- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Yok sorunlu degiliz biz anneye babaya kardese kusulur mu ya...ne sacma. Kavga edersin sac bas dalarsin ama aksam hicbir sey olmamış gibi devam edersin her seye. Benim kardeslerim siraya girmisti anne bizi de isir da bize de para ver diye. Bence aile olmak bunu gerektirir.Bende acaba bendemi sorun var diye dusunuyorudm annemin beni dovme anilarina hep gulerim.
Ama kismet olur nisanlanirsam sirf tepkisini olcmek icin annem beni isirdi gel kurtar beni bu siddete meyilli kadindan diyecegim
Bi kere kardeismle kavga yapiyorduk annem durun felan derken delirdi ustumuze birbyurudu biz kactik diger odaya ablamda olayla alakasi yok diye rahat yayilmis koltuga annem cekil sende surdan dedi bunu bi itti koltuktan dustu
Ablam sinirden ne diyecegini sasirdi ben sana ne yaptimda beni itiyorsun sisko patates dedi
Annem gulmeye basladi bizde firsat bilip odaya daldik
O kim ki tanımıyorumNiyeki mune ablaya bir sor istersen
Sen yenisin galibaO kim ki tanımıyorum
Ya biz burda boyle konuayoruzda konu sahibi bence kacti nisnalisiyla hic ses soluk yok kac saatir aksma nisanlisi gecektiYok sorunlu degiliz biz anneye babaya kardese kusulur mu ya...ne sacma. Kavga edersin sac bas dalarsin ama aksam hicbir sey olmamış gibi devam edersin her seye. Benim kardeslerim siraya girmisti anne bizi de isir da bize de para ver diye. Bence aile olmak bunu gerektirir.
Dur bide ben deneyeyim bakalim mune abla dmeki suan sitede deilSordummm gelmedii
Evet bencede :)Ya biz burda boyle konuayoruzda konu sahibi bence kacti nisnalisiyla hic ses soluk yok kac saatir aksma nisanlisi gecekti
Gulum sorun yok niye acamadin anlamadim ne yaziyor.Konuyu açabilsem keşke açamadum bitürlü
Konu sahibesi yok piyasada sen buraya yaz konunu benceSordummm gelmedii
Konuyu bırakıp başka bi konuya geçtim diye kınu sahibi kızmaz mı , ama belki dikkatini çeken olur da bana yoldaş olur , ya şimdi ben bi yazı okudum bayanın birisi yemeden kesmeden ip atlayarak tamm 8 kilo vermiş , ee bende duyunca iştahlandım tabi , ama tek yapmak istemiyorum , tek olursam hemen bırakiveriuorum , bana destek olmalarını istiycektimKonu sahibesi yok piyasada sen buraya yaz konunu bence
He oallimda buradan nasil olalim bebisimKonuyu bırakıp başka bi konuya geçtim diye kınu sahibi kızmaz mı , ama belki dikkatini çeken olur da bana yoldaş olur , ya şimdi ben bi yazı okudum bayanın birisi yemeden kesmeden ip atlayarak tamm 8 kilo vermiş , ee bende duyunca iştahlandım tabi , ama tek yapmak istemiyorum , tek olursam hemen bırakiveriuorum , bana destek olmalarını istiycektim
benimle oda yapıcak oradan faydası var mı yok mu ona karar vercez:)He oallimda buradan nasil olalim bebisim
Yalniz kobu gittikce komik hal almaya basladi bence geyige tasinsin
Haa valla yapardim ama bende astim var sen orda yaparken ben burda solunumsuzlukta geberip giderimde faydasi varmi goremezssinBenimle
benimle oda yapıcak oradan faydası var mı yok mu ona karar vercez:)
Töbe de ya , astımı olmayan yardım edebilir:)Haa valla yapardim ama bende astim var sen orda yaparken ben burda solunumsuzlukta geberip giderimde faydasi varmi goremezssin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?