Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Ay ne saçma. Annen kafana vurdu diye 'bu kadın' diye bahsetmen falan. Annenin vurması yanlış elbette ama bundan evvel irdelenmesi gereken başka seyler var. Mesela senin aile içi meseleni nişanlına anlatman. 1 seneye kalmaz yüzüne vurur, babanın evinden seni ben kurtardım diye. Hemen kaçmaya yeltenmeler falan. Yanlış yani..

Sayili zmanin var yardim edeydin sende idare et gidecegin gunde belli kacan gelini kimse sevmez ve yuzune vururlar yeri gelir esin bile sana kavga ederseniz yuzune vurur keske nisanlina soylemesydn yansitmasaydn idare ediver sende biraz

O senin annen...bu kadın die nasıl hitap edebilirsin nisanlinla konusurken..yarın evlendiginde bu laflardan sonra eşin ne annene ne de sana saygı duyar bundan sonra.bol bol da dayak yersin nede olsa annanin evinde de yiyordun..karşına gelecek mutlaka.önce anaya babaya saygıyı,ondan sonra da çeneni tutmayı öğren

Tamam annenin yaptığı davraniş hoş bişey değil... Ama seninde biraz ağır olman lazım. Nişanlısın düğüne şunun şurasında ne kalmış az alttan alabilirsin. :) neyse olan olmuş. Birde şunu diyeceğim. Nişanlına gelecekteki kocana da herşeyi anlatma gün gelir önüne koyar

Ulan inşallah şu kızcağız kaçıp kendini yakmıştır da hepiniz koca kıçlarınıza kına yakarsınız. koskoca 19 sayfa kızın üstüne gitmişsiniz.şöyle mi ağlasam böyle mi desem demiyor kaçmaktan bahsediyor be!
Nolurdu muhteşem modern elit kadın egolarınızı savurmasaydınız şu konuda?Hepiniz kusursuz evlatlarsınız,hatta o kadar iyisiniz ki anam anam diye hizmetçisi oldunuz analarınızın hiç evlilikti kariyerdi evlattı düşünmediniz.
Poposuna vursa nolurmuş,kafasına değse nolurmuş,ulan biriniz de diyin ki çocukluktan beri dövüldüğüne göre,benim gülerek hatırladıklarımın yanında kinle hatırlayacak kadar çok dayak anısı olduğuna göre bu kızın psikolojisi sağlıklı olmayabilir.
Sövmüşsünüz saymışsınız iticilik mi kalmış buldumcukluk mu kalmış.bildiğiniz ne kadar çirkin kelime varsa döşemişsiniz.
İçim yanıyor be!Hiç tanımadığım bir genç kız belki şu an kaçıp hayatını karartıyor diye içim yanıyor.

Dur haci sakin ol kimse kac demedi
Hepimiz annemizden yerine gore dayak yedik kocayami kactik
Ins. Kacmamistir israrla kacma pisman olursun dedik
Annem kafami isirdi sen aimdi gorursun nisnalimi arayayimda gor diyen birine ne diyelim arada gorsunmu diyelim
Anne kiz onlar simdi kapisir birazdan barisir bunun icin kocaya kacmak ne olaki

Eee herkes konu sahibine kaçma dedi zaten.peki napsın şimdi oda annesini mi dövsün ????

Eee herkes konu sahibine kaçma dedi zaten.peki napsın şimdi oda annesini mi dövsün ????
Bacılarım bir düşünün her kapıyı açan bir anahtar vardır.Evet tekmeyle de kırabilirsiniz,evet tam o kapının ardındakilere gereken kişi siz olabilirsiniz.ancak doğru anahtarla açıp girerseniz...
Bu kadar aklı bulanık bir kız bu kadar ezildiği kınandığı bir platformdakilerin sözünü dinler mi?Ona saldıran mesajlar isterse on kere kaçma yazsın ilk cümleden kapının dışında kaldı.Nişanlısının ilerde kötü olacağını söyleyenler kırdı kapıyı mesela. Evet.Kaçma dedik ama inşallah dinlemiştir.Nolur beni yanlış anlamayın bazen hayattaki etkimizi küçümsüyoruz önemsemiyoruz.oysa bir kelimemiz bile çığı oluşturan her kartanesi gibi ne kadar etkili belki birilerinin hayatında...

Ne aoylenmeliydi mesela ya da siz ne soyleidniz kacmamasi icin mesela.
Kac diyen hic olmadi.bIzim gulerek hatirladigimiz dayak olaylari anne kiz arasinda yasanan olabilir herkeste yasanabiliyor tek sende degil serzenisiydi.bunun yerine aman tanrim isirdimi kuduz asisi yaptir olamaz poponami vurdu hemen kac o evden mi demeliydik?
Abartilacak bisey yok bu kadar dramatize edip kocaya kacacak hicbirsey yok kactiysada haftaya gelir yine konu acar koccam bana dege rvermiyor kv huzur vermiyor ailem benimle konusmuyor diye.
Olabilecek ihtimalerin hepsi sayildi hatta yedigimiz dayaklardan ornekler verdik abartma yasadiun olaganustu bisey degil diye.
Gerisi kendi mantigina aklina kalmis bizden bukadar

Ayy sende nekadar havalisin nisanlin da nisanlin tamam anladik. Kusura bakma da eminim burada bir cok kadin analarindan dayak yedi kimsede kocaya kacmadi bundan dolayi. Sende annene biraz yardim etmelisin. Sence evlendikten sonra bir is yapmayacakmisin orada da yemegi temizliyi sen yapacaksin. Bide benim cocugum bana nisanlimi arim de gör sen dese o kizimim varya agzina öyle bir vururdumki o dedigine pisman olurdu

Annen hakkında nasıl böyle düşünürsün bu kadın falan diye yazmışsın. Bi de yabancı kisilere yazmışsın böyle. Vurması dogru degil tabi ama nisanlına da öyle söylememeliydin bence

Konu sahibi en son 15.35te girmis siteye korkarim kacti bu kiz
Su kadar kadin bir olup tutamadik kizi
A atlasirmak kactinmi goctunmu bir ses ver
Yok canım kaçmadım dün evet çok sinirliydim çok ağladım nişanlım saat 17:00 da kapıda olacağımı hazırlan kaçalım ama herkes aileleri suçlayıp siz çok yüz verdiniz sürekli buluşmalarına izin verdiniz sizden dolayı oldu diyip aileleri suçlarlar ama maden böyle oldu ve sen buu göze aldıysan hazırlan gelecem dedi düşündüm ve nişanlımıtekrar aradım kaçmak istemediğimi hayırlısıyla inşallah 22 ocakta düğünümüz olacak 8 ay sabrederek bekledik 4 ay daha bekleyelim dedim ve nisanlima bana sen kaçacak biri olsaydın şuana kadar çoktan kaçardın ama biliyorum ki sen babana kiyamiyirdkıyamıyorsun onu üzmek başını yere eğmek istemiyorsun dedi evet dedim saat dört buçuk beş gibi bize geldi önce biraz dolaştık hava aldık sonra markete gittik zayıflamak için A101 den birseyllerbirşeyler ve birkaç ihtiyacımızı aldık sonrada yemeğe gittik bize geldik nişanlım beni bırakınca kendi evlerine doğru yola çıktı bende elimi yüzümü yikamakvicin banyoya geçtim ve aynada birşey farkettim altın küpem yok. Neye uğradığımı şaşırdım hemen telefona koşup nişanlımı aradi m askim çabuk dur ve gel beni al dedim ne oldu canım dedi oda korktu küpe yok aşkım düşmüş dedim ciddi misin dedi evet dedim hemen geliyorum seni alıp birlikte bakalım dedi tamam dedim ve hemen aşağı inip evin aşağısına felan baktım öyle çok korktum ki o kadar yer gezdik ve hava kararmıştı ya buğulamayacağım bir yere düştüyse diye ve beğenerek almıştım çok üzüldüm nişanlım geldi buldum canım dedi neredeymiş dedim arabaya düşmüş dedi yani dün böyle sonuçlandı ve annemle ben birbirimizle konuşmuyoruz

Ahahaha. Siz kaç yaşındasınız? Gerçekten evliliğe hazır olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Kaçmaktan girmişsiniz konuya küpeden çıkmışsınız. Anlatım tarzınız ve anlattığınız şeylerden yaşınızın çok küçük olduğu anlaşılıyor.

Evlilik için acele etmeyin bence. Yine de herşey gönlünüzce olur umarım.

En güzel cevap bu olmuş çok teşekkür ederim

Anneye ''bu kadın'' diye hitap edilmez önce bunu öğren sonra konuş..
Sadece annen değil sende normal değilsin.
Biri kafaya vurur,biriside kaçma derdine düşer.
Hadi kaç durma gitte yarın bir gün sorun yaşarsan kocan olacak şahısta aynını yapar sana.
Nasılsa anasından da dayak yemiş alışkındır der vurur..
Tercih senin çocuk...

Ve beni anlayıp yardımcı olan bir kişi daha çok teşekkür ederim anlayışlı olup yardımcı oldugun için ve kaçmadım burdayım herkes kahvaltı yapıyor ben yine yapmıyorum ablamgil yemeğe çağırmış oda gitmek istemedi dünürler den dolayı onlar geleceği için misafirler olacağı için etler lazım olur dedi öyle canım ben annemle annemde benimlebkonusmuyor akşamda anmam bile yemeğe gidulmeyecek tekrar dan yardımcı oldugun icin çok teşekkür ederim

valla cocuk musunuz nesiniz ben anlamadim

Anneniama yaptığı doğru olmayabilir evet ama su anne babayı nisanlisina eşine söyleyenleri anlayamıyorum bak canım yas olarak ayniyiz bende 21 yaşındayım ve 2 senelik evliyim ama ne nisanliyken ne evliyken esime ailemle kavgalı dahi olsam kavgaliyim annem sunu yaptı babam bunu yaptı demedim saniyormusun ki o an seni sarıp sarmalayan nişanlım ilerde bunu sana koz kullanmayacak şuan ban esim çıkıp ailen şöyle böyle gitme etme diyemiyor dilemezse çünkü ben onları kötüleyecek hic bisey demedim herseyde savundum babam ben evliyim hala çocuğum hasta olduğunda bana kızar sen çocuk bakmayı bilmiyordun çocuğu hasta ettin diye vS. Diye ama bir kere olsun çok bozulduğum zamanlarda oldu ne eşimin yaninda ne de tek başımiza iken babama ağzını acmadim ya ben cahil halimle kim bilir ergenlikte kaç kere cemkirmisimdir onlara onlarda arada sırada bana cemkirsin nolacak emin ol evlendiğinde el oglundan daha fazlasını goreceksin laf edecek zamaninda bana sikayet ettiginin anneni mi ozledin diye basina kakacak aklını başına al bence su dünyada annenden babandan daha kıymetli kimse olmasın benim kocam şuan annene babana gitmeyeceksin görmeyeceksin desin 1 çocuğum var 1 yaşında ona rağmen resti çekerim anami babamı görmeme Rabbimden başka kimse engel olamazzz ve kimse onlara bi laf edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…