Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Kac da gor dunyanın kac bucak oldugunu.
Annenın sıddet egılımı yanlıs oldugu kadar senın de dusunce yapın yanlıs.
Nısan atılır, ama aıle bakı kalır.
Bunları farkettıgınde, umarım kacmıs ve kayınvalıdesının baskılarına boyun egen bır gelın olmazsın..

Üf ne saygısızsın.
Şu anlattıklarının birde annenden dinlemek isterdim. Ama şu anlatım tarzın ve nişanlınla konuşmalarından bile ne kadar haksız olduğun ortada.
Birde sen bu kafayla evlenme, hadi evlendin hemen çocuk yapma. Topluma zararsın.

Annen için üzüldüm.

Ablan ayağını burkmuş, annen yemek yapıyor annen yemeği bitirene kadar nişanlınla konuşmasan da olurdu bence. Diğer ablanızı da annelik görevini yapmıyor diye eleştirmeniz çok acımasızca. Ablam atanmak için çalışıyorsa yeğenimi koynumda bile yatırırım. Sonuçta çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlayacaktır işi olduğunda.
Annenizin yaptığı da hoş değil tabi ki. Bende küçükken çok dayak yedim büyüyünce de annemle evi birbirimize dar ederdik ama bunun için kaçmak hiç aklıma bile gelmedi üstelik uzun süreli bir ilişkim vardı 8.5 yıldan sonra evlendim yani. Kaçmaya bahane arıyormuşsunuz gibi geldi.

Seni bilmem ama ben annenin baktığı çocuk ve yeğenine üzüldüm açıkçası.
Kendinden önce o masumları kurtar annenin elinden.

Annende sende hatalısınızda
Bu çocuğunu emanet eden kişi anneni hiç tanımamışmı ya çocuğunu nasıl emanet edıyor annene umarım başka bir bakıcı bulur

Ay kaç ya nolursun kaç valla...gör bakalım dünya kaç bucakmış.ben senin düşünce tarzından , annenin yaptığı şeyleri abartarak yazdığını düşünüyorum.

Bir insan evlense bile elinden geldiğince ne yeni yuvası hakkında ailesine ne de ailesinin olaylarını, onlarla yaşadığı durumları eşine anlatmalı. Sen maşaAllah ne var ne yoksa anlatmışsın nişanlına.
Böyle yüz göz olunca en ufak bir tartışmanızda bunları başına kakabilir eşin ya da nişanlın. Bu gibi durumlarda insan sağduyu ile yaklaşmalı olaylara.
Şimdi nişanlının gözünde annen öcü gibi bir şeydir büyük olasılıkla. Sen saygı duymuyorsun annene.. Nişanlından ona (ailene) saygı duyulmasını nasıl beklersin ilerde.

Arkadaslar annen normal değil demiş ama ben oyle düşünmüyorum. Tek taraflı dinliyoruz neticede vurma nın basıl olduğuda onemli. Yani anlamıyorum anneleriniz hiş mi sizin basınıza poponuza dıkunmadı sinirlenince. Lap diye indirdiyse haklısınız tabi.

Ayrıca annenizin vurmasoyla nişanlı olmanızın bağlantısını kuramadım baslıkta. Bence nişanlı olmasaydınız bunu buladar buyutmeyecektiniz. Neden? Cünkü artık nişanlısınız level atladınız, anneniz size basıl eskisi gibi davranır? Bınları dusunuyorsunuz.

Bence normal olmayan sensin.nişanlinlin kaçmiyorya konuşurdun sonra gene.ilk once annene yardim etmeliydin kadincigaz nasil bunalmişsa brlkide.bence annenin yaptiklarini buyutuyorsun.vurmuşsada vurmuş sabrini taşirmişsin malum.hangimiz anneden dayak yemedikki.ben anlatsam bide ... Nişnlina soylemekle ayip etmişsin ilerde kfanda patlayacak o sozler..bak da gör

Ne olursa olsun nişanlına belli etmemeliydin. İlerde o da ezer seni en ufal bi tartışmada siniri bozulır yüzüne vurur bunları. Ailemle aramda ne olursa olsun belli biyere kadar anlatırım. Eşim dünya tatlısıdır ama geçenlerde ailesi yüzünden aramızda bi atışma geçti taaa nişanlı bile değilken annemle aramda geçen bür tartışmayı küt diye söyledi seninkide böyle böyle gibisinden. Sonra özür diledi ama nafile en iyisi bile yapıypr bunu. Durumu toparlayın ocak ayına bişey kalmadı suyuna gidin aranız iyi olsun evler ayrılınca insanın annesine daha çok ihtiyacı oluyor. Kaçmayı düşünmeyin yavaş yavaş mişanlınıza da aranız iui gidiyor şeklinde yansıtın. Yoksa kalbiniz daha çok kırılır.

Kusura bakma okurken kahkaha attimannen sana vurdu sende hemen nisanlini arayip annem.beni isirdi kafama vurdu gel beni kacirmi dedin
Bak guzelim simdi seni nazlar evlenince annenden dayak yiyip beni kacir kurtar diyordun der basina kalkar.
Sakin kacma annen bedua etmemis dogruyu soylemis.annenden nefret edip el oglundan hayir bekleme.
Olayi fazla dramatize etmissin abartmissin annem bana vurmaz ama vursaydi gulme krizine girersim heralde
Sakin kacma cok gecmez haftaya konu acarsin kacarsan kocam deger vermiyor kv bagiriyor kp kapiya cikarmiyor diye otur oturdugun yerde annene yardim et,yengene soyle bebegi ile kendi ilgilensin nisanlinida superman sanma her sorunda ona iletme.

Sacmalama ne kacmasi ya bende kactm herseyim oldu sukur iyi hersey ama kacmayi onermem sonucta senin annen o annende yanlis yapmis tabi ama evlenp gittinde bisey olsa gelcegin tek kapi ora yanlis yapma az kalmis evlenmene sabret

Evlenecek olgunlukta değilsiniz bence. Nişanlı olmaya gereksiz anlam yüklüyorsunuz.

Ancak konuda en rahatsız edici nokta, insanların annenize (muhtemelen ücret karşılığında) bakması için bıraktığı çocuğun ortada kalmış olması. Anneniz vazifesini yerine getirmeyip sizden medet mi umuyor?

Selam tatlım. Aynı şeyleri hemen hemen aynı ben babamla yaşadım. Ama evlenene kadar nisanlima anlatmadim. Babam da bana vurmuştu evet anlatsam dünden razı kacirirdi beni ama yapmadım. Ben o evden telli duvaklı çıktım. Iyi ki de öyle yapmışım. Kimse annesi kiza böyle yapıyo demez kizin b derdi vardı her hal derler. Nisanli insan neden kacsin durduk yere derler. Ve emin ol sen gidince annende ben bişey yapmadım etmedim deyip atıp tutar. Benim gibi sabret. Allah de. Sadece Allah. 22 ocağa ne var ki ben 13 ay çektim bunları. Evlendikten sonra söyledim babam bana böyle yaptı dedim. Şöyleseydin gebertirdim onu dedi. Ama sunu unutma ki evlenip gidince herşey çok farklı oluyo. Yani her küçük hatada ağzına si..can anne baba evlendikten sonra a biz kizimizin kiymetini bilemedik oluyo . Senin annenle aran düzeliyor ama eşinin kayınvalidesi ile arası duzelmiyo hep nefret ediyo. Ve eminim nisanlin iyi biridr. Ama anlatma nisanlina. Aynı evde yasamadan bilemezsin. Taniyamiyosun aynı yastikta yatmsdikcayatmsdikca. Sana da aynisini yapar annen yapıyodu ses cikarmadin ben yapınca mi zoruna gitti der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…