Nişanlıyken aldatılmak....

cok zor bir durum gercekten
boyle bu durumda bende kendi kendimi yerdim, birdaha ona guvenmezdim. bence ailenden birine yani buyuklerinden birine derdini soyle birde onlarin yorumunu al. Eger bosanmam diyorsan bence bu konuyu ona bir daha acma bu sadece kavga ve evliginizi yipratir.

nisanlilikta yari evlilikik sayilir yuzuk takilir yuzuk demirdende ama yinede kotu bir durum rsmen aldatmis yani ayrilirmiydm bilmm buyuk konusmamak lazim ama evlendikten sonra yapmiicagi ne malum,

bunu siz yapsaydiniz esiniz sizden ayrilir miydi?
evet...
o zaman siz de ayrilin...
erkeklere neden ayricalik taniyorsunuz anlamiyorum...kk'daki bir cok bayan boyle maalesef...
adamlar yapti mi aman yuvani kurtar, kadin yapti mi tu kaka nasil yaptin vs...

eskiyi karıştırmıcaksın çünkü geçmiş zaman seni ancak şuanda üzer başka bir işe yaramaz onun için ben asla kurcalamam benden öncesini.Gerçi senin nişanlıyken olmuş ama geçen geçmişş..Askerken benim kocam da eski sevgilisiyle telefondan konuşmuşş bikaç kere ki o zaman ben hayatındaydım..Bunu askerden geldikten sonra söyledi kız aramış o dönem kavga ettim ama kıza hayatımda biri var ve evlenmeyi düşünüyoruz demiş sonrasında kız aramamış bir daha zaten yani aldatma durumu olmadığını biliyorum sonrasında bir yanlışını görmedim kocamın çok şükür..

Bence kurcalama kurcalıyosan da boşanmaya kadar götürceksin olayı sindirmiceksin..

bazen öğrendiğimiz şeyler bize çok ağır gelir .. keşke bu kadar merak etmeseydiniz..

cahilllik bazen mutluluk getirir derler..

ha ama artık haberiniz olmuş bence artık bir karar verin "geçmişte oldu artık geçti" diyorsanız eşinizden eminseniz bi daha yapmaz diye onu bilemem..

bide bu işlerde yapan bir daha yapar derler onuda bilemiyorum ... ama böyle ağlayarak şüphe duyarak yaşayamazsınız.. biraz geç kalsa beni aldatıyor gibi düşüncelere kapılacaksınız, bu sağlıksız ilişkiyi sürmeyin derim ben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…