Nişanlısından ayrılmak üzere olanların kervanında +1

Bu güçlü duruşunu çok sevdim gerçekten. Bu aşamaya kadar gelinmiş bir ilişkide ayrılma konusunda bu kadar dirayetli olman çok güzel. Herkesin yapabileceği birşey de değil asla..

Sen nişanlını çok daha iyi tanıyorsun illaki ama bu kararı netleştirmeden önce bir de onunla oturup konuşsan? Belki seni kaybetmeyi göze alamayacak.. Belki de hatasını gerçekten anlayacak ve senin tanıdığın adam olarak yanında yer alacak? Hayatını riske at demiyorum asla ama en azından konuş, hala burnunun dikine gittiğini sezdiğin ilk cümlesinde zaten verdiğin kararın arkasında sapasağlam durursun.

Haklısınız ayrılma sebeplerinizde nişanlıyken böyleyse evlenince daha da beter olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya valla açıkçası nişanlınız pek normal değil. Üstelik kültürleriniz de uyuşmuyor bu şahısla. Size zorla dil öğretmeye çalışmaları falan çok çirkin.
Şu dönemde en mantıklı, en sakin, en mutlu olunması gereken bir dönemde telefonlara çıkmayan, naz yapan, hem suçlu hem güçlü olan biri ile zaten olmaz.
Siz bu adamla ömür geçireceksiniz, ömrünüz az şey değil lütfen kıymetinizi bilin.

nişanlılık sözlülük falan zaten karşındakini iş ciddiye bindiğinde tanımak için geçen süreçtir..
yolun başında farketmişsiniz..
hayırlısı olsun...

Aslında bir şey yapmadım ama çirkin olduğumu düşündüğüm için büyük bir özgüven eksikliğim vardı. Sanırım o yüzden olayları net göremedim.

Çirkinlikte güzellikte bir yere kadardır.Önemli olan aklının güzel olması.Güzellik bir evlilikte çok fazla para etmiyor.Bazı insan vardır çirkindir hal ve harketleriyle mantığıyla konuştukça güzelleşir.Bazısı da güzeldir.Konuştukça çirkinleşir.Çirkinsin diyelim.Silah zoruyla mı nişanlandı senle.Beğenmiş Nişanlanmış.Alnında kara leken mi var.Bir eksiğin kusurun özrün engelin mi var (öyle olsa bile farketmez)Ne diye bu insana kendini ezdirerek egosunu şişiriyorsun.At bakalım yüzüğü kafasına neler oluyor gör.

Eger dugunun muziksiz yapilmasini sorun edip tartisma cikardiysaniz burada cok haksizsiniz arkadasim. Babasini kaybetmis ve omru boyunca muzikli bir yerde olmak da istemeyebilir. Benim annem de dayimi kaybettikten sonra bu psikolijiye girmisti. Lutfen bu konuda hassasiyet gosterin. Ama anlattiginiz diger seylerde cok haklisiniz. Bir insanin ileride degisebilecegini, kotu ozelliklerini degistirebilecegini dusunup evlenirseniz cok buyuk hata yaparsiniz. Ben bu ozelliklerine evlendigimizde de katlanirim diyorsaniz evlenin. Nisani atmak cok zor olmamali. Evliligi bozmak ise cok aci olur. Iyi dusunun. Kim ne der diye dusunmeden hareket edin. Basinizi yakmayin.

Hayır canım gram erimediler. Onlarla bile yaşamaya alıştım.

Evet ailesinin tutumunun böyle olması da iyi oldu. Yoksa çok geç farkedecektim gerçek yüzlerini.

Güçlü değilim canım uyuştum sadece. Son bir yılda yüzüm mahvoldu, eniştem Suriye'de hayatını kaybetti, iki öğrencim vefat etti ( ki öğrencilerime çok düşkünüm) dünya iyisi arkadaşım doğum esnasında kalp krizi geçirerek öldü. Artık acı çekmek normal bir durum benim için. Allah'ım daha kötü sınavlarla imtihan etmesin.

Allah yardımcımız olsun canım. Bir anne niye oğlunun yuvasını yıkmak ister? Benim abim de evli. Abim mutsuz olursa ben de mutsuz olurum. Eşini bir gün ağzıma almadım. Ama hayat işte, göreceğimiz varsa görüyoruz.

Ben hiç öğrenmeyeyim demiyorum ki. Beni her gördüklerinde niye kürtçe öğrenmiyorsun diyorlar. Ben de kim öğretecek, benim yanımda istediğiniz dilde konuşun diyorum, yine de yaranamıyorum.

Öyle canım, ben de farkındayım.

Atacağım bakalım, neler olacak göreceğiz :)

Canım hakkında hayırlısı olsun. Erkeklerin huyu değişiyor en çokta eline geçtiğini anlayınca. Bende ilk zamanlarımda çok güzel vakiteler geçirdi sözümü dinlerdi sakindi. Sigara bile içmeye çekinirdi önümde. Geçen sigara içmesini istemedim elinden tutmak istedim beni itekledi. Davranışları kırıcı olmaya başladı. Ayrıca titizliğe hiç önem vermiyordu . Bende dün itibariyle 4 yıllık ilişkimi bitirdim. Ben nişanlı degildim ama hep bi çekingem oldu evlilik hayatımda mutsuz olmayı istemediğim için vazgeçtim. Ve benimde canım çok sıkılıyor.

Ben zaten ona üzülüyorum ya. Ben kabul ettiğim halde görümce ve eltinin dolduruşuyla ister gibi gösteriliyorum ve adam beni hiç dinlemiyor. Bana bu durumu ilk tanıştığımızda söyledi ve kabul ettim. Sözümden dönmedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…