- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
demekii kimse yansıtmıyorben bazen anlatıyorum çevremde aa sçmalama yuuh ben olsam ayrılmıştımm felan diyolar dioyorum demmkki benm nişanlımla aramdaki sorun baya büyük:) 2miz oldumuz zaman herley çok güzel ama ailelerle birşey yapılcaı zaman kesinlikle bir sorun çıkıyor kız tarafı gibi davranıyorlar bizde adet budur şunu almayız siz alcaksınız felan
ben anlamıyorum bu işleri, annen onlar aramıyo diye sağlığını bozacak şekilde üzülüyo, sebep? arasalar yaşam kalitenizde bi artmamı olcak, ararlarsa ararlar aramıyolarsa keyifleri bilir, bide eşya için konuşmak ne demek onu anlamadım beğenin ve alın, maaile mi gidilecek eşya bakmaya, baştan araya eften püften sebepler yüzünden soğukluk giriyo evlenincede burnundan getiriyolar
işte budur.....
hem çiftler hem de aileler bu mantıkta olsa düğün öncesi kriz tarihe karışacak zaten
En zor dönemdesiniz.
Herkes duygu karmaşası yaşıyor.
Herkesin beklentileri yüksek.
Herkesin etrafında gereksiz konuşanlar çok fazla.
Siz eşinizin ailesinden duyduğunuzu kendi ailenize hemen iletmeyin derim.
Onların konuşacağı bir mevzu varsa birbirlerini arasınlar.
En büyük darbeyi arada birini diğerine savunurken, açıklamaya çalışırken yaparsınız.
Müstakbel eşinizle varsa bir kararınız herkes kendi ailesine diğerini bulaştırmadan açıklayıversin.
Hepsi geçecektir zamanla.
Allah mutlu etsin.
ahh bu kvdeler ahhh canı sıkılıyo heralde seninkini boşver çok müdahele ettirmi hayatına hatta ona gıcıklık değelmi git en açık renginin al mobilyanın benimkiler beyaz valla hiçte bişi olmuyo eğer bişiderse sana canım "ELİM VAR BENİM ANNECİİM SİLEBİLİRİM "olmadı " PARAYLA TEMİZLİYOLAR" dersin kapak olur. geldiginizde benim yatağımda yatarsınız dersinkendin ne istiyosan onu yap sen evleniyosun ama sakın kavga falan etme canım haklıyken haksız oluyrusun
tatlım azıcık iki tarafı da idare ediceksin o zaman...boşver aramasınlar dersen annen senin üzüldüğünü anladığı için üzülüyordur. senin kararınmış gibi yap anne ben şimdi gitmek istemiyorum düğüne kadar yeni modeller çıkar pişamn olurum de..belli etme
Canım ya, sana akıl verecek kadar uzun tecrübem yok, daha 11 aylık evliyim ama
tavsiyelerde bulunmak isterim.
Ne kendi aileni ne de müstakbel eşinin ailesini, eşyaların parasını onlar verecek olsa
bile, işlerinizin içine pek sokma. Fikir alabilirsin ama çoğu ebeveyn fikir vermek yerine
dayatma yolunu seçiyor. Objektif bakarsak, kendi ailelerimizin bile bunu yaptığını
görebiliriz.
Eşimin ailesi de bizi sayılı defa aradı, hatta annem babamı değil beni aradılar.
Babam bozulduğunu söyledi bir kaç defa, ben de benim huyum değil, onların huyu.
Beni ilgilendirmez. Beni bir tek eşimin arayıp aramaması ilgilendirir dedim. O da
sürekli arayıp sorar ailemi zaten.
Sen de annene söyle, öyle dert etmesin. Bazı insanların da huyu bu. Takıp da
sağlığından olduğuna değmez. Eğer evlendiğinde mutlu olabileceğini düşünüyorsan
nişanlınla, ailesini olduğu gibi kabul edip ruhunu yormamayı seçmelisin. Ama sakın
her denileni kabul etmek olarak yorumlama bunu. Asla boyun eğen kişi olma.
Sadece politik ol.
Nişanlına ailesini sürekli şikayet edersen ibre onlardan tarafa kayar. Bir nevi mazlumun
yanında olma durumu çıkar ortaya.
canımmm bizdede aynı sorunlar oldu ama burda sana ve nişanlına çok iş düşüyo. senin ona onun sana moral vermesii gerekiyo. sen nişanlıınla aranı iyi tutmaya bak bunlar gelip geçiyo canımmm unutuyoosun bile
canim öncelikle gecmis olsun, kendini baska seylerle oyala ve üzülmemeye calis.
Konunu okudum aklima tek soru takildi: Nisanlin ne yapiyor tüm bunlar olurken?
Senin ailene karsi saygisi nasil? Bunlar önemli. Eger nisanlin cok pasif biriyse ilerde cok zorluk cekersin derim. Bunlar daha baslangic.
Allah yardimcin olsun canim, hic kolay degil biliyorum.
ben anlamıyorum bu işleri, annen onlar aramıyo diye sağlığını bozacak şekilde üzülüyo, sebep? arasalar yaşam kalitenizde bi artmamı olcak, ararlarsa ararlar aramıyolarsa keyifleri bilir, bide eşya için konuşmak ne demek onu anlamadım beğenin ve alın, maaile mi gidilecek eşya bakmaya, baştan araya eften püften sebepler yüzünden soğukluk giriyo evlenincede burnundan getiriyolar
her ailede olur boşer. benim eşimin aileside öle çok aramadı... annemler de senin ailen gibi kızdılar ettiler...
eşya konusundada biz üstümüze düşeni aldık (çamaşır mak., fırın, ocak, yatak odası tak., firitöz, tost mak. ve diğer küçük ev aletleri, birsürü ıvır zıvır).. onlarda diğerlerini aldılar... sizde pahallanmadan alacaksanız, alın. onları niye bekliyorsunuz ki... hatta eşimi ilk öğrendiği günün ertesi babam birsürü şey almıştı bana (adamın içine doğdu herahlde, erkek arkadaşm olduğunu öğrendiği zaman). biz beklemedik. annem şunları alacağız dedi, biz aldık.
bir arkadaşın dediği anneni sen rahatlatman lazım. illa birilerini göreceklerse, al nişanlını ailenin yanına konuşsunlar. ben altın konusunda öle yapmıştım. gelmiyorlardı, sormuyorlardı eşimi çağırdım ailemle konuşturdum. arada kalmaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?