Çok özel olduğun için, senin için çok ciddi duygular hissettiği için öpmek istediğini de söyledi mi
ah be cancağızım, inanma neden öpmemiş diye de düşünme
adam nişanlanmış öpmez olur mu? ellemiştir bile,
sadece seninle aradaki alıştırma devresi ile uğraşmak istemediği için böyle bir bahane atmış ortaya
yani o uğraşıları pas geçmek istiyor
o manttık evliliği olacakmış önemsememiş. bana zamanla anlayacaksın beni tanıdıkca falan filan
: )) ama haksız mıyım hanımlar Allah aşkına söyleyin
bu erkek milletinin ucuz oyunları deli ediyor beni :))
o manttık evliliği olacakmış önemsememiş. bana zamanla anlayacaksın beni tanıdıkca falan filan
hayatım inanmaaaaa,
madem öyle demiş zamanla diye
sen de " iyi madem ben de zamanla tanıdıkça karar veririim öpmeye" dersin
Aaa benden çok yaşayacaksın...
Klavyemi elleyip çalmışsın
kızlar tanıştığım biri var daha önce 3 aylık ilişkisi olmuş ve nişanlanmışlar 3 ayda nişanlı kalmışlar ve hiç öpmemiş.biz yeni tanıştık ve güzel olduğumu öpmek istediğini söylüyor siz ne düşünürdünüz
nişanlımı öpmedim deyip sana iyi, efendi görünmeye calısmıs. yavas yavas kanına girmeye calısacak simdi senin güvenini saglayıp. en sonunda totonu isteyecek, sen de vermeyeceksin, keseceksin görüsmeyi. hikayenin sonu. daha basındayken geri dön. tilki gibi muhtemelen. vaktini harcama. degmez hicbirine isine gücüne ver kendini.
bu da ne demek böyle?***
her çiçekte bal arayan acemi arıya söyle hatta nişanlısınada söyle bu yalanlar artık tutmuyor.
zavallı kızcağız kimbilir nasıl kandırılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?