Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Kimse kaç demedi burada.
Anne kız bugün didişir yarın sarmaş dolaş olur.
Kaçayımmı diye düşünen birisi ileride nasıl sorunlarla karşılaşır onu düşüğnsün birazda..

Not=Kına yakacak kadar ''Koca mışım'' yok...

Profilinde imza kısmında nişanlılık çok güzel yazmışsın ya ,kaçıp da bu güzelliği bozma kuzum
Nişanlıya,kocaya herşey anlatılmaz bu da kulağına küpe olsun.Bu nasihatin kaybedip bulduğun küpe kadar kıymetini bil.

Her nolursa olsun ister nişanlın ister kocan ben aile içindeki bazı özel şeylerin anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sevdiğimizle paylaşmak için masumca anlattığımız şeyler gün gelir başına kakılır, ilerde adam nasılsa ananın evinde de sopa yiyordun der.

Evlenince hepsini kocan başına kalkacak az akıllıca davran nişanlına herşeyi anlatırsan seni çok kötü bir hayat bekliyor

Kaçma düğün gününü bekle.şimdi sinirle yazmışsın pişman olabilirsin kaçarsan.nişanlınada deki o gün sinirle söyledim annem öyle şeyler yapmadı sadece tartıştık ben sinirden saçmaladım vb bişeyler üretip konuyu kapatman gerekir.bidaha aslaaaaaa ama aslaa ailenle ilgili olumsuzlukları paylaşma.gün gelir önüne gelir hepsi..annende ne olursa olsun annedir ..

Canım oncelıkle kaçma 22 ocaktaymıs dugun az kalmış. 1.5 yaşındakı cocuga annesı bakmalı senın gorevın değil.ayrıca annen hakkında yazdıklarını çok ayıpladım ne de olsa annen

bı de bu kadın benı dovdu demıs.'' BU KADIN''

Herkesin iletisim sekli farklidir.ben bu kadina cok takilmadim bende anneme pek anne demem ninnos derim,tintiri derim benim uydurdugum kelimeler turkce karsiligi yok balim derim.
Benim takildigim konu nisanlaisina herseyi yetistirip onu superman sanmasi.kimi kime sikayet ediyorsun annenin yaninda nisanlinin esamesi okunmaz.
Yarin bir kv yle gorumceyle sorunun olaun bakalim o superman kimin tarafini tutuyor.
Herseyi boyle abartmayin karfesim evlenecegi zman kural adet bilmiyordu annemi cildirtiyordu oglum allah askina bir dur da seni evlenmeden bir doveyim hincimi alayim dedi karfesim gulmekten kendini koruyamiyor annem terlikle bi kactane vurdu poposuna
Dugune iki gun kala kardesim hala guler dugune saatler kala dayak yemis damatim diye
Olaylara biraz komik tarafindan bakin isirmis sene git onu poposundan isir

O değilde bu anne bi de çocuk mu bakiyor ben ona ve ailesine acidim konuyla alakasi yok ama konu komik çocukça ve sacma yorum yapasim bile gelmedi

Bu yapılanı asla doğru bulmuyorum.
Ama eşiniz olucak insana bu kadr kozu nasıl veriyorsunuz anlamıyorum.
İleride sana kullanılacak şeyler neden paylaşıyorsun

evleneceğin adam senin ebedi dostun mu? evet en iyi dostun ama aynı zamanda en kötü potansiyel düşmanın.bu kadar anlatma.kanın değil,canın değil.bir ayrılmaya bakar yabancılaşması.

Ben de bu hanımı saçma buldum ama benim kıçım da o kadar büyük değil şimdi

Hanımlar sonuç olarak annem le konuşuyoruz sohbette ediyoruz eskisi gibi normal konuşuyoruz sonuç bu

O yüzden suan konular aksamaya başlamış sorun yok herşey için teşekkürler hayırlı akşamlar

Oturma oturduğun yerde .ocaga az kaldı. Kaçta gör bak değerin var mi

Karnıma ağrı girdi gülmekten gece gece:)))) Hadi vurdu anladık annem beni ısırdı ne vampirmi annen kanlamı besleniyor hahahha aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…