Nişanlısından ayrılmak üzere olanların kervanında +1

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
Günaydın kızlar. Çok mutsuzum. İçimi size dökmek istedim. Bundan 1 yıl önce şimdiki nişanlımla tanıştım. Tanıştığımızda psikolojim berbattı. Gözaltımdaki dolgu yüzünden berbat günler geçirdim, işimden istifa etmeyi düşündüm, ailemle aram bozuldu vs... Nişanlım beni hayata döndürdü, onun sayesinde hayata döndüm. Bana karşı o kadar sıcak ve ilgiliydi ki her sıkıntımda beni teselli etti. Ailemle tanıştırdım ailemdekiler de çok sevdiler. Sonra nişanlandık. O melek gibi insan gitti başka bir insan geldi sanki. En ufak bir hatamda bana bağırıp çağırmaya, bana küsmeye başladı. Geçen hafta damatlık almak için yaşadığım şehre geldi. O kadar yorulduk ki çok acıktım bi ara. Bana börek, pasta vs aldı. Sonra ameliyat olacak teyzesini ziyaret edecektik. Ben de böreklerimi yiyip öyle çıkalım dedim iki dakika beklemedi beni. Ben de yemedim teyzesigile çıktık ve bana iki saat surat yaptı. Bizim düğünümüz babasını Kasım 2012'de kaybettiği için müziksiz olacak. Bizim akrabalar falan çok saçma buluyor ama ben bana en başta söylediği için sorun etmiyorum. Geçen günlerde eltimle bu konuyu konuştuk. Ben ağzımı bile açmadım. Eltim görümcemle konuşmuş görümcem de abisini bir güzel doldurmuş. Çok kötü kavga ettik. Înanın ben sözümden geri dönmediğim halde bana bi sürü bağırdı çağırdı. Iki gündür de konuşmuyoruz. Sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor. Ben ne dersem boş, ailesi ne derse ona inanıyor. Psikiyatriste git diyorum gitmiyor. Kendisi doktor ama hamilelerin yanında fosur fosur sigara içiyor. Evlenince onun yanına küçük bir ile gideceğim. Kimsem yok orada. Ailesinin yüzünden beni daha çok ezer diye korkuyorum. Benim olumsuz yanlarım, çok nazlıyım, ben de çabuk küsüyorum ama bağırıp çağırması çok zoruma gidiyor. Babam beni yaşadığı ile onu ziyarete göndermedi diye babama çok sinirleniyor ama onun ailesine laf yok. Yazınca daha iyi anlıyor insan, benim ilişkim bitmiş. Her şeyimiz alındı, iyi ki nikah yapmamışım. Hayırlısı buymuş demek ki. Güçlü olup bunu da atlatmak gerek, hepinize hayırlı günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Âmin canım sağol. Görümce ve eltiyle başedecek potansiyelim yok. Nişanlım her şeyimize karıştırıyor onları. Benim aileme herkes karışacaksa evlenmenin alemi yok.

cok doğru...
şimdiden karıştırıyosa ilerde dıdısının dıdısıda karışır...
rabbim yardımcın olsun

nişanlanızın yaşı kaç?

Bu erkeklerin neden değiştiğini anlamış değilim,
biz neden değişmiyoruz..
Hanii baştan melek gibiysek, sonradan neden şeytana dönüşmüyoruzz..
Beyin yok bu erkeklerde beyinn...............
Bence de nişanı atmanız en mantıklısı, ozaman belki anlar kıymetinizi...
Bunu paylaştınız mı nişanlınızla peki?
Tepkisi ne olur açıkcası merak ettimm ..

Son düzenleme:

Tanıştığımızda ben zaten berbat haldeydim, tüm kötü taraflarımı gördü. Ona hiç yalan söylemedim. O bana en başta sinirlenince gözü bir şeyi görmediğini söyleseydi bu hassas yapımla onunla zaten nişanlanmazdım.

Kimse kötü huyunu söylemez güzelimm..
Boşver sen önüne bak..
Eee daha söyleyeedin mi pekii,
Bence yüz yüze söylee

İlk tanıştığınız gibi kalmış olsaydı aslında hiç bir sorun yoktu.. Bu erkekler neden değişir akıl sır erdirilmiyor.. Keşke kendisi sizi sahiplense size karşı tutum ve davranışları ilk günki gibi olsa sizi görümcenize eltinize ezdirmezdi onların dediklerini kabul etmez her konuda sizin fikirlerinize öncelik verirdi. Değişme nedenini çok merak ettim açıkcası ama adama bunu sorsan sana öyle geliyor değişmedim aynıyım der.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Ah bu erkekler is ciddiye binincr ya vazgecerler ya degisir vazgecirmeye calisirlar.eger ondan vazgecebilirim unuturum daha mutlu olurum diyorsaniz hic durmayin bencede bitirin bu isi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zararın neresinden dönerseniz kar' dır. Bir gün değişir, evlendiği zaman düzelir, ben değiştiririm, çocuğumuz olursa değişir gibi hayaller kurmamanız güzel, şimdiden böyle ise nişanlınız evliliğiniz muhtemelen başkalarının doldurup eşinin sana patlamasıyla, görümce-elti gibi kişilerin hayatınıza müdahale edip, eşinin seni ezdirmesi sorunlarıyla geçecektir. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Son düzenleme:

size devamlı bağırıp çağıran saygı duymayan biriyle hayat geçmez.
iyi yapmışsınız. hayırlısı olsun

Canım, maşallah, sen yeterince sağlıklı düşünüyorsun zaten. Bir çok kadın gibi yok evlenince değişir, ben idare etmesini bilirim ayaklarına yatmıyorsun.
Sana hakkettiğin değeri vermeyen biriyle çok fazla zaman kaybetme; sakın ipleri kopardıktan sonra da aman şusu iyi, busu güzeldi diye bunalıma da girme.

İnşallah tez zaman bunu unutturacak çok daha iyi birisi çıkar karşına.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…