Nişanlısından ayrılmak üzere olanların kervanında +1

aynen oyle yap bosver bırı gıder bırı gelır ınan senı daha cok seven bırı ınan cıkar karsına

Çıkmasa da sorun değil. Kendime ait bir hayatım olsun yeter. Benim konum da evlenemedikleri için üzülenlere ders olur inşallah.

benim annem türk ve istanbulluydu babam kürt asıllıydı. askerlikten sonra istanbula gelmiş ve evlenmişler, annemin modernliğine az çok ayak uydurmuştu babacım ama kendine göreydi. yine de bizler 3 kız kardeş çok zorluk çektik. annem kürtçeyi öğrenmedi bizlerde öğrenmedik ama kültür farklılığının zorluklarını genç kızlığımızda çok yaşadık.
bence hayırlısı olmuş. olaylar karşısındaki duruşunuza hayran kaldım.

cnm üzme kendini. belki senin dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır işte başka çok daha güzel biri karşına çıkar.

Ne gibi sorunlar yaşadığınızı öğrenebilir miyim özel değilse??? Güçlü müyüm bilmiyorum, yaşlar yanaklarımdan süzülüyor yine de ama yine de kendimi harap etmemeye çalışıyorum.

2012 Kasım'da ölen baba için nasıl müziksiz düğün ya ? Bir kere bu çok saçma zaten.
Öyle şey mi var yahu ?

Siz bu adamı bırakın gerçekten . Çok ilginç.

elde edene kadar oynamis belli. mantkli.durusunuza.hayran kaldim masallah. ilerde daha buyuk uzuntuler cekeceginize bir muddet uzulur.unutursunuz. en dogru karari verdgnizi dusunuyorm. otrsun ailesyle.

off anlattığınız huylar aynı babamın huyları sinirlnince gözünün hiçbir şey görmemesi falan aklın varsa kaç kurtul ablacım annem de keşke zamanında aynısını yapabilseydi şimdi mutlu ama çok çekti babamdan babaannemden görümcesinden bence hiç hayatını karartma

Nişanlım aradı kızlar. Ona ayrılmak istediğimi, böyle mutlu olmadığımızı vs her şeyi söyledim. Hüngür hüngür ağladı. Barışmak için psikiyatriste gitmesini ve kimseyi evliliğimizi karıştırmamasını şart koştum, kabul etti. Sanırım düğünüm ertelenecek ama ben asla geri adım atmayacağım.

2012 Kasım'da ölen baba için nasıl müziksiz düğün ya ? Bir kere bu çok saçma zaten.
Öyle şey mi var yahu ?

Siz bu adamı bırakın gerçekten . Çok ilginç.
Babası çok iyi bir insandı. Babasına yapılacak en büyük iyilik ona layık olmaktır ama böyle göstermelik şeyler insanı daha çok tatmin ediyor herhalde.

elde edene kadar oynamis belli. mantkli.durusunuza.hayran kaldim masallah. ilerde daha buyuk uzuntuler cekeceginize bir muddet uzulur.unutursunuz. en dogru karari verdgnizi dusunuyorm. otrsun ailesyle.

Öyle canım, neler unutulmuyor ki. Allah can sağlığı versin.

Sanki benim annemi yazmışsınız:)) babamdan biz de çok çektik. Bizi azarlamasından pısırık ve özgüvensiz yetiştik. Ben çocuklarımın böyle olmasını istemiyorum.

Ne yazık ki pek çoğumuz eş diye seçtiğimiz insanın gerçek yüzünü aileler ve resmiyet işin içine girince anca görebiliyoruz. Kaybetme korkuları azalıyor belki.
Ama her şeyden önemlisi, bu yaşananlardan ders çıkartmak ve resmiyet işin içine girmeden evvel iyice uzun uzun tanımaya çalışmak. Gerekirse birlikte yaşayıp test etmek.
En hasarsız şekilde atlatmanız dileğiyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım. Kafam çok karışık. Hayata yeniden başlayacağım resmen. Sadece yalnız bir bayan olarak güvende yaşayacağım bir il olsun yeter.

Kendi kendinize yetecek güce sahip olduğunuz belli iş olanakları ve sizi her zaman ilerletecek geliştirecek bir ili tercih etmeniz çok önemli burada konuları okuyorsunuz bu şekilde küçük ile gidip herşeyden vazgeçen insanların yaşadığı pişmanlıklar tabi ki ille bitmiyor seçtikleri eşlerden dolayı yaşıyorlar bunlar o yüzden hayırlısı hiç korkmayın bence şuandaki rahatlığı sizin onu bırakacağınızı düşünmediğinden bir anlasın ciddiyeti bakın nasıl tutuşuyor

Balık baştan kokar////// evlenıp ayrılcana//// nişan at da iyi ////hakkında hayırlısı olmuş bence ///vardır bunda bir hayır //// ilerde karsına emınım daaa ıyı bırı cıkıcagının garantisidir

Ne gibi sorunlar yaşadığınızı öğrenebilir miyim özel değilse??? Güçlü müyüm bilmiyorum, yaşlar yanaklarımdan süzülüyor yine de ama yine de kendimi harap etmemeye çalışıyorum.

özelden yazmak istedim ama mesaj sayım yeterli değildi. buradan da fazla detaylı yazamıyorum. kültür yöre ırk dil hoşgörü anlayış yeme içme yetiştirilme v.s. hertürlü farklılık. ortak hiç bir özellik yoktu. olur yada olmaz bilemiyorum ama biz yaşadık ve zorlandık. insanlar özlerinden gelen özelliklerini törpülese de değişemiyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…