Nişanlısından ayrılmak üzere olanların kervanında +1

cnm erkek anneleri oğullarını paylaşmak istemiyor
benim dediğim olsun diyorlar
evladının ayrı bir yuva kurduğunu kabullenmek istemiyorlar
güç savaşlarına döndürüyorlar olayı
ben allaha havalet ettim herşeyi
biz aten boşanmanın eşiğinden döndük
temmuz-ekim aylarında olay o kadar kötüye gitti ki artık inceldiği yerden kopsun dedim
ama ekimde kardeşim gibi sevdiğim kuzenim vefat edince zor günümde yanımda oldu,eskisi gibi değiliz elbette ama biraz olsun aştık sayılır
ama kv her dakika nifak sokma çalışmalarına devam ediyor
işin kötüsü bu şehire yeni taşındım ve kimseyi tanımadığım için kızıma kv bakıyor.bu nedenle de ona mecbur olduğumuzu düşünüyor

Eh bundan sonra evlenirsen bile bile lades olur.
Gidip onun şehrine yerleşmen,yaşam tarzını tamamen değiştirmen olur.
Gidersen onun ailesi ve onun kültürüyle içiçe olacaksın.

Burada daha önce de dil sorunuyla alakalı konular açıldı,büyük sıkıntı oluyor.
O konularda sözedilmeyen bir noktayı,henüz evlenmediğin için sana hatırlatayım : Çocuğunun anadili ne olacak ?

hayırlısı olsun , konusabıldınızmı

Aslında bir şey yapmadım ama çirkin olduğumu düşündüğüm için büyük bir özgüven eksikliğim vardı. Sanırım o yüzden olayları net göremedim.
Valla bi resmin vardi hatırlıyorum gayette guzeldin
Ama bende Türk esim Kürt ama bana asla oyle bi baski olmadi
Tes yasadigim sorun dugunumde semmame midir nedir onu oynamak istediler o yuzdrn tartistik o bizim kulturumuz dedi bende ben o dugunde o calarsa ben kalkar dugunu bırakıp giderim sizde rahatca oynarsiniz ddedim. oynayamadilar tabiki
Bazen bazi akrabalati yanimda filan konusuyor ben hic bisey anlamiyorum belki benim hakkimda konusuyor kv ama bilemiyorum maalesef ; (
Bana da esim demisti gel ogreteyim sana diye ama baskici bi sekilde degil iyi bi sekilde . Bende madem dil ogrenecegim ıngilizce yada fransızca ogrenmek isterim hem memurum maasimda yukselir demistim sustu........

Benimde esim Kürt ben Türk hanımefendi . cocugumuz olursa anadili Türkçe olacak tabii ki.

Geçmiş olsun canım, bizi üzdükten sonra hayatımızda olmalarının bir anlamı yok.

Anlamıyorum insanları. Ben kayınvalidemden bir şey görmedim gerçi. Aynı şehirde yaşamak kabus olmalı. Bakıcı da gerçekten sorun. Ele bırakmak da olmuyor. Hayat herkes için zor sanırım.

Akıllı bir bayansınız zaten biliyorsunuz sizin için doğru olanı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Onun ailesi ve ben aynı yerdeniz. Irk farkımız var. Evlenince iki tarafa da uzak olacağız. Ama adım gibi eminim ki nişanlım annesinin bizde kalmasını isteyecek, babası vefat etti. Gidişat onu gösteriyor. Harbi harbi bile bile lades olacak.

Akıllı bir bayansınız zaten biliyorsunuz sizin için doğru olanı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Âmin canım. Kafam çok karışık. Hayata yeniden başlayacağım resmen. Sadece yalnız bir bayan olarak güvende yaşayacağım bir il olsun yeter.

hayırlısı olsun , konusabıldınızmı

Yok canım telefonu kapalı ama facebookta oyun oynuyor. O kadar rahat. Aklınca beni cezalandırıyor. Açarsa da beni aramayacak. Ben aramadan aramayacak. Ben de aramayacağıma göre otursun oyun oynasın :)

Ben nişanlanmadan her şeyi konuştum. Bir çocuğun annesi kürtçe bilmezse ona öğretemez bak benimle buna göre evlen dedim. O da çocuğumuz senin gibi iyi insan olsun yeter dedi. Önce insan olmasını öğrensin dedi. Ama düğüne yakın ailesi ve o bazı şeylerin farkına vardılar. Çocuğum hem Türkçe hem kürtçe bilsin benim için sorun yok. Ama önce insan olsun gerçekten de.

Valla benim hayatımdan o kendisini çıkarmış zaten. Ben de arkasından ağlayıp zırlamayacağım.

aynen oyle yap bosver bırı gıder bırı gelır ınan senı daha cok seven bırı ınan cıkar karsına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…