki. sende evlilik korkusu oluşmuş olabilir mi
bana ne olduğunu ben bile anlamıyorum dediğim gibi bazen sorun çıkarmak için uğraşıyorum.tarifi olmayan bi intikam duygusu hem var hem yok bugun bile atrılalım dedim

İsmarlama ask olmaz ki ne kadar sacma beni kendine asik et kusura bakma ama eger sadece gecmisine takildiysan seninle oldugu sure zarfinda yaptigi bir yanlis yoksa sineye cekeceksin unutacaksin

Biz ne dersek diyelim ömür boyu onun yaptiklarini unutamayacaksin. Bu iliskinin selameti için yollariniza kendinize uygun ve gercekten seveceginiz kisilerle devam etmek.

Bi de sizin sirketin kuzeni derken? Sirket sahibinin kuzeni diyecektiniz heralde? Sirketin kuzeni olmaz çünkü. .

2.5 yıl nişanlı kalmak için biraz uzun bir süre değil mi bu arada ya? Evlenmeniz için engel nedir?

Sevgilin ilk zamanlar duygularından emin olamamış belki nişan atmasıyla belki askerden geldiği psikolojiyle alakalı kendini toplama dönemindeydi ondan saçma davrandı. Bak şimdi aradan seneler geçmiş. Bu adam hala saçmamı davranıyor ki bu şekilde tepkiler ortaya koyuyorsun, yoksa olan biten herşey sadece senin geçmişe bağlı kuruntularınmı ? Şayet öyleyse, 2 bucuk sene öncekinden farklı bir adamsa ve sen buna rağmen böyle davranıyorsan, yapma. Bir insanı seneler önceki tavırlarıyla, heleki ilişkinin başındaki tavırlarıyla yargılayamazsın, böyle yaşanır mı bir ömür boyu. Hangimiz ilişkinin başında ve ileri safhasında aynı insanız ki ? Bende en başında sevgilime hatalar yaptım, oda bana yaptı, ama şimdi onun için canımı bile veririm, 2 senelik ilişkim var çok mutluyuz. Ya oda senin gibi davranıp geçmişi unutup önüne bakmasaydı ? Şimdi bu mutluluğu yaşayamıyor olacaktık. Böyle giderse onu kaybedersin hatta kaybetmeyede başlamışsındır muhtemelen, kendini frenlemeye ve geçmişi biran önce unutmaya çalış. Psikolojik yardım alabilirsin bunun için..

canım neredeyse aynı şeyleri yaşamışız gibi benimde erkek arkadaşım ilk senemizde çektirmediğini bırakmadı bana. ama şimdi şükürler olsun düzeldi eskiden bende aklıma getirirdim senin gibi, gurursuz hissederdim kendimi o kadar şeyi nasıl görmezden geldim diye. ama artık oda geçti aklıma bile gelmiyor gelsede içimi acıtmıyor. düşünme anını yaşa canım mutluluklar dilerim

Eeeeeee ??
Adam ne yapsin , sorun sende ..
Kendini ve adami mutsuz etmek icin cok caba sarf ediyosun ...

Madem gecmisi unutamiyosun neden nisanlandin ozaman???

İsmarlama ask olmaz ki ne kadar sacma beni kendine asik et kusura bakma ama eger sadece gecmisine takildiysan seninle oldugu sure zarfinda yaptigi bir yanlis yoksa sineye cekeceksin unutacaksin
Tamam düzelmeler var ama bazen istemedîğim şeyleri yapıyo mesela önceden çok içki içerdi şimdi eskisi gibi içmiyo ama bazen beni dinlemeyince sorunlar çıkıyo o zaman bende doğal olarak beni sevmediğini düşünüyorum sevse yapmaz çünkü onun içinde geçmişe dönüyorum

sevmeyen de gidip gidip geri dönmez ki

Çok üzülüyorum tabi dediğim gibi bazen sorun çıkarmak için uğraşıyorum hiç istemiyorum ama elimde değil en ufak hatasında günlerce uzatıyorum şuan yine aramız bozuk daha doğrusu ayrılalım dedim (

nişanlanacağımızda çok iyi bi kızsın aşık olabilirim kendime güveniyorum diyerek döndü bide benim onu çok sevdiğimi biliyodu yani nişanlanırken bile aşık değildi.

ama sensiz de olamıyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…