nişanLıyım ama aklım karışık

harikasınn yaa işin ne bilmiyorum ama gerçekten çok güzel anlatım yapmıssın teşkkür ederim.. okudukça okuyasım gelio:)))

yazımda bukadar ayrıntıya girmedim ama inan okurken kendimi oKudum... gerçekten bizimkilerde de oldu bunlar nişanlm bana istemeyi şu zaman yapıcaz dedi sonra neymiş yok ordan tyzesi glcekmiş yok burdan amcası onları bekledik uzadı sonra gldiler nişanlımn bana dediğine göre biz 2012 de evlencektik bi gldiler hayr efndm 2013 felan ama böle kp sesini nasıl yükseltio ... bizimkiler sustu kaldı tabi noluo die şasırdık . nyse tamam dedik sonra niŞan oLucaktı . benm bildiğim bohça nişandan önce gelir ki kızın elbisesi ayakkbsı parfmü flan olurda giyer . yine kavga dövüş nişana karar verdik . takı almaya gidices sadece yüzük alındı . annemde yeter artık dedi bana sessizce kalktı ayağa... kv dediki birde boynuyla kulağna bişe alsanızda boş kalmasa size laf gelir bize değil dedi. sonuçta o çocklra kalacak zaten dedi. kv çok kızdı böle kalktı o hışımla bide küpe bak şurdan dedi . ben istemedim açıkcası moralm bzldu çünkü nyse zar zor beğendim orasıda tanıdık die gittik pek model yoktu . aldık çıktık . nyse nişan oldu nişanda nişanlmn ailesi bizim tarafa hiç glip merhaba demedi. baba tarafım gelip kp kv bana sordular hangisi die ....
neyse dedim oanada bitti gitti 2 ay sonra bohçam geldi :) bohçamde tarak takımım makyaj setim parfüm setim. yani pek bişe yoktu sadece iç çamaşrı gecelik bi sürü havlu eşapr vardı .
olsun dedik biz maddi açıdan zorlanmamıza rağmen eltimlere ayrı kvlere ayrı nişanlıma ayrı bi sürü bohça yaptık herşeylerini aldık . ona bile aa ne gerek vardı dedii ... suratı asıldı ....
sonra işte oldu bitti neyse şimdide bu sorunlar çıktı . geçen hafta artık bıktım bitiriodumm yeter dedim bune böle ben çekemem nişanlmla konştm bana alcam dediğin şeleri almıosun hep söz verip susuosn die. mal meraklımısın herşey mal mı dedi bana.. herşey verilen söz aslında mal diiil bunu anlamadı .. ailem zor tuttu bu dönemlerde olur kızım sakin ol felan filan diye. bakalım neler olucak. şimdi sende böyle yazınca iyice korktum evlenincedemi sürücek bu kavgalar

Aynen ufacık birşey ama gerçkten dediğin gibi çok can sıkıcı zaten o lafından sonra iyice soğuttu kendinden annem çok candan insandır annem olduğu için demiyorum ama bi çok şyine göz ymdu geldi gitti güleryüzle davrandı ama bu sondu yani annem artık grüşmek bile istemiyor. sizle bi araya gelince görüşürüm gelip gitmem ben zaten diyor. zaten gitmesinde gidip gidip üzülceğine otursun kendi komsularyla dostlaryla

ah bi bilseem :) ßana öyle geliyor ki istemiyor herhalde oğluna yakıştrıor hep dediği laf diğer gelinimde bu gelinimde pek zayıflar şans iştee .. bii iyi davranıyor bi kırıcı anlayamıosun 1 yıla yakın tanıorum daha anlayamadım düşün ne yapmak istediğini

annemde onu yapamıyor işte. kıyasa kıyas yaprsak ne geçicek elimize yine mutsuz olan siz olcaksnız yukarda Allahım görüyor kötüye kötü olmam ben diyor . bu kesde kv bak yine benm istediğim tarihte oldu herşey die eminim seviniyor

bekletip bekletip sonrada aceleye ucuza getirmeye çalışıyor olmasınlar????

nişanlın herşeye rağmen senin yanında oluyorsa bu olaylar seni ondan soğutmuyosa hala anlaşabiliyosanız ya da en azından düzeleceğine inanıyosanız takmayın ama nişanlınız değiştiyse bitir boşver çok yıpranırsın..hep kendi ailesini hoş gören bi adam da çekilmez ömür boyu

kaynanamlarda eltime öyle yaptılar..düğün tarihi son an anda netleşti..ne isteme oldu ne nişan..son dakkada düğün tarihi belli oldu..düğünde 10 gün önce kız tarafına söylediler ve hiç bişey almayıp ünv. mezunu kızı kendi evlerine aldılar..bir odayıda ona verdiler....yetişmedi nasıl olsa....

bi iş nasıl başlarsa öle gidiyo arkadaşım benzer şeyleri bende yaşadım.. bu tip insanlar işi çok iyi bilipte işe gitmyen insanlar gibi sen eşinle nişanlınla ii ol yeter evlenince sana karışmasınlarda boş ver gitsin...alış veriş yapılırken sokakta ki herhangi birisi imiş gibi davranırsa kv. sakın şaşırma...

tek ben değilmişim böle şeyler yaşayan tüm sıkıntıları atlattık Allaha hamd olsun... kv gelince 2.5 yıllık evliyim on kere gelmemişlerdir evime arada kavga dövüş saygısızlık olduğundan değil dedimya nasıl başlarsa öle gidiyo muhabbetsizlik var tutulmayan sözler sorulmayan hatırlar hepsi birikince böle oluyo işte görünüşte hiç bi problem yok her şey yolunda ama içerde muhabbet yok bilme anlatabildimmi...

canım öncelikle annecigine ve sana çok geçmiş olsun.. Bu devirde malesef öyle kapıda yatan kız tarafına değer verip el üstünde tutalım mantığında erkek aileleri pek kalmadı. anca kızı kendileri bulurlarsa erkek tarafı kv kp çok istekli görünüyor.

Bizde de şöyle bir durum var mesela ben 1.5 senelik evliyim benim kv anneme komşu diye hitap ediyor annem o yüzden hiç sevmiyor mecbur olmadıkça görüşmezler eşimde kızıyor annesine ama yapacak bişey yok kadına sus sen öyle denmez diyemez tabi küslük kavga vs hiç olmadı ama kv bir garip kıskanıyor oğlunun elin kızına verdiğ değeri kocam beni öpsün sevsin sık sık arasın yüzü düşer

sevdiğim içinmi öyle geliyor bilmiyorum ama sanki evlenince çok sevimli uyumlu güzel bi çift olucaz bunlar geride kalıcak gibi. .. nişanlm yeri gldiğinde ailesini tutup beni kırabiliyor ama hatasını anlayp geri dönüşünüde yapıyor... ßakaLım hayırLısı önümüzde 6 ay var

inanmıyorum yaaa hayır büyük konşmayım ama ne ben ne ailem okadarınada izin vermeyiz. kavga dövüş olsada sorun olsada bizde adetler uygulandı hep .. saygsısz oldu adım ama yaptırdım yani. Allahm yardımcısı olsun eltinin üzüldüm gerçektn bide okumuş yani

aynen canım aynen çok iyi biliyolar herşei ama işlerine glmeynce bilmio oluoyor :) bazen bi bakıyorum sanki gelini değil hiçbişiyiyim gibi baznde bakıorm kızm kızm diye dolanıo allahm diorum sabır ya :)

kesinlikleeeeeee... katılıyorum.. umarım bizimde öyle olur... şimdiden gelip kalma planları yapıor , buzluna şunu yaparm bunu yaparm diyor. bende ankara içinde ne kalması olucakkii dedim. ayrıca bendee çok bilmesemde şükür eşimi aç bırakmam bişiler yaaprm benmde el llzeetme alışşsın sürekli sizi bulamam dedm. surat yapıo bu kesde

ay canım aynennn ... kv benmde anneme komşumm diyor anneem bozuldu açıkcası. o kadın herkesin içinde dünürüm dünürüm diyor. ama kv anneme komşu diyor.. ve kırıcı bi iki lafı olmuştu bu yzden annemde pek hoşlanmıyor kv'den. görüşmeyide düşünmüyor ki bende istemem zaten grüşmelerini hiç gerek yok. ailem yerinde mutlu olsun bende evimde eşimle mtlu oluyum yeter :) sanada çok mutluluklaarrrrrrr inş hep öle olun onunda surata düşe düşe iiyice krışssın

bence mümkün olduğunca ne siz nede nişanlınız ailesini karıştırmasın, biz nişana kadar iki tarafa karışmamalrı için yeri geldi güzel dille yeri geldi biraz sertte olsa söyleyerek hallettik
şimdi herşeyimizi kendimiz beğenip alıyoruz kafamız rahat :)

Bence bu tür şeyler nişan süresinin çok uzaması ve herşeyi de ailelerden beklenmesinden oluyor
Nişanlınla git eşya beğen, kendi aranızda da kararlaştırın
Eşyayı memleket meselesine dönüştürmeyin
Başka bir problem yoksa tabi

bizde yavaş yavaş aşıyoruz enazndan kendimiz bakıyoruz beğeniyoruz diidişiyoruz felan :))) ama sonuçta alıcak olan aileler oLunca devreye girmek zorunda kalıyorlar. hani bi gelselerde kız tarafı ne alıcak erkek tarafı ne alıcak bana oğluyla haber göndermek yerine bi oturp konusulsa sorun kalmıcak. ama dün bu yazılarıda okuduktan sonra gerçekten iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…