Nisanlinin yaninda aile siddeti

Öfke kontrolü pek yok, nisanli ağlayınca Buda bağırıp çağırınca aile konusmaktansa şiddet göstermeyi tercih etmiş.Ama küfür vs yok sadece istemiyorum artık diye bağırmış.
Hmm anlaşıldı, istemiyorum artık deyince sen nişan atıp bizi rezil mi edeceksin dayağı yemiş belli ki

Benim bir akrabagim evlendikten sonra demisti. Babasi evlenmek istemedigini ögrenince baski ve siddetle evlendirmis. Böyle aileler var. Nisan atmayi bosanmak kadar kötü gören.
Kesinlikle nisanlinin da hatalari oldu kızda cok alttan aldı ama kurtuluşu bi nevi evlenmekte buldu. Ekonomik özgürlüğü yok daha önce çalışıyordu simdi çalışmıyor.
Cok fazla bayilirdi,epilepsi hastası olduğu ortaya çıktı,Ondan sonra çalışmadı.

Öfke kontrolü pek yok, nisanli ağlayınca Buda bağırıp çağırınca aile konusmaktansa şiddet göstermeyi tercih etmiş.Ama küfür vs yok sadece istemiyorum artık diye bağırmış.
öfke kontrolü olmayanlar karşısında kim olursa olsun ölümüne bağırarak kavga ediyorlar maalesef
ve dinlemesini bilmiyorlar karşısındaki ne anlatırsa anlatsın
arkadaşınız yıllardır böyleyse annesi babası maalesef usanmıştır

kol kırılır yen içinde kalır nişanlısının önünde yapmamaları gerekiyordu ne olursa olsun

arkadaşınız öfke için tedavi olsun

Benim bir akrabagim evlendikten sonra demisti. Babasi evlenmek istemedigini ögrenince baski ve siddetle evlendirmis. Böyle aileler var. Nisan atmayi bosanmak kadar kötü gören.
Çok kötü.. Berbat

Halbuki nişan niçin yapılıyor ? İnsanların birbirini tanıma süreci..

Yazık.

Yani nerden baksan fiasko desenize

düşünecek çok birşey yok,
artık o adamla evlilik olmaz ailesi biz birşey yerine koymuyoruz bunu diye rezil etmiş zaten kızı ömrünce bu anı unutamaz.
anne babaya gelince gerçekten kendine özgüveni varsa ki zannetmiyorum böyle bir ailede özgüven gelişeceğini ayrı eve çıksın işide varsa kendine baksın.

Hmm anlaşıldı, istemiyorum artık deyince sen nişan atıp bizi rezil mi edeceksin dayağı yemiş belli ki
Aile damadı cok seviyor. Hatta kızın annesi kıza sen hastalıklisin seni kim alır demis damadı tuttuğu için.. (epilepsi hastası arkadaşımda)

Çok kötü.. Berbat

Halbuki nişan niçin yapılıyor ? İnsanların birbirini tanıma süreci..

Yazık.

Maalesef. Benim dügün günümde benden önce saci yapilan gelinde nisanlisindan siddet görüyordu. Annesinin haberi oldugu halde ayni sebebi öne sürerek dügünü yaptilar. Böyle ailelerin namus anlayisi bambaska

Ailesi darp ederken nişanlısı araya girmeyip izlemis mi ?

şayet öyleyse her iki tarafida hayatından çıkarmalı

Aldatma vs olayı olmuş tamam derim o zaman bu durumdaki şiddete sadece. Onda Bile olmaması lazım ama işte aile yapısı çok farklı.

Kızın ablasi kıza evde banyo yaptırmazdi, suyu ben oduyorum diye çok fazla mobbinge maruz kalmış bir insan.

Arkadaşınız nişanı atıp, evden de ayrılıp kendisine yeni bir hayat kursun. Ne ailesinde ne de nişanlısında iş yok. Peki bu olaylara nişanlısı ne tepki vermiş.

Kız da böyle bir ortamda büyümüş belki o an aşırı derecede orada bağırıp çağırmış olabilir, bunlarda direkt dövmüşler, Yazık ya ne biçim aile.. damat da biraz kötülük kırıntısı varsa dahi böyle birşeyi başına kalkar senin ailen bile sana böyleydi diye

Kızın meslegi yok sanırım. Ne olursa olsun amcasına gitain teyzesine gitsin o evden kurtulup bi işe girip çalıssın. O evde kaldıkça Çok zor sonrası

Kızın meslegi yok sanırım. Ne olursa olsun amcasına gitain teyzesine gitsin o evden kurtulup bi işe girip çalıssın. O evde kaldıkça Çok zor sonrası
Onlarlada pek iyi değiller, birde kiz sorunlarini hep kendi halletmiş kimseyi karistirmamis aile felan, bu olay duyulmuş ailede karışınca böyle olmuş. Ama kayinbaba gelinini destekliyor suan.
Dövme olaylarından haberleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…