- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Ne sonucu yav ?
Obag

Sonuclar aciklandiginda banli olmamak gerekiyomis o yuzden haftalardir diken ustunde yorum yapiyorum
yarindan sonra rahatim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sonucu yav ?
Allah canını almasınObag
Sonuclar aciklandiginda banli olmamak gerekiyomis o yuzden haftalardir diken ustunde yorum yapiyorum
yarindan sonra rahatim
Dunku fanus konusundan sonra bu , ne yaptilar bizim kadinlarimiza boyle yahu , cidden anlamak mumkun degil , gencecik kadinlarin dustugu durumlara bak
Kalk gidelim baska konuya , benim banlanmamam gerek 10 agustosa kadar
izin iste vermeyince çemkir kır dizini otur evindeİzin meselesine gelince o benim kocam oluyor ve dinen de ondan izin almam gerekiyor zira bunla ilgili bir çok ayet ve hadis bulunmakta izinsiz çıktığım takdirde raziligi yoksa eve dönene kadar meleklerin lanet etme söz konusu bunda bir sözüm yok sözüm izin almama karşılık vermemesi yoksa tek ben değil bütün evli bayanların eşinden izin alması gerektir din bunu enreder
duygularım çok karışık bende anlamıyorum
arkadaşa gitmek için izin istedim
İzin meselesine gelince o benim kocam oluyor ve dinen de ondan izin almam gerekiyor zira bunla ilgili bir çok ayet ve hadis bulunmakta izinsiz çıktığım takdirde raziligi yoksa eve dönene kadar meleklerin lanet etme söz konusu bunda bir sözüm yok sözüm izin almama karşılık vermemesi yoksa tek ben değil bütün evli bayanların eşinden izin alması gerektir din bunu enreder
Obag
yarindan sonra rahatim
16 yaşında birine aşık olup 10 yıl onu sevdiniz, yaş 24; sonra 5 yıl önce de başkasına aşık oldunuz. Bu hesaba göre yaşınız 31 falan olmalı.
Hiç görmediğiniz biri olan nişanlınızla nasıl tanıştınız görmeden? İnternet aracılığıyla mı? Mesajlaşırken ısınmıştınız, kanlı canlı görünce mi beğenmediniz? Buna rağmen neden nişanlandınız? İyi biri diye mi? Arkadaşınıza gitmek için izin istemek zorunda kaldığınız biri iyi midir sizce? Evleneceği kadını çocuğu gibi görüp söz dinletmeye çalışan biri iyi midir? Sözünü dinlemezseniz ne olacak evlenince? Mesela dövecek mi?
E o zaman niye dinlemedin de boş yere tantana ettiniz o kadar ailelere kadar taşıdınız? Ayrıca aynı eve girmeden hem resmi hem dini nikah yapmanıza izin veren aileye helal olsun! Ne diyeyim ki.İzin meselesine gelince o benim kocam oluyor ve dinen de ondan izin almam gerekiyor zira bunla ilgili bir çok ayet ve hadis bulunmakta izinsiz çıktığım takdirde raziligi yoksa eve dönene kadar meleklerin lanet etme söz konusu bunda bir sözüm yok sözüm izin almama karşılık vermemesi yoksa tek ben değil bütün evli bayanların eşinden izin alması gerektir din bunu enreder
Evet din bunu emrediyor.Herseye erkek karar verir demiyor ama.Kendi kisisel alanlarimiz olmali . Olgun bir insan degil belli ki.İciniz isinmadiysa birden isinmaz .İzin meselesine gelince o benim kocam oluyor ve dinen de ondan izin almam gerekiyor zira bunla ilgili bir çok ayet ve hadis bulunmakta izinsiz çıktığım takdirde raziligi yoksa eve dönene kadar meleklerin lanet etme söz konusu bunda bir sözüm yok sözüm izin almama karşılık vermemesi yoksa tek ben değil bütün evli bayanların eşinden izin alması gerektir din bunu enreder
İzin meselesine gelince o benim kocam oluyor ve dinen de ondan izin almam gerekiyor zira bunla ilgili bir çok ayet ve hadis bulunmakta izinsiz çıktığım takdirde raziligi yoksa eve dönene kadar meleklerin lanet etme söz konusu bunda bir sözüm yok sözüm izin almama karşılık vermemesi yoksa tek ben değil bütün evli bayanların eşinden izin alması gerektir din bunu enreder
özüm yorum yapma bilginiz yoksa lütfen kendinizi zorunlu hissetmeyin