kusura bakmayın ama kedıyı merak oldururmus
vaktınde suphelenmıs ama uzerınde durup sımdı yaptıgınızı o zaman yapmamıssınız
aradan cok zaman gecmıs sımdı arastırıyor ve uzuluyorsunuz
esınızın o donem ıcın yemınler edıp hayır aldatmadım demesını mı beklıyordunuz
ısrarla sorup agzından laf almaya calısırken en kotu cevabın gelebılecegını dusunmemısmıydınız
esınızın yaptıgı masumca bır sey degıl ama zamanında koyulmayan tavır sımdı bu sekılde sızı cok daha zor durumda bırakıyor
keske hıc bılmemıs olsaydınız, esınız de "onu bır zamanlar aldattıgımı esımde bılıyor" pskılojısıne gırmeseydı
eşimle 1 senelık evlıyız 2 sene once askere gıtmıstı nısanlıylık o dönem ızne gelınce telefonunda mesajlar bulmustum canım arıyorum nıye acmıyorsun cevap versene ıste sıırler falan karsı taraftan gelen mesajlar esım cevap yazmamıs ama...neyse esım ınkar ettı tabı yemınler vs... o bayanıda aradım tanımıyorum falan fılan dedı neyse bı sekılde gectı ama sureklı kafamı kurcalıyordu ıcım rahat degıldı gecen ay tatıldeydık cok uzerıne gıttım bırazda gaz verdım anlatsın dıye askerdeydın ıste yapmıs olabılırsın ben olsam bende yapardım dedım agzını aramak için yaptın madem arkasında dur adam gıbı davran dedım neyse bu yavas yavas anlatmaya basladı benı Aldatmıs tek gecelık bı ılıskıymıs sonra bı daha olmamıs falan fılan.....Ben onun yolunu gözlerken şafak sayarken telefonun onunde nöbet tutarken o benı aldatmıs ınanamıyorum cok ıncıldım kırıldım sıze anlatamam yasadıklarımı 1 ay gectı uzerınden ıtırafının ama hazmedemıyorum sureklı aglıyorum mutsuzum bıtırsem bıtıremıyorum offf sız olsanız ne yaparsınız lutfen yorum yazın kımseyede anlatamıyorum derdımı ama guvenım tamamen bıttı yuzune baktıkca nefret edıyorum bazen bogasım gelıyor onu ıyı degılım yardım edın
eşinizde çok yüzsüz
söylemiş kurtulmuş birde
yüzsüzün dik alası
siz bu meseleyi kurcalayarak hata etmişsiniz
eğer evlilik devam edecekse sineye çekmekten başka çareniz var mı ?
kaldı ki bitecek bir evlilik gibi durmuyor.
öte yandan bu olaydan sonra ''yaparım nasılsa affediyor'' durumu oluşursa
ilişkiniz için pek iyi olmaz.
aldatsaymışın eşit olurmuşun ama geçmiş artık boşver kadına yazık olan ona olmuş zavallı ben asıl eşine değil o kıza kızıyorum malın önde gideniymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?