Nişanlıyken aldatılmak....

adam aldatmis siz üzüldüm kirildim diyorsunuz. Ben olsam önce onun kafasini kirar sonra da ceker giderim.
Utanmadan anlatmis bide.

Ya cildirabilirim, aksam bir konu okudum, hangi sebeblerden ötürü bosanirsinz diye, masallah herkes siddet ve aldatma yazmis ama gel gelelim, ne aldatilanlar bosanmaya niyetli ne de dayak yiyenler.

Arkadasim bir yapan hep yapar, yapmasa bile sen kendi kendini yer bitirirsin. Askerlik mazeret degil, o senden uzakti da, sen degil miydin? Sen niye yapmadin? Sen niye günün gün etmedin de onu bekledin?

kusura bakmayın ama kedıyı merak oldururmus
vaktınde suphelenmıs ama uzerınde durup sımdı yaptıgınızı o zaman yapmamıssınız
aradan cok zaman gecmıs sımdı arastırıyor ve uzuluyorsunuz
esınızın o donem ıcın yemınler edıp hayır aldatmadım demesını mı beklıyordunuz
ısrarla sorup agzından laf almaya calısırken en kotu cevabın gelebılecegını dusunmemısmıydınız

esınızın yaptıgı masumca bır sey degıl ama zamanında koyulmayan tavır sımdı bu sekılde sızı cok daha zor durumda bırakıyor
keske hıc bılmemıs olsaydınız, esınız de "onu bır zamanlar aldattıgımı esımde bılıyor" pskılojısıne gırmeseydı

bencede bir defa yapan yine yapar ama
şimdi bilmiyrum ki ne desem..

çok üzerıne gıttım o zamanda ınsan gercegı bılsede yınede kabullenemıyor hep kurcalıyor kafasını ınanın o gunden bu gune o kadar cok sorguladım kı hepsınde yapmadım aldatmadım dedı kendısı yedek subaydı kendı cep telefonu odası lap topu arabası falan cok rahat yaptı askerlıgını bana dedıgı kızı aradın benı tanımadıgını soylemedımı güya baska bı askerın manıtasıymıs kız askerın cep telefonu olmadıgı ıcın bunun telefonunu kullanmıs oyle 2 sene oyaladı benı ama ıcım hıc rahat degıldı sureklı sorguluyordum zaten ıtırafından sonra soyledıgı sozde oh be rahatladım artık bılıyorsun sormazsın dedı...

madem adamı boşamayacaktınız, ne diye laf aradınız kuzum? hiç bilmeseniz daha iyi değil miydi

smdıye kadar tepkınızden korktugu ıcın soyledıgı yalanın agırlıgını o tasıyordu soyledı yukunu ındırdı rahatladı
sımdı tum yuku sız aldınız
sızı aldattıgını bılıyorsunuz ve uzerınızden hıc ınmeyecek bır yuku aldınız
kaldı kı bunu ogrenelı 1 ay olmus ve net bır karar koymamıssınız ortaya kendınızı yemekten baska
esınız durumu sındırdıgınızı dusunuyor
gercekten esınıze ceza vermek gelseydı ıcınızden bu kadar zaman beklemeyemezdınız

bence sız bu durumu nasıl kabullenebılırsınız onun yollarını arıyorsunuz

cevabını kaldıramayacağın sorular sormamalıydın.
o ağırlık seni mahveder,mutsuz , huzursuz eder.
ha ben cevabı aldım kabullenirim, aldım cevabımı çeker giderim diyorsan sorun yok.
ama inatla sorup ,öğrendikten sonra totonun üstünde oturacaksan bişi diyemem.
arkadaşa demiştim, kadınlar dedektif gibi araştırır, aldatıldığını öğrenir. sonra oturur evliliğine devam eder.
aman yuvam aman cocuklarım. iyide bunları söliceksen araştırma be kadın.
neyse bekara karı boşamak kolaydır ben bekarım susayım.

bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...

milyonlarca insan var ve milyonarca sorun türlü türlü hani şu araştırma yapan üniversitler varya gidip sokak sokak dolaşmaya hiç gerek yok bu siteye gelseler yeterli ah kadınlar ah biz yokmuyuz türkiye toplumunun bakış açısıdır bizi bu kadar ezen ama kız yaparsa namussuz erkek yaparsa poh pohlanır elinin kiridir daha doğuştan başlanır kızlar için ayrımcılık biz bayanların hiç kendimize saygısı güveni yok hiçbirimizin kendimize itiraf etmekten bile korkuyoruz neden ayrılamıyoruz dersiniz neden posta koyamıyoruz neden alttan alıp susuyoruz neden olacak aile neder komşu neder o neder bu neder ya başka bişey değil bize engel o bu şu öteki engel biz ölene kadar aşamayız kendimizi erkeklerse özgürlük bayrağını şeylerine takmışlar dolaşıyolar ortalıkta

eşinizde çok yüzsüz
söylemiş kurtulmuş birde
yüzsüzün dik alası

siz bu meseleyi kurcalayarak hata etmişsiniz
eğer evlilik devam edecekse sineye çekmekten başka çareniz var mı ?
kaldı ki bitecek bir evlilik gibi durmuyor.
öte yandan bu olaydan sonra ''yaparım nasılsa affediyor'' durumu oluşursa
ilişkiniz için pek iyi olmaz.

kesin bende senin gibi olurdum canım .. öğrenene kadar uğraşırdım sonra kendi kendimi yer bitirirdim hadi evli değilken ögrenmek bi şekilde sindirebilirsin ayrılmak daha kolay olur ama evliyken ögrenmen kötü olmuş...
bende bazen kurcalıyorum anlat anlat diye ama ısrarla anlatmıyo iyi ki de anlatmıyor aldatma filan şüphelenecek bir durum yok da işte öyle ne vardı ne yoktu diye soruyorum yine de anlatmıyor üzüleceğimi bildiği için ve kaldıramayacagım için..

eee peki eşin şuanda sendeki bu değişikliği fark ediyor mu ??

ben daha evlenelı br sene bıle olmadı yanı ne dıyım aıleme nısanlıyken aldatmıs benı bosanıyormuyum kolay degıl o kadar hooop bosanmak evlendıkten sonra....nısanlıyken yasadıgımız bı cok sorun bıttı evlendıkten sonra bız 4 sene nısanlı kaldık cok yıprattık bırbırımızı cok kavga ettık kedı kopek gıbıydık uzayınca nısanlılık boku cıkmıstı o askere gıdınce toparladık ılıskımızı evlendıkten sonrada hersey yoluna gırdı mutlu bı evlılıgım var hıc suphelendıgım bı durum olmadı ama yınede onu asla haklı cıkarmıyorum bende sonucta ondan uzaktım bende yıpranmıstım ama ben aldatmadım....

Son düzenleme:

affetmeyecegımı cok ıyı bılıyor 1 aydır burnundan getırdım gozu onunde kac defa sınır krızı gecırdım ogrendıkten sonra tekme tokat gırıstım zaten 1 aydırda ruh gıbıyım ne yedıgımden zevk alıyorum nede hayattan ınanın öyle bı acıkı tarıfı yok sevdıgınız adama bı baskası dokunmus o onu opmus falan dusuncesı bıle cıldırtıyor benı ALLAH kımseye dusmanıma bıle yaşatmasın

aldatsaymışın eşit olurmuşun ama geçmiş artık boşver kadına yazık olan ona olmuş zavallı ben asıl eşine değil o kıza kızıyorum malın önde gideniymiş

bıraz uzerınıze gelırsek "esıme hak verıyorum" demenızden korkuyorum
bence sız bır baskasına sorununuzu anlatın
onlar esınızın hatasını dıle getırsın sıze
sız zaten onu savunurken affedersınız

arkadasım kendı kendıne uzulecek yer arıyorsun
bırcok sorununuzu atlatmıssınız bunu mu atlatamayacaksınız :44:
bundan sonrasına bakmaktan baska carenız kalmamıs

keşke kurcalamasaydınız. boşanabileceğinize olan güveniniz olmadan yapmamalıydınız bunu.
öğrendiniz ve hayatınız alt üst oldu.
ama en azından artık gözünüz açıldı,
bundan sonra eşinize körü körüne güvenmeyeceksiniz.
evliliğinizde aldatma olayını yaşamazsınız umarım.
yaşarsanız ayrılabilir misiniz?
bir de ayrılıp barışan bi çift miydiniz nişanlılıkta? kavga-gürültü demişsiniz.
eğer öyleyse ayrılık aşamasında da yapmış olabilir, genelde erkekler boşlukları iyi değerlendirir

nişanlıyken yapmış,sonra da evlenmişsiniz,bence bunun evliyken yapmasından bi farkı yok ki.
yani atıyorum 3 ay önce değil sonra yaptığı için mi farklı?
kocanızın ytepkisi nasıl şu anda?yani köpek gibi pişman ve kendini afftetirmeye mi çalışıyo yoksa kendi halinize mi bıraktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…