Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Nişan atmak zor diyorsunda, ya ilerde evlenirsen ve eski sevgilin aklini karistirirsa? Ki bunun için çabalamasina bile grrek yok. İşte o zaman hem aldatmis, hem boşanmis olacaksin ve inann bu daha zor..
Aklin baskasindayken neden nişanlandin diye de sorarlar insana.. ay cok kızıyorum ya vallahi size akıl sır ermiyor.
Daha evlenmeden bu kadar sadakatsiz olunur mu? Kendinize yapacağiiniz en buyuk iyilik nişani atmak olur.
Yine de siz bilirsiniz hayat sizin

Doğ
Orası öyle tabi de işte... İnsan diyor hani belki başkasından duyarsa bir düşünür, ben ne yapıyorum falan der
Doğru olan bu evet haklısın ama bu tipler buraya bunları değil duymak istediklerini söyletmek için geliyorlar istediklerini duymayınca ya cırlıyorlar ya da böyle konuyu bırakıp gidiyorlar :)

Doğ

Doğru olan bu evet haklısın ama bu tipler buraya bunları değil duymak istediklerini söyletmek için geliyorlar istediklerini duymayınca ya cırlıyorlar ya da böyle konuyu bırakıp gidiyorlar :)
Bitane var konu açmış tı hollandalı la konuşuyordu söyleyince beddua ediyordu

Doğ

Ay ne diyeyim şimdi bilemedim yani hem nisanlini al hem eski sevgilini ara mi diyeyim ay Allah ıslah etsin. Karşımıza da böyle çıkarmasın. Düşünsene sevildiğini sanıyorsun ama yalan. Senin yanındayken aklında başkası.evlerden ırak

Benim en korktuğum şey bu bir ilişkide. Sadakat çok önemli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…