Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Gördüm cnm yorum yazdım gördüklerime yorum yazdım hoşbuldum
burda koçişi bunları yapıp bırakmayanları görünce dedim koca çok dadlı birşeyde ben mi anlamadım Bir ara boşadığım kocayı geri almaya gidiyordum buna da şükür diye

Evet nickinde azıcık değişiklikler yapmış sanırım nişanlıbirisi miydi neydi o üye.

Yani aynı kişiler mi bilmiyorum ama nickler pek benzer.

Hatta bu üye de kendisi olabilir bilemedim.

Bence nişanlısı durumu öğrenecek gidip kızın ailesine de kendi ailesine de anlatacak. Olaylar olaylar yani. Büyük hissediyorum.
Bu durum sadece düşünüp özlüyorum değil, o eski sevgiliyle konuşulup ailemin zoruyla nisanlandim diye kandırılıyor benim fikrimce.

Özlem duyduğunuz birine hisleriniz vardır. Hadi ara ara özleseniz de geçmişe çizgi çektiniz desem, konuşmaz aramaz sormazdınız. Sizin utanmanız da yok iletişim hâlindesiniz. Kısacası gencecik bir çocuğun başını yakmadan nişan atın.

Ne yapmam lazım demişsin

Öncelikle nişanı at
Sonrasında ise kimseye gitmek zorunda değilsin
Kendini ve duygularını dinle

Aynen
Nişanlım da iyi diyor

Yıldız tilbe nin şarkısı geldi aklıma

Iki kadın bir adam
Aşk çekilir aradan

İnsallah eski sevgilinin profil resminde bir hatunla resmini görürsün, nisanlinda bir sekilde birşeylerden haz etmeyip nisanı atar ,seni de kurtlar kapar by.
Diğer kurt daha iyiydi keşke o kapsaydı beni ama buda güzel kaptı şimdi karar veremiyorum diye yine konu açar arkadaş

Bir üye vardı burada, kocası onu eski sevgilisi ile aldatmış.. Bence şu an ki nişanlınız ile evlenirseniz,eski sevgiliniz ile aldatma ihtimaliniz yüksek.

Benzer bir hatayı çok yakınım yaptı. Sonucunda o eski sevgilisiyle olmayacağını anladı diğer çocuk bastı tekmeyi kıza haklı olarak. Umarım nişanlınız sizin nasıl biri olduğunuzu anlayıp kapı dışarı eder

Han
Hani derler ya canııı gönülden diye, canı gönülden inşallaahh diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…