Nişanlısından ayrılmak üzere olanların kervanında +1

Böyle bir insana tahammül etmek mecburiyetinde değilsin.Değil nişnlın,eşin dahi olsa kimsenin seni çocuk gibi azarlamasına,saygı duymamasına müsade etmemelisin.Doktor değil,ordanaryüs profesör olsa vız gelir tırs gider.Kendi değerini,onun herşeyine göz yumarak düşürmüşsün.Toparlan.

Uzatmaya gerek yok, takıntılı, agresif, değişik bir tip
Birde aile faktörü var, çekilir dert değil yani
Aslında iyi huyları da var. Cana yakın, sosyal, gezmeyi seven, cömert bir insan. Ama bana göre değilmiş, hayırlısı...

Ilk tanıştığımız gibi kalmadı, çünkü nişanlınca hep akraba ziyaretleri yapmaya başladık. Benim hakkımdaki her olumsuz yorum nişanlımı bana karşı döndürdü.

Vazgeçerim, niye geçmeyeyim? Benim üzerimde ne hakkı var ki? Babamın memur maaşıyla onun için okumadım ben. Herkes sıcacık yatağında yatarken ben soğuk yurtlarda biri bana bağırsın çağırsın diye KPSS ile boğuşmadım. Kısmet değilmiş...

Iki ablam evli, hatta birinin eşi Eylül ayında Suriye'de vefat etti. Ailem çok acılar çekti damatları yüzünden. Bi de ben onları üzmek istemiyorum. Hayat devam ediyor, hayat bir kişiden ibaret değil.

Bazı şeyleri belki de yolun başında fark ediyor olmanız Allah'ın bir lütfu. Üstelik bir de başka şehire gidecekmişsiniz, bu sizi daha da zora sokardı emin olun. Arkanızda eşiniz olmadan yapayalnız yeni bir hayat daha kötü sonuçlar doğurabilirde. Verdiğiniz karar umarım hakkınızda hayırlı olur.

Valla bunu genellemek yanlış bence, insanın karakteri ile ilgili bir durum bu. Örneğin benim eşim hiç değişmedi. İlk merhaba dediğim gün nasılsa sözlüykende, nişanlıykende evlenince aynıydı. Bana hiç karakter değişimi anlamında sürpriz yaşatmadı.Ne kendisi ne de ailesi. Ama bazen çevremdeki erkekleri dinliyorum, en şikayetçi oldukları konu , bir süre sonra değişen kızlar. Olaylara tek taraflı bakmamak gerek.

Seni hatirliyorum canim
Ne oldu o dolgu meselesini halledebildinmi gerci bence hicbisey yoktu sen abartiyordun da neyse.
Nisanlin simdiden boyle ailesinin agziyla sana konusuyorsa ilerdr buyuk problem yasayacagini tahmin etmek hic te zor degil.
Bence kendin gibi sıkıntısı olmayan birini bul eğlenceli birini.
Boyle en ufak seyde surat asan adamla hayat gecermi........
Hadi sana kizdi diyelim akrabasina belli etmemesi lazimdi sonucta el o.

dur ya ne ayrılması hemen. nişanlınızla konuşmayı deneyin sakinleşince, hemen ayrılmayı kafanızdan geçirmeyin

Ilk tanıştığımız gibi kalmadı, çünkü nişanlınca hep akraba ziyaretleri yapmaya başladık. Benim hakkımdaki her olumsuz yorum nişanlımı bana karşı döndürdü.

Oda çabuk şekil almış.. Sizi seviyosa değer veriyosa başkalarının dediği umurunda olmazdı bana kalırsa.. Tabi bazı insanlar akıl karıştırmakta üzerlerine yok doğru düzgün insanıda yoldan saptırıyorlar.Akrabalarının size karşı düşünlerinin olumsuz olmasının nedeni ne acaba :44:

canım bir ilişki kolay kurulmuyor. arkadaşlar hep ayrıl yazmışlar ama bence önce nişanlınla bir konuş. bunu bunu yapıyorsun ve kırılıyorum de. eğer böyle olacaksa ben böyle yaşayamam de. ama bu huyunu düzeltirsen ben seni seviyorum ve seninle hayatımı paylaşmak istiyorum de. biz evlenince de bu dolduruşlar devam eder sen de hepsine kulak verip beni üzeceksen başlamadan daha çok yaralanmadan bitmesi en iyisi olacaktır de. ben senin söylediğine ters birşey söylemedim de sana kim nasıl bir şey anlattı bilemiyorum ama ben senin en yakınınsam önce kızıp bağırmak yerine bana sorabilirdin de. biz çocuk değiliz medeni insanlarız ve bir hayat kuracağız bu hayatı başkalarının sözleriyle değil birbirimize olan güvenimizle yaşayabiliriz ancak de yoksa kabul etmez hayır der ısrarla fikrini değiştirmezse de zaten seni sevmemiş demektir yol ver gitsin...

Aslında bir şey yapmadım ama çirkin olduğumu düşündüğüm için büyük bir özgüven eksikliğim vardı. Sanırım o yüzden olayları net göremedim.

Adam bağırıp çağırmaktan beni dinlemiyor ki.

Kasım 2012 üzerinden 1,5 yıl geçmiş azda olsa müzik olabilir bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdiden böyleyse ayrılman senin yararına
Böyle biri ile ömür geçmez

adam daha evlenmeden böyle yapıyorsa evlendiğinde durum daha beter olacaktır
bundan emin olabilirsin
en basitinden kendimden örnek veriyim
flört ederken eşim dört dörtlüktü
nişanlanınca annesinin lafına beni çoook kırdı.ama nişanlandım,aman aileme ve çevredekilere ayıp olmasın diye evlendim.sonra evliliğin ilk başlarında iyiydi ama sonra kv daha beter herşeye karışmaya başladı.
üstüne hamile kaldım ve iş nedeniyle kv nin olduğu şehre taşındık
şimdi hayatım inan keşkelerle dolu
en son kv namusuma kadar dil uzatır hale geldi
çocuğum var ve boşanamıyorum.
sen bu hatalara düşme
ne olursa olsun kimseye kendini ve aileni ezdirme

Ben türküm o Kürt.akrabaları bana kürtçe öğretmeye çalışıyor. Ben öğrenmeye çok yanaşmıyorum.

Ben türküm o Kürt.akrabaları bana kürtçe öğretmeye çalışıyor. Ben öğrenmeye çok yanaşmıyorum.

Anladım kürtlerde var öyle genellikle kendi yerlerinden almak isterler sen kendini sevdirmeye çalışırsan eminim onlarda seni seviceklerdir öğrenmek istemeyebilirsin ama bunu hayır öğrenmek istemiyorum demek yerine olur öğrenmeye çalışırım yada daha kibar bir dille söylersen onları kırmamış olursun akrabalarını kazanmak demek onuda kazanmak demektir bu yolu deneyebilirsin belki yabancılık çekiyolar diye böyle düşünüyor olabilirler zamanla düşünceleri değişir bende kürt kökenliyim konuşmayı bilmem ama konuşulanları anlıyorum sadece.. Belki sanada fikir olur bu görüşürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…