- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi permanganat
-
Böyle bir insana tahammül etmek mecburiyetinde değilsin.Değil nişnlın,eşin dahi olsa kimsenin seni çocuk gibi azarlamasına,saygı duymamasına müsade etmemelisin.Doktor değil,ordanaryüs profesör olsa vız gelir tırs gider.Kendi değerini,onun herşeyine göz yumarak düşürmüşsün.Toparlan.Günaydın kızlar. Çok mutsuzum. İçimi size dökmek istedim. Bundan 1 yıl önce şimdiki nişanlımla tanıştım. Tanıştığımızda psikolojim berbattı. Gözaltımdaki dolgu yüzünden berbat günler geçirdim, işimden istifa etmeyi düşündüm, ailemle aram bozuldu vs... Nişanlım beni hayata döndürdü, onun sayesinde hayata döndüm. Bana karşı o kadar sıcak ve ilgiliydi ki her sıkıntımda beni teselli etti. Ailemle tanıştırdım ailemdekiler de çok sevdiler. Sonra nişanlandık. O melek gibi insan gitti başka bir insan geldi sanki. En ufak bir hatamda bana bağırıp çağırmaya, bana küsmeye başladı. Geçen hafta damatlık almak için yaşadığım şehre geldi. O kadar yorulduk ki çok acıktım bi ara. Bana börek, pasta vs aldı. Sonra ameliyat olacak teyzesini ziyaret edecektik. Ben de böreklerimi yiyip öyle çıkalım dedim iki dakika beklemedi beni. Ben de yemedim teyzesigile çıktık ve bana iki saat surat yaptı. Bizim düğünümüz babasını Kasım 2012'de kaybettiği için müziksiz olacak. Bizim akrabalar falan çok saçma buluyor ama ben bana en başta söylediği için sorun etmiyorum. Geçen günlerde eltimle bu konuyu konuştuk. Ben ağzımı bile açmadım. Eltim görümcemle konuşmuş görümcem de abisini bir güzel doldurmuş. Çok kötü kavga ettik. Înanın ben sözümden geri dönmediğim halde bana bi sürü bağırdı çağırdı. Iki gündür de konuşmuyoruz. Sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor. Ben ne dersem boş, ailesi ne derse ona inanıyor. Psikiyatriste git diyorum gitmiyor. Kendisi doktor ama hamilelerin yanında fosur fosur sigara içiyor. Evlenince onun yanına küçük bir ile gideceğim. Kimsem yok orada. Ailesinin yüzünden beni daha çok ezer diye korkuyorum. Benim olumsuz yanlarım, çok nazlıyım, ben de çabuk küsüyorum ama bağırıp çağırması çok zoruma gidiyor. Babam beni yaşadığı ile onu ziyarete göndermedi diye babama çok sinirleniyor ama onun ailesine laf yok. Yazınca daha iyi anlıyor insan, benim ilişkim bitmiş. Her şeyimiz alındı, iyi ki nikah yapmamışım. Hayırlısı buymuş demek ki. Güçlü olup bunu da atlatmak gerek, hepinize hayırlı günler...
Aslında iyi huyları da var. Cana yakın, sosyal, gezmeyi seven, cömert bir insan. Ama bana göre değilmiş, hayırlısı...Uzatmaya gerek yok, takıntılı, agresif, değişik bir tip
Birde aile faktörü var, çekilir dert değil yani
İlk tanıştığınız gibi kalmış olsaydı aslında hiç bir sorun yoktu.. Bu erkekler neden değişir akıl sır erdirilmiyor..Keşke kendisi sizi sahiplense size karşı tutum ve davranışları ilk günki gibi olsa sizi görümcenize eltinize ezdirmezdi onların dediklerini kabul etmez her konuda sizin fikirlerinize öncelik verirdi. Değişme nedenini çok merak ettim açıkcası ama adama bunu sorsan sana öyle geliyor değişmedim aynıyım der.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Ah bu erkekler is ciddiye binincr ya vazgecerler ya degisir vazgecirmeye calisirlar.eger ondan vazgecebilirim unuturum daha mutlu olurum diyorsaniz hic durmayin bencede bitirin bu isi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zararın neresinden dönerseniz kar' dır. Bir gün değişir, evlendiği zaman düzelir, ben değiştiririm, çocuğumuz olursa değişir gibi hayaller kurmamanız güzel, şimdiden böyle ise nişanlınız evliliğiniz muhtemelen başkalarının doldurup eşinin sana patlamasıyla, görümce-elti gibi kişilerin hayatınıza müdahale edip, eşinin seni ezdirmesi sorunlarıyla geçecektir. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
size devamlı bağırıp çağıran saygı duymayan biriyle hayat geçmez.
iyi yapmışsınız. hayırlısı olsun
Günaydın kızlar. Çok mutsuzum. İçimi size dökmek istedim. Bundan 1 yıl önce şimdiki nişanlımla tanıştım. Tanıştığımızda psikolojim berbattı. Gözaltımdaki dolgu yüzünden berbat günler geçirdim, işimden istifa etmeyi düşündüm, ailemle aram bozuldu vs... Nişanlım beni hayata döndürdü, onun sayesinde hayata döndüm. Bana karşı o kadar sıcak ve ilgiliydi ki her sıkıntımda beni teselli etti. Ailemle tanıştırdım ailemdekiler de çok sevdiler. Sonra nişanlandık. O melek gibi insan gitti başka bir insan geldi sanki. En ufak bir hatamda bana bağırıp çağırmaya, bana küsmeye başladı. Geçen hafta damatlık almak için yaşadığım şehre geldi. O kadar yorulduk ki çok acıktım bi ara. Bana börek, pasta vs aldı. Sonra ameliyat olacak teyzesini ziyaret edecektik. Ben de böreklerimi yiyip öyle çıkalım dedim iki dakika beklemedi beni. Ben de yemedim teyzesigile çıktık ve bana iki saat surat yaptı. Bizim düğünümüz babasını Kasım 2012'de kaybettiği için müziksiz olacak. Bizim akrabalar falan çok saçma buluyor ama ben bana en başta söylediği için sorun etmiyorum. Geçen günlerde eltimle bu konuyu konuştuk. Ben ağzımı bile açmadım. Eltim görümcemle konuşmuş görümcem de abisini bir güzel doldurmuş. Çok kötü kavga ettik. Înanın ben sözümden geri dönmediğim halde bana bi sürü bağırdı çağırdı. Iki gündür de konuşmuyoruz. Sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor. Ben ne dersem boş, ailesi ne derse ona inanıyor. Psikiyatriste git diyorum gitmiyor. Kendisi doktor ama hamilelerin yanında fosur fosur sigara içiyor. Evlenince onun yanına küçük bir ile gideceğim. Kimsem yok orada. Ailesinin yüzünden beni daha çok ezer diye korkuyorum. Benim olumsuz yanlarım, çok nazlıyım, ben de çabuk küsüyorum ama bağırıp çağırması çok zoruma gidiyor. Babam beni yaşadığı ile onu ziyarete göndermedi diye babama çok sinirleniyor ama onun ailesine laf yok. Yazınca daha iyi anlıyor insan, benim ilişkim bitmiş. Her şeyimiz alındı, iyi ki nikah yapmamışım. Hayırlısı buymuş demek ki. Güçlü olup bunu da atlatmak gerek, hepinize hayırlı günler...
Bu erkeklerin neden değiştiğini anlamış değilim,
biz neden değişmiyoruz..
Hanii baştan melek gibiysek, sonradan neden şeytana dönüşmüyoruzz..
Beyin yok bu erkeklerde beyinn...............
Bence de nişanı atmanız en mantıklısı, ozaman belki anlar kıymetinizi...
Bunu paylaştınız mı nişanlınızla peki?
Tepkisi ne olur açıkcası merak ettimm ..
Günaydın kızlar. Çok mutsuzum. İçimi size dökmek istedim. Bundan 1 yıl önce şimdiki nişanlımla tanıştım. Tanıştığımızda psikolojim berbattı. Gözaltımdaki dolgu yüzünden berbat günler geçirdim, işimden istifa etmeyi düşündüm, ailemle aram bozuldu vs... Nişanlım beni hayata döndürdü, onun sayesinde hayata döndüm. Bana karşı o kadar sıcak ve ilgiliydi ki her sıkıntımda beni teselli etti. Ailemle tanıştırdım ailemdekiler de çok sevdiler. Sonra nişanlandık. O melek gibi insan gitti başka bir insan geldi sanki. En ufak bir hatamda bana bağırıp çağırmaya, bana küsmeye başladı. Geçen hafta damatlık almak için yaşadığım şehre geldi. O kadar yorulduk ki çok acıktım bi ara. Bana börek, pasta vs aldı. Sonra ameliyat olacak teyzesini ziyaret edecektik. Ben de böreklerimi yiyip öyle çıkalım dedim iki dakika beklemedi beni. Ben de yemedim teyzesigile çıktık ve bana iki saat surat yaptı. Bizim düğünümüz babasını Kasım 2012'de kaybettiği için müziksiz olacak. Bizim akrabalar falan çok saçma buluyor ama ben bana en başta söylediği için sorun etmiyorum. Geçen günlerde eltimle bu konuyu konuştuk. Ben ağzımı bile açmadım. Eltim görümcemle konuşmuş görümcem de abisini bir güzel doldurmuş. Çok kötü kavga ettik. Înanın ben sözümden geri dönmediğim halde bana bi sürü bağırdı çağırdı. Iki gündür de konuşmuyoruz. Sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor. Ben ne dersem boş, ailesi ne derse ona inanıyor. Psikiyatriste git diyorum gitmiyor. Kendisi doktor ama hamilelerin yanında fosur fosur sigara içiyor. Evlenince onun yanına küçük bir ile gideceğim. Kimsem yok orada. Ailesinin yüzünden beni daha çok ezer diye korkuyorum. Benim olumsuz yanlarım, çok nazlıyım, ben de çabuk küsüyorum ama bağırıp çağırması çok zoruma gidiyor. Babam beni yaşadığı ile onu ziyarete göndermedi diye babama çok sinirleniyor ama onun ailesine laf yok. Yazınca daha iyi anlıyor insan, benim ilişkim bitmiş. Her şeyimiz alındı, iyi ki nikah yapmamışım. Hayırlısı buymuş demek ki. Güçlü olup bunu da atlatmak gerek, hepinize hayırlı günler...
nişan böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum ben
Ilk tanıştığımız gibi kalmadı, çünkü nişanlınca hep akraba ziyaretleri yapmaya başladık. Benim hakkımdaki her olumsuz yorum nişanlımı bana karşı döndürdü.
Böyle bir insana tahammül etmek mecburiyetinde değilsin.Değil nişnlın,eşin dahi olsa kimsenin seni çocuk gibi azarlamasına,saygı duymamasına müsade etmemelisin.Doktor değil,ordanaryüs profesör olsa vız gelir tırs gider.Kendi değerini,onun herşeyine göz yumarak düşürmüşsün.Toparlan.
Adam bağırıp çağırmaktan beni dinlemiyor ki.canım bir ilişki kolay kurulmuyor. arkadaşlar hep ayrıl yazmışlar ama bence önce nişanlınla bir konuş. bunu bunu yapıyorsun ve kırılıyorum de. eğer böyle olacaksa ben böyle yaşayamam de. ama bu huyunu düzeltirsen ben seni seviyorum ve seninle hayatımı paylaşmak istiyorum de. biz evlenince de bu dolduruşlar devam eder sen de hepsine kulak verip beni üzeceksen başlamadan daha çok yaralanmadan bitmesi en iyisi olacaktır de. ben senin söylediğine ters birşey söylemedim de sana kim nasıl bir şey anlattı bilemiyorum ama ben senin en yakınınsam önce kızıp bağırmak yerine bana sorabilirdin de. biz çocuk değiliz medeni insanlarız ve bir hayat kuracağız bu hayatı başkalarının sözleriyle değil birbirimize olan güvenimizle yaşayabiliriz ancak de yoksa kabul etmez hayır der ısrarla fikrini değiştirmezse de zaten seni sevmemiş demektir yol ver gitsin...
Vazgeçerim, niye geçmeyeyim? Benim üzerimde ne hakkı var ki? Babamın memur maaşıyla onun için okumadım ben. Herkes sıcacık yatağında yatarken ben soğuk yurtlarda biri bana bağırsın çağırsın diye KPSS ile boğuşmadım. Kısmet değilmiş...
Oda çabuk şekil almış.. Sizi seviyosa değer veriyosa başkalarının dediği umurunda olmazdı bana kalırsa.. Tabi bazı insanlar akıl karıştırmakta üzerlerine yok doğru düzgün insanıda yoldan saptırıyorlar.Akrabalarının size karşı düşünlerinin olumsuz olmasının nedeni ne acaba :44:
Ben türküm o Kürt.akrabaları bana kürtçe öğretmeye çalışıyor. Ben öğrenmeye çok yanaşmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?