nişanlısını hiç öpmemiş ama beni istiyormuş siz ne düşünürsünüz??

dimi yaaaaaa inanamıyorum bende

o manttık evliliği olacakmış önemsememiş. bana zamanla anlayacaksın beni tanıdıkca falan filan

hayatım inanmaaaaa,
madem öyle demiş zamanla diye
sen de " iyi madem ben de zamanla tanıdıkça karar veririim öpmeye" dersin

: )) ama haksız mıyım hanımlar Allah aşkına söyleyin
bu erkek milletinin ucuz oyunları deli ediyor beni :))

Haklısın canım, görünce yine güldüm

o manttık evliliği olacakmış önemsememiş. bana zamanla anlayacaksın beni tanıdıkca falan filan

Tamam tanıdıkça seni anlarsam, o zaman öpüşürüz de geç şekercim..

Son düzenleyen: Moderatör:
nişanlısını öpmek istemitir nişanlısıda izin vermemiştir öpüşmekte için de uhde olarak kalmıştır o yüzden bana bu teklifi sunmuştur diye düşünürüm... ikinci bir ihtimalde sen benimle öpüşmedin ilk tanıştığım kızla öpüşeceğim görürsün sen gibi bir hırsta yapmış olabilceğini düşünürüm..

Rahatsız olduğunuz nokta daha önce nişanlısını hiç öpmemiş olması mı?

Sizi öpmek istemesi mi?

Ya pardon ama neden bunları konuşuyorsunuz ki;

En son kimi öptün? sorusu kadar şimdi seni öpmek istiyorum cevabıda 30'lu yaş ilişkisi için gereksiz bir muhabbet değil mi?

Yine güldüm Ya dalga geçiyormuşum gibi algılama konu sahibesi arkadaşım, ama cidden tuhaf bir durum bu...Konu başlığını gördüğümde, henüz reşit olmamış birini göreceğimi sandım..

nişanlımı öpmedim deyip sana iyi, efendi görünmeye calısmıs. yavas yavas kanına girmeye calısacak simdi senin güvenini saglayıp. en sonunda totonu isteyecek, sen de vermeyeceksin, keseceksin görüsmeyi. hikayenin sonu. daha basındayken geri dön. tilki gibi muhtemelen. vaktini harcama. degmez hicbirine isine gücüne ver kendini.

kusura bakmayın ama aşırı komik bir konu olmuş bu. ama maalesef : trajikomik..

hangisi daha korkunç bilemedim, yaşını başını almış bi adamın size "seni öpmek isterim" demesi mi?
yaşını başını almış bi adamın size "3 4 sene oldu kimseyle öpüşmüyorum" demesi mi?
yaşını başını almış bi adamın size "nişanlımla bile öpüşmedim" vurgusu yapması mı?

ya hayatında eli kız eline değmemiş tuhaf biri ( koşarak kaçın )
ya yararlanmak için ucuz hesaplar peşinde ( koşarak kaçın )
ya da sizinle dagla geçiyor ( ben bunu düşünmek istiyorum )

bu da ne demek böyle?***

her çiçekte bal arayan acemi arıya söyle hatta nişanlısınada söyle bu yalanlar artık tutmuyor.
zavallı kızcağız kimbilir nasıl kandırılıyor.

önceki diye basliyorsa hic inanma.unutma cnm senden sonrada sen önceki olacaksin tabi kimbilir hangi yalaniyla

bu da ne demek böyle?***

her çiçekte bal arayan acemi arıya söyle hatta nişanlısınada söyle bu yalanlar artık tutmuyor.
zavallı kızcağız kimbilir nasıl kandırılıyor.

ne demek oldugu belli degil mi? azıcık tanıyıp bunu diyen adamın niyet bellidir. güven saglamak icin de bir sürü palavra atmıstır simdi. muhtemelen de şakirttir bu.

Öpmemiştir kızlar ya ne fesatsınız siz de adamcağız demiş işte 4 yıldır tık yok diye

Ayrıca bazı erkeklerin fikrinde evleneceği kadına el sürmemek vardır(Nişanlısı vs) ama diğer kızlara hücum mubahtır...Hiç bunu düşündünüz mü?

Soruya bak
Bu aralar insanlara bi haller olmuş. İnatla olgunlaşmamak için, aptalı oynamak için maaş alıyorlar sanki.
Yahu resmen dalga geçmiş. Nişanlısı çirkindi öpmek istemedi ama nişanlandı hı ? Kızlar iki iltifata böyle gelipte sizce ne düşünmeliyim demiyor mu.. Üzülüyorum.

Boyle cumleler kuran bir adamdan hemde oyle 18 yasinda falanda degil, hic bir is cikmaz bence. Bence niyeti senin dusunceni anlamak ve düpedüz yalan soylemis. İnanma derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…