nişanLıyım ama aklım karışık

her evlilik öncesinde olur böyle şeyler. sıkma canını, annen da etraftan gördüklerine hevesleniyo normal ama, sen fazla takmamaya çalış. zorla kimseye bişi yaptıramazsınız. acelesi yoksa boşver gitsin. zam gelecekse de gelsin. 3 kuruş para kaybetcez diye sinirlerini yıprattığına değmez, inan bana.

Öyle asLında ama biraz tez canLıyım bide annemi öle üzgün görünce iyice sinirlerim zıplıyor asLında dediğin gibi bende ailemde onların tavırlarını uygulasak böyle olmıcak.

çok büyütülecek bişey yok bence...
her evlilik öncesi, sıkıntılar yaşanabiliyo... nişanlını seviosan, güveniyosan kafan karışmasın...
bu arada sende bunları düşünüp düşünüp stres yapma lütfen...
sağlığından olmak istemiyosan akışına bırak, takma...
haa ila stres yapacak bişeyler bulmak istiyosan, fazla kilon varsa düğüne kadar vermeye çalış...

Son düzenleme:

ay güldürdün beni yaaa maleseff canımm aksine biraz kilo alsam daha iyi olur
evlendikten sonra umarım yine böyle sorunlar olmaz ailem üzülünce nedense hiçbişei gözüm görmüoor o an sevdiğim insanı bile unutabiliorum

kv gamsız ve patavatsız biri sanırım , bu normal haliyse çok kafana takmamaya çalış nasılsa vaktiniz var daha illaki alınıcak, birde sakın 3. kişiler için nişanlınla aranı bozma , nişanlına bilenip acısını ondan çıkarma işi birazda oluruna bırak, bu tarz sorunları emin ol herkes yaşıyor,

Niye kendinizi üzüyorsunuz?Kız tarafı olduğunuzu hissettirin,acele etmiyorlarsa yada mesafeli davranıyorlarsa sizde aynısını onlara sergileyin.Hem bırakın,zam geliyorsa da gelsin,onlar alacak,siz bu kadar düşünüp dert etmeyin.

Evlilik öncesi böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Sen nişanlınla biraraya gelip ortak bir tavır koyacaksınız ailelere. Bence fazla karışıyorlar. Senin annen de fazla karışıyor. Bu kadar müdahale etmesine, istemeden de olsa seni doldurmasına izin verme.

Bir durumdan rahatsız olursan nişanlınla konuşup hallet ya da adabınca söyle karşı tarafa. Fazla beklentili olma. Başkaları ile kendini kıyaslama. Karşıdaki ailenin tutumunu da iyi anlamaya çalış. Gerçekten umursamıyorlar mı yoksa hep bir engel mi çıkıyor ona bak ve buna göre tavır al

demekii kimse yansıtmıyor ben bazen anlatıyorum çevremde aa sçmalama yuuh ben olsam ayrılmıştımm felan diyolar dioyorum demmkki benm nişanlımla aramdaki sorun baya büyük:) 2miz oldumuz zaman herley çok güzel ama ailelerle birşey yapılcaı zaman kesinlikle bir sorun çıkıyor kız tarafı gibi davranıyorlar bizde adet budur şunu almayız siz alcaksınız felan

yatak odasınıda biz alcamız için maddi açıdanda çok iyi değiliz hani taksitle alıncak zaten o yüzden ailemde zam gelmeden almak istemişti. birde gelicez diyip böyle 2 hafta gelmeyince bizimkilerde iyice sinirleniyorla ister istemez banada yansıo hatta fırınla ocağıada siz alın bizde yoktur öle adet biz almayız dediler bunlarıda kız tarafıımı alıyor ?

hiiiiç acele etme ...kız tarafısınız siz...zaten bu eşyalar alınacak mecbur...bi de şimdi gitsen alsan hazirana daha 6 ay var tatlım o arada ne yapacaksın niye hemen olsun istiyorsun..bırak tadını çıkar uzuun uzuun araştır bütün firmaların net adreslerine bak ne güzel zamanın var kv arayınca da gidersin hiç gidilmeyecek değil ya

nişanlımla bunları Konusunca nevar ki bunda melek diyor. abartma alıcaz işte halletcez bilmem nee diyor. asLında oda bu durumdan şikeyetçi ama annesine laf geçiremiyor. ben evli değğilim yine o eve gidiyorum ve düğünü ailem yapıcak bişey diyemiyorum o yüzden diyor. böyle diyince kıyamıyorum susuyorum kendi içime atıorum . ailesinin tutumunuda anlamıyorum. onlara gittiğimiz zaman çok iyi kızım kızım diye. bize geldiklerindede öyle ama birden bire olmadık bi cümle arasında bi laf sölüyor bozulup kalıyor insan.

bencede canım takma boşver olağan şeyler bunlr takıp takıpda kendine stres yapma onlar umursamıyosa eğer sende çok umursama sonuçta hayat sizin nişanlınlada konuş ben bu davranışlardan hoşlanmıyorum de herşeyi siz yapacaksınız zaten gerisini boşver.evlerdikten sonra herşey değişiyo çeker kapını oturursun sen sağ onlar selamet...

Öyle asLında. ama annemler sinir yapınca banada yansıyor. anneme kızıyorum sonra anne tamam büyütcek birşey yok aramasınlar gelmesinler arayınca gider alırız yada biz yatak odasını alalım onlarda istediği zaman üstlerine düşenleri alsınlar diyorum. bukezde sen onları tutuyorsun die bana kırılıyor :)

umarım öyle olur.. bi koltuk takımı beğendim o koltuğun rengi açık sen temizleyemezsin.. o koltuk açılmıyor biz gelince nerede yatıcaz dio kv allahım dedmm sabıır :))

En zor dönemdesiniz.
Herkes duygu karmaşası yaşıyor.
Herkesin beklentileri yüksek.
Herkesin etrafında gereksiz konuşanlar çok fazla.
Siz eşinizin ailesinden duyduğunuzu kendi ailenize hemen iletmeyin derim.
Onların konuşacağı bir mevzu varsa birbirlerini arasınlar.
En büyük darbeyi arada birini diğerine savunurken, açıklamaya çalışırken yaparsınız.
Müstakbel eşinizle varsa bir kararınız herkes kendi ailesine diğerini bulaştırmadan açıklayıversin.
Hepsi geçecektir zamanla.
Allah mutlu etsin.

umarım öyle olur.. bi koltuk takımı beğendim o koltuğun rengi açık sen temizleyemezsin.. o koltuk açılmıyor biz gelince nerede yatıcaz dio kv allahım dedmm sabıır :))
ahh bu kvdeler ahhh canı sıkılıyo heralde seninkini boşver çok müdahele ettirmi hayatına hatta ona gıcıklık değelmi git en açık renginin al mobilyanın benimkiler beyaz valla hiçte bişi olmuyo eğer bişiderse sana canım "ELİM VAR BENİM ANNECİİM SİLEBİLİRİM "olmadı " PARAYLA TEMİZLİYOLAR" dersin kapak olur. geldiginizde benim yatağımda yatarsınız dersin kendin ne istiyosan onu yap sen evleniyosun ama sakın kavga falan etme canım haklıyken haksız oluyrusun

Son düzenleme:

tatlım azıcık iki tarafı da idare ediceksin o zaman...boşver aramasınlar dersen annen senin üzüldüğünü anladığı için üzülüyordur. senin kararınmış gibi yap anne ben şimdi gitmek istemiyorum düğüne kadar yeni modeller çıkar pişamn olurum de..belli etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…