- 29 Mart 2012
- 437
- 201
- 73
- Konu Sahibi atlasirmak
-
O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim kibu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana
Dur haci sakin ol kimse kac demediUlan inşallah şu kızcağız kaçıp kendini yakmıştır da hepiniz koca kıçlarınıza kına yakarsınız. koskoca 19 sayfa kızın üstüne gitmişsiniz.şöyle mi ağlasam böyle mi desem demiyor kaçmaktan bahsediyor be!
Nolurdu muhteşem modern elit kadın egolarınızı savurmasaydınız şu konuda?Hepiniz kusursuz evlatlarsınız,hatta o kadar iyisiniz ki anam anam diye hizmetçisi oldunuz analarınızın hiç evlilikti kariyerdi evlattı düşünmediniz.
Poposuna vursa nolurmuş,kafasına değse nolurmuş,ulan biriniz de diyin ki çocukluktan beri dövüldüğüne göre,benim gülerek hatırladıklarımın yanında kinle hatırlayacak kadar çok dayak anısı olduğuna göre bu kızın psikolojisi sağlıklı olmayabilir.
Sövmüşsünüz saymışsınız iticilik mi kalmış buldumcukluk mu kalmış.bildiğiniz ne kadar çirkin kelime varsa döşemişsiniz.
İçim yanıyor be!Hiç tanımadığım bir genç kız belki şu an kaçıp hayatını karartıyor diye içim yanıyor.
Eee herkes konu sahibine kaçma dedi zaten.peki napsın şimdi oda annesini mi dövsün ????Ulan inşallah şu kızcağız kaçıp kendini yakmıştır da hepiniz koca kıçlarınıza kına yakarsınız. koskoca 19 sayfa kızın üstüne gitmişsiniz.şöyle mi ağlasam böyle mi desem demiyor kaçmaktan bahsediyor be!
Nolurdu muhteşem modern elit kadın egolarınızı savurmasaydınız şu konuda?Hepiniz kusursuz evlatlarsınız,hatta o kadar iyisiniz ki anam anam diye hizmetçisi oldunuz analarınızın hiç evlilikti kariyerdi evlattı düşünmediniz.
Poposuna vursa nolurmuş,kafasına değse nolurmuş,ulan biriniz de diyin ki çocukluktan beri dövüldüğüne göre,benim gülerek hatırladıklarımın yanında kinle hatırlayacak kadar çok dayak anısı olduğuna göre bu kızın psikolojisi sağlıklı olmayabilir.
Sövmüşsünüz saymışsınız iticilik mi kalmış buldumcukluk mu kalmış.bildiğiniz ne kadar çirkin kelime varsa döşemişsiniz.
İçim yanıyor be!Hiç tanımadığım bir genç kız belki şu an kaçıp hayatını karartıyor diye içim yanıyor.
Dur haci sakin ol kimse kac demedi
Hepimiz annemizden yerine gore dayak yedik kocayami kactik
Ins. Kacmamistir israrla kacma pisman olursun dedik
Annem kafami isirdi sen aimdi gorursun nisnalimi arayayimda gor diyen birine ne diyelim arada gorsunmu diyelim
Anne kiz onlar simdi kapisir birazdan barisir bunun icin kocaya kacmak ne olaki
Bacılarım bir düşünün her kapıyı açan bir anahtar vardır.Evet tekmeyle de kırabilirsiniz,evet tam o kapının ardındakilere gereken kişi siz olabilirsiniz.ancak doğru anahtarla açıp girerseniz...Eee herkes konu sahibine kaçma dedi zaten.peki napsın şimdi oda annesini mi dövsün ????
Ne aoylenmeliydi mesela ya da siz ne soyleidniz kacmamasi icin mesela.Ulan inşallah şu kızcağız kaçıp kendini yakmıştır da hepiniz koca kıçlarınıza kına yakarsınız. koskoca 19 sayfa kızın üstüne gitmişsiniz.şöyle mi ağlasam böyle mi desem demiyor kaçmaktan bahsediyor be!
Annen hakkında nasıl böyle düşünürsün bu kadın falan diye yazmışsın. Bi de yabancı kisilere yazmışsın böyle. Vurması dogru degil tabi ama nisanlına da öyle söylememeliydin benceO kadar saçma sapan duygular icerisindeyim kibu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana
Yok canım kaçmadım dün evet çok sinirliydim çok ağladım nişanlım saat 17:00 da kapıda olacağımı hazırlan kaçalım ama herkes aileleri suçlayıp siz çok yüz verdiniz sürekli buluşmalarına izin verdiniz sizden dolayı oldu diyip aileleri suçlarlar ama maden böyle oldu ve sen buu göze aldıysan hazırlan gelecem dedi düşündüm ve nişanlımıtekrar aradım kaçmak istemediğimi hayırlısıyla inşallah 22 ocakta düğünümüz olacak 8 ay sabrederek bekledik 4 ay daha bekleyelim dedim ve nisanlima bana sen kaçacak biri olsaydın şuana kadar çoktan kaçardın ama biliyorum ki sen babana kiyamiyirdkıyamıyorsun onu üzmek başını yere eğmek istemiyorsun dedi evet dedim saat dört buçuk beş gibi bize geldi önce biraz dolaştık hava aldık sonra markete gittik zayıflamak için A101 den birseyllerbirşeyler ve birkaç ihtiyacımızı aldık sonrada yemeğe gittik bize geldik nişanlım beni bırakınca kendi evlerine doğru yola çıktı bende elimi yüzümü yikamakvicin banyoya geçtim ve aynada birşey farkettim altın küpem yok. Neye uğradığımı şaşırdım hemen telefona koşup nişanlımı aradi m askim çabuk dur ve gel beni al dedim ne oldu canım dedi oda korktu küpe yok aşkım düşmüş dedim ciddi misin dedi evet dedim hemen geliyorum seni alıp birlikte bakalım dedi tamam dedim ve hemen aşağı inip evin aşağısına felan baktım öyle çok korktum ki o kadar yer gezdik ve hava kararmıştı ya buğulamayacağım bir yere düştüyse diye ve beğenerek almıştım çok üzüldüm nişanlım geldi buldum canım dedi neredeymiş dedim arabaya düşmüş dedi yani dün böyle sonuçlandı ve annemle ben birbirimizle konuşmuyoruzKonu sahibi en son 15.35te girmis siteye korkarim kacti bu kiz
Su kadar kadin bir olup tutamadik kizi
A atlasirmak kactinmi goctunmu bir ses ver
Yok canım kaçmadım dün evet çok sinirliydim çok ağladım nişanlım saat 17:00 da kapıda olacağımı hazırlan kaçalım ama herkes aileleri suçlayıp siz çok yüz verdiniz sürekli buluşmalarına izin verdiniz sizden dolayı oldu diyip aileleri suçlarlar ama maden böyle oldu ve sen buu göze aldıysan hazırlan gelecem dedi düşündüm ve nişanlımıtekrar aradım kaçmak istemediğimi hayırlısıyla inşallah 22 ocakta düğünümüz olacak 8 ay sabrederek bekledik 4 ay daha bekleyelim dedim ve nisanlima bana sen kaçacak biri olsaydın şuana kadar çoktan kaçardın ama biliyorum ki sen babana kiyamiyirdkıyamıyorsun onu üzmek başını yere eğmek istemiyorsun dedi evet dedim saat dört buçuk beş gibi bize geldi önce biraz dolaştık hava aldık sonra markete gittik zayıflamak için A101 den birseyllerbirşeyler ve birkaç ihtiyacımızı aldık sonrada yemeğe gittik bize geldik nişanlım beni bırakınca kendi evlerine doğru yola çıktı bende elimi yüzümü yikamakvicin banyoya geçtim ve aynada birşey farkettim altın küpem yok. Neye uğradığımı şaşırdım hemen telefona koşup nişanlımı aradi m askim çabuk dur ve gel beni al dedim ne oldu canım dedi oda korktu küpe yok aşkım düşmüş dedim ciddi misin dedi evet dedim hemen geliyorum seni alıp birlikte bakalım dedi tamam dedim ve hemen aşağı inip evin aşağısına felan baktım öyle çok korktum ki o kadar yer gezdik ve hava kararmıştı ya buğulamayacağım bir yere düştüyse diye ve beğenerek almıştım çok üzüldüm nişanlım geldi buldum canım dedi neredeymiş dedim arabaya düşmüş dedi yani dün böyle sonuçlandı ve annemle ben birbirimizle konuşmuyoruz
En güzel cevap bu olmuş çok teşekkür ederimSevgili konu sahibi,
Bunu yazıp yazmamak arasında kaldım ama bildiğimi ve doğruyu naçizane paylaşmak istedim. Anladığım kadarıyla Allah sevgisi ve inancı güçlü bir kadınsın. Onun koyduğu yasaklara uymak, onun razı olduğu bir kul olmak istiyorsun. Zina günahından dolayı çok üzülmüşsün. Rabbinin koyduğu yasakları çiğnediğin için sanırım. Eğer hiç denk gelmediyse ya da hiç okumadıysan sana anne-baba hakkıyla ilgili bir kaç şey paylaşmak isterim:
31. Sure (Lokmân Suresi), 14. Ayet
İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. Annesi onu her gün biraz daha güçsüz düşerek karnında taşımıştır. Onun sütten kesilmesi de iki yıl içinde olur. (İşte onun için) insana şöyle emrettik: "Bana ve anne babana şükret. Dönüş banadır."
2. Sure (Bakara Suresi), 215. Ayet
Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: "Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir."
Yani çok korktuğun zina günahından daha ağırdır anneye bu şekilde davranmak. Çünkü zinada hak yemezsin ama burada annenin hakkına giriyorsun. Lütfen başkaları, nişanlın veya toplum için değil Rabbinin rızasını kazanmak için yap her şeyi... Zina günahı nedense çok büyük ama gıybet, anne baba hakkı küçükmüş gibi algılanıyor. Açıp oku güzel kardeşim çok sevdiğin Allahın kitabını. Kulaktan dolma bilgiyle, toplumda kendimi kabul ettireceğim diye uymayın bir şeylere.
O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim kibu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana
Ve beni anlayıp yardımcı olan bir kişi daha çok teşekkür ederim anlayışlı olup yardımcı oldugun için ve kaçmadım burdayım herkes kahvaltı yapıyor ben yine yapmıyorum ablamgil yemeğe çağırmış oda gitmek istemedi dünürler den dolayı onlar geleceği için misafirler olacağı için etler lazım olur dedi öyle canım ben annemle annemde benimlebkonusmuyor akşamda anmam bile yemeğe gidulmeyecek tekrar dan yardımcı oldugun icin çok teşekkür ederimUlan inşallah şu kızcağız kaçıp kendini yakmıştır da hepiniz koca kıçlarınıza kına yakarsınız. koskoca 19 sayfa kızın üstüne gitmişsiniz.şöyle mi ağlasam böyle mi desem demiyor kaçmaktan bahsediyor be!
Yok canım kaçmadım dün evet çok sinirliydim çok ağladım nişanlım saat 17:00 da kapıda olacağımı hazırlan kaçalım ama herkes aileleri suçlayıp siz çok yüz verdiniz sürekli buluşmalarına izin verdiniz sizden dolayı oldu diyip aileleri suçlarlar ama maden böyle oldu ve sen buu göze aldıysan hazırlan gelecem dedi düşündüm ve nişanlımıtekrar aradım kaçmak istemediğimi hayırlısıyla inşallah 22 ocakta düğünümüz olacak 8 ay sabrederek bekledik 4 ay daha bekleyelim dedim ve nisanlima bana sen kaçacak biri olsaydın şuana kadar çoktan kaçardın ama biliyorum ki sen babana kiyamiyirdkıyamıyorsun onu üzmek başını yere eğmek istemiyorsun dedi evet dedim saat dört buçuk beş gibi bize geldi önce biraz dolaştık hava aldık sonra markete gittik zayıflamak için A101 den birseyllerbirşeyler ve birkaç ihtiyacımızı aldık sonrada yemeğe gittik bize geldik nişanlım beni bırakınca kendi evlerine doğru yola çıktı bende elimi yüzümü yikamakvicin banyoya geçtim ve aynada birşey farkettim altın küpem yok. Neye uğradığımı şaşırdım hemen telefona koşup nişanlımı aradi m askim çabuk dur ve gel beni al dedim ne oldu canım dedi oda korktu küpe yok aşkım düşmüş dedim ciddi misin dedi evet dedim hemen geliyorum seni alıp birlikte bakalım dedi tamam dedim ve hemen aşağı inip evin aşağısına felan baktım öyle çok korktum ki o kadar yer gezdik ve hava kararmıştı ya buğulamayacağım bir yere düştüyse diye ve beğenerek almıştım çok üzüldüm nişanlım geldi buldum canım dedi neredeymiş dedim arabaya düşmüş dedi yani dün böyle sonuçlandı ve annemle ben birbirimizle konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?