Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

EVLENME!!!

Nisanlinizdan ayrılın aldatarak mı devam edeceksiniz

Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
umarım severim mi diğer sayfalarda ama nişanlımı seviyorum diyordun sen ? senin psikoloji hiç iyi değil sende bilmiyorsun ne hissediyorsun ne yaşıyorsun inş bir kaç ay sonra düğün yoktur yoksa hem sana yazık bu kafa karışıklığı ile hem nişanlına

Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
Nişan geleneksel anlamıyla ailelerin onayı ile çiftlerin tanışma sürecidir. Daha önceki mesajlarda artık dönüşü yokmuş gibi yazmışsınız. Nikahın bile dönüşü varken aileler nişanın bozulmasına müdahale etmemeli. Zorunlu hissetmeyin kendinizi. Kaldı ki siz bir yıldır da sevgili olduğunuz için tanımaya çok vakit bulmuşsunuz. Nişana gerek bile yokmuş zaten. Hâlâ sevmeyi umuyor olmanız mecbur hissettiğinizi gösteriyor. Karar sizin.

Zamanla geçer ama gecmeden evlenmeyin sakin.

Sizin nisanlimiza yaptığınız yanınıza kar kalmaz, bu kul hakkıyla sırtınız dogrulmaz ve yasattiginizi yaşarsınız çünkü hayat böyle , kötülük yaparsın kötülük bulursun sen buna karma dersin belki ama ben buna ilahi adalet derim..

Nickin bile "nişanlı kız" iken ne yapmayı planlıyorsun ayrılırsan yeni nickin ne olacak? Nişanlı kız olmayı bu kadar benimsemişken sevgilisi olan eski sevgilisiyle konuşabilen o erkekten de nişan bekleyeceksin ama zor olur gibi geldi bana nedense zaten böyle bir adamdan pek delikanlılık falan da bekleyemeyiz. Nişanlın bu yazıyı görse ne kadar üzlürdü kimbilir yazık emeklerine...

Hayır konuştuğu eski sevgilisi zaten adam olsa yazma bana der nişanlı kızla işim yok der. Böyle mavi boncukcu kadınlar birde iyi aile çocugu bulmuyor mu iyice deliriyorum

Hayır konuştuğu eski sevgilisi zaten adam olsa yazma bana der nişanlı kızla işim yok der. Böyle mavi boncukcu kadınlar birde iyi aile çocugu bulmuyor mu iyice deliriyorum
ben de onu diyorum işte eski sevgilisi azıcık delikanlı olsa kızı engeller geçer değil konuşma demek yani... Ayıp yaa..

Eski, denenmiş çabaların sonunda başarıya mutluluga götürmeyen bir evredir. Insan eceline mi susar mutluluk fazla mi gelir anlamıyorum. Tabiki insan sevmeli de hatta aşık olmalı ama sen eskiyle yapamamissin, olmamış onu kendine saplantı yapmışsın. Anılarmis ya bunları sindirmeden başkalarının hayatlarına çıkmayın. Nişanlına ne olacak, birde nisanlinla küstüğünde onla yazışıyorsun sizi yadirgamiyorum ama bu kendinize de nisanliniza da büyük bir hakarettir. Ayrılın karşı tarafın canını da yakmayın

İkisinden de ayrıl kendini manastıra kapat

Yaptığınız çok ayıp hiç etik değil.
Aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz. Eski sevgilinize dönün madem boşuna milletin adamının hayatını karartmayın.

Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun

Ablacım Sadakatsiz dizisindeki Volkan gibi ikisini birden mi seviyorsunuz ? Nişanlınızı salın lütfen adam hayatına baksın. Kendi başınıza gelsin ister miydiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…