- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Üni okudum. Kpss peşindeyim, bir bölüm daha okuyacağım öğretmen olmak var hedefte inşallah :))Tekrar yapa bilirsin baş vurursan yaparsin
Hayırlısı olsun cnm inşallah rabbim sana kalbindekini verirÜni okudum. Kpss peşindeyim, bir bölüm daha okuyacağım öğretmen olmak var hedefte inşallah :))
Aminn cümlemizinHayırlısı olsun cnm inşallah rabbim sana kalbindekini verir
Aminnn 2 sini seviyormuşAminn cümlemizin
Konu sahibinede akıl fikir versin onu da aradan çıkaralım
Şimdiye üçlemişte olabilirAminnn 2 sini seviyormuş
Orası öyle tabi de işte... İnsan diyor hani belki başkasından duyarsa bir düşünür, ben ne yapıyorum falan derBukadar empati yapabilen biri olsa zaten buraya konu açmaya bile utanır o adamla da konuşmazdı kuzum.
Bence hiç anlamazOrası öyle tabi de işte... İnsan diyor hani belki başkasından duyarsa bir düşünür, ben ne yapıyorum falan der
Doğru olan bu evet haklısın ama bu tipler buraya bunları değil duymak istediklerini söyletmek için geliyorlar istediklerini duymayınca ya cırlıyorlar ya da böyle konuyu bırakıp gidiyorlar :)Orası öyle tabi de işte... İnsan diyor hani belki başkasından duyarsa bir düşünür, ben ne yapıyorum falan der
Bitane var konu açmış tı hollandalı la konuşuyordu söyleyince beddua ediyorduDoğ
Doğru olan bu evet haklısın ama bu tipler buraya bunları değil duymak istediklerini söyletmek için geliyorlar istediklerini duymayınca ya cırlıyorlar ya da böyle konuyu bırakıp gidiyorlar :)
Ay ne diyeyim şimdi bilemedimDoğ
Doğru olan bu evet haklısın ama bu tipler buraya bunları değil duymak istediklerini söyletmek için geliyorlar istediklerini duymayınca ya cırlıyorlar ya da böyle konuyu bırakıp gidiyorlar :)
He ya meşhur bedduaları yaşadığımı yaşayınBitane var konu açmış tı hollandalı la konuşuyordu söyleyince beddua ediyordu
Allah ıslah etsin, ak fikir versin demek düşüyor bize o zaman. Başka söze gerek kalmıyor kiBence hiç anlamaz
Madem konu aciyon düşüncelerimizi yazıcaz tabiHe ya meşhur bedduaları yaşadığımı yaşayın
Benim en korktuğum şey bu bir ilişkide. Sadakat çok önemli yaAy ne diyeyim şimdi bilemedimyani hem nisanlini al hem eski sevgilini ara mi diyeyim ay Allah ıslah etsin. Karşımıza da böyle çıkarmasın. Düşünsene sevildiğini sanıyorsun ama yalan. Senin yanındayken aklında başkası.evlerden ırak
Nişanlımı da seviyorum diyor aminAllah ıslah etsin, ak fikir versin demek düşüyor bize o zaman. Başka söze gerek kalmıyor ki
Aynen öyleMadem konu aciyon düşüncelerimizi yazıcaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?