Nisanliyim..elestirilerinize ihtiyacım var.. sorun bende B

Evet arkadaşlar koskoca bir yazı yazdım ve herkesin takildigi tek nokta izin olmuş orada bir omuru ilgilendirecek mesele çıkacakken sizin tek derdiniz izin vermemis te oldu zaten olgun yorum beklemek te hata etmiş bulunmaktayim bu kafayla gidersek zaten hepiniz hepimiz mutsuz evlilikler yaşayacağız açık ve net
Canım bütün mesele ordan çıkıyor zaten. Önce eve hapsedecek . Sonra hiçbir yere tek yollamayacak. Sonra her şey için izin almaya başlayacaksın evde un bitse onun getirmesini bekleyeceksin. Kavga edeceksiniz o dışarı çıkacak sen evde duvarları izleyeceksin. Çekip gitsen kafa dinlemek için belki seni dövecek. Böyle erkekler dayağa da dini kılıf buluyor çünkü.
Sonra zaten sevmediğin bir adamdan bir de nefret edeceksin ama her gün onu göreceksin ve bir gün bakmışsın o seni bırakmış. Evde huzur vermedin bana diye. Erkek hep üste çıkar. Ben bunların birini bile yaşamadım ama yaşayan çok kadın gördüm. Kaç koşarak. Yeni bir yol çiz

Evet arkadaşlar koskoca bir yazı yazdım ve herkesin takildigi tek nokta izin olmuş orada bir omuru ilgilendirecek mesele çıkacakken sizin tek derdiniz izin vermemis te oldu zaten olgun yorum beklemek te hata etmiş bulunmaktayim bu kafayla gidersek zaten hepiniz hepimiz mutsuz evlilikler yaşayacağız açık ve net
O noktaya taktık çünkü hayatınızdaki sorunların temeli aslında bu ayrımcı bakış açısına dayanıyor. İnsan kendisine eşit bir insanmış gibi davranmayan birini nasıl sever, onu nasıl arzular ki zaten? Bir de tutup babanıza şikayet ediyor. Erkek dayanışması bir harika doğrusu.

Hem mutsuz evliliklerin formülünü bu kadar "açık ve net" biliyorsunuz madem, eee durmayın mutlu olun o zaman. Sizi tutan yok ki...

Keşke sadece kendi yaşadığınız şeylerden ibaret görmeseniz hayatları, insanları.

Ee bu da kocası aldatan kadının "tüm erkekler aldatır zaten "versiyonu gibi
Sen koşa koşa nikahı yap sonra içim almıyor de
Bu işte bir terslik yok mu ?

Back
X