- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
burda koçişi bunları yapıp bırakmayanları görünce dedim koca çok dadlı birşeyde ben mi anlamadımGördüm cnm yorum yazdım gördüklerime yorum yazdım hoşbuldum
ilişkiye başlamayı nişanlınız mı istediÖzlüyorum bazen kuralla alakası yok
Evet nickinde azıcık değişiklikler yapmış sanırım nişanlıbirisi miydi neydi o üye.Siz daha geçen gün nişanlım esnaf diye ailem istemiyor çok yıprandım sürekli ağlıyorum diye konu açmadınız mı ? Hem bu problemler var üstüne bir de eski sevgili meselesi varmış. Erkek yapsa ne tepki verilecekse size de burada aynı tepkiler verilecek tabiki. Bir iyilik yapıp nişanı atın
Bence nişanlısı durumu öğrenecek gidip kızın ailesine de kendi ailesine de anlatacak. Olaylar olaylar yani. Büyük hissediyorum.Seni burda görmek ne güzel artemiss
Deyip mevzuya döneyim
Sevgilisi varken nişanıyla konuşuyormuş
Bu nasıl ikilem
Ikisi de bi anda Hayatin dan çıkıcak o zaman görücen kalp kaymasını akıl kaymasını
Konu sahibi N Nisanlikiz
AynenBence nişanlısı durumu öğrenecek gidip kızın ailesine de kendi ailesine de anlatacak. Olaylar olaylar yani. Büyük hissediyorum.
Bu durum sadece düşünüp özlüyorum değil, o eski sevgiliyle konuşulup ailemin zoruyla nisanlandim diye kandırılıyor benim fikrimce.
Diğer kurt daha iyiydi keşke o kapsaydı beni ama buda güzel kaptı şimdi karar veremiyorum diye yine konu açar arkadaşİnsallah eski sevgilinin profil resminde bir hatunla resmini görürsün, nisanlinda bir sekilde birşeylerden haz etmeyip nisanı atar ,seni de kurtlar kapar by.
Şuan da zaten aldatıyor cinselliği bile aklına geliyormuş eski sevgilisininBir üye vardı burada, kocası onu eski sevgilisi ile aldatmış.. Bence şu an ki nişanlınız ile evlenirseniz,eski sevgiliniz ile aldatma ihtimaliniz yüksek.
Evlenmeden başlamış zaten aldatmaya kuzuBir üye vardı burada, kocası onu eski sevgilisi ile aldatmış.. Bence şu an ki nişanlınız ile evlenirseniz,eski sevgiliniz ile aldatma ihtimaliniz yüksek.
Ayrilmicaksan bizden ne istiyorsun tam olarak? Aklina dusuncelerine girip eski sevgilini mi silelim beyninden?Nisanlimi seviyorum ama ister istemez aklım ona bazen kayıyor ve bu elimde değil nisanlimdan ayrılamam ben nolursq olsun
Şuan da zaten aldatıyor cinselliği bile aklına geliyormuş eski sevgilisinin
Tüh ya,bebemi beslerken okuyunca gözden kaçırmışımEvlenmeden başlamış zaten aldatmaya kuzu
Hani derler ya canııı gönülden diye, canı gönülden inşallaahh diyorum.Benzer bir hatayı çok yakınım yaptı. Sonucunda o eski sevgilisiyle olmayacağını anladı diğer çocuk bastı tekmeyi kıza haklı olarak. Umarım nişanlınız sizin nasıl biri olduğunuzu anlayıp kapı dışarı eder
Bunada canı gönülden aminn diyorum kuzumTüh ya,bebemi beslerken okuyunca gözden kaçırmışımayrinti için teşekkürler
Allah'ın dan bul konu sahibi.
İnsaAllah bu gece terkedilirsin
De kız deBunada canı gönülden aminn diyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?