- 14 Haziran 2022
- 923
- 1.162
- 63
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
EVLENME!!!Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Nisanlinizdan ayrılın aldatarak mı devam edeceksinizErkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
umarım severim mi diğer sayfalarda ama nişanlımı seviyorum diyordun sen ? senin psikoloji hiç iyi değil sende bilmiyorsun ne hissediyorsun ne yaşıyorsun inş bir kaç ay sonra düğün yoktur yoksa hem sana yazık bu kafa karışıklığı ile hem nişanlınaDaha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
Nişan geleneksel anlamıyla ailelerin onayı ile çiftlerin tanışma sürecidir. Daha önceki mesajlarda artık dönüşü yokmuş gibi yazmışsınız. Nikahın bile dönüşü varken aileler nişanın bozulmasına müdahale etmemeli. Zorunlu hissetmeyin kendinizi. Kaldı ki siz bir yıldır da sevgili olduğunuz için tanımaya çok vakit bulmuşsunuz. Nişana gerek bile yokmuş zaten. Hâlâ sevmeyi umuyor olmanız mecbur hissettiğinizi gösteriyor. Karar sizin.Daha evlenmeme var zaten şuan nişanliyiz umarım severim
Zamanla geçer ama gecmeden evlenmeyin sakin.Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Hayır konuştuğu eski sevgilisi zaten adam olsa yazma bana der nişanlı kızla işim yok der. Böyle mavi boncukcu kadınlar birde iyi aile çocugu bulmuyor mu iyice deliriyorumNickin bile "nişanlı kız" iken ne yapmayı planlıyorsun ayrılırsan yeni nickin ne olacak? Nişanlı kız olmayı bu kadar benimsemişken sevgilisi olan eski sevgilisiyle konuşabilen o erkekten de nişan bekleyeceksin ama zor olur gibi geldi bana nedense zaten böyle bir adamdan pek delikanlılık falan da bekleyemeyiz. Nişanlın bu yazıyı görse ne kadar üzlürdü kimbilir yazık emeklerine...
ben de onu diyorum işte eski sevgilisi azıcık delikanlı olsa kızı engeller geçer değil konuşma demek yani... Ayıp yaa..Hayır konuştuğu eski sevgilisi zaten adam olsa yazma bana der nişanlı kızla işim yok der. Böyle mavi boncukcu kadınlar birde iyi aile çocugu bulmuyor mu iyice deliriyorum
Eski, denenmiş çabaların sonunda başarıya mutluluga götürmeyen bir evredir. Insan eceline mi susar mutluluk fazla mi gelir anlamıyorum. Tabiki insan sevmeli de hatta aşık olmalı ama sen eskiyle yapamamissin, olmamış onu kendine saplantı yapmışsın. Anılarmis ya bunları sindirmeden başkalarının hayatlarına çıkmayın. Nişanlına ne olacak, birde nisanlinla küstüğünde onla yazışıyorsun sizi yadirgamiyorum ama bu kendinize de nisanliniza da büyük bir hakarettir. Ayrılın karşı tarafın canını da yakmayınErkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
İkisinden de ayrıl kendini manastıra kapatErkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .
Onu yaparsan kimden enerji çekip ruhsal olarak beslenEcek?? Bir dalı bıraktıktan sonra diğer dalı tutmaya cesaret etmek her anayiğidin harcı değil.İkisinden de ayrıl kendini manastıra kapat
O yüzden diyorum ya kendini ve nefsini terbiye etsin erkek de görmesin bu araOnu yaparsan kimden enerji çekip ruhsal olarak beslenEcek?? Bir dalı bıraktıktan sonra diğer dalı tutmaya cesaret etmek her anayiğidin harcı değil.
Hem karnım doysun hem pastam dursun oh ne güzel kafalar!Nisanlimi da seviyorum iyi biri ama bazen böyle oluyor işte unutamıyorum. Nisan atmak da benim için hiç kolay değil aileler söz konusu çünkü yapamam böyle biseyi
Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Umarım nişanlısı da onu aynı şekilde ve aynı derecede seviyordurNişanlımı da seviyorum diyor amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?