keşke kurcalamasaydınız. boşanabileceğinize olan güveniniz olmadan yapmamalıydınız bunu.
öğrendiniz ve hayatınız alt üst oldu.
ama en azından artık gözünüz açıldı,
bundan sonra eşinize körü körüne güvenmeyeceksiniz.
evliliğinizde aldatma olayını yaşamazsınız umarım.
yaşarsanız ayrılabilir misiniz?
bir de ayrılıp barışan bi çift miydiniz nişanlılıkta? kavga-gürültü demişsiniz.
eğer öyleyse ayrılık aşamasında da yapmış olabilir, genelde erkekler boşlukları iyi değerlendirir
nişanlıyken yapmış,sonra da evlenmişsiniz,bence bunun evliyken yapmasından bi farkı yok ki.
yani atıyorum 3 ay önce değil sonra yaptığı için mi farklı?
kocanızın ytepkisi nasıl şu anda?yani köpek gibi pişman ve kendini afftetirmeye mi çalışıyo yoksa kendi halinize mi bıraktı?
eski konularınıza baktım, nişanlılığınız askerlik sürecinde sancılı geçmiş.
nişanlıyken sizi birden kıskanmaya başlamış.
genelde erkekler kendileri aldattıkları zaman aniden aşırı kıskanç olmaya başlarlar.
bi de araya ayrılıklar sokmuşsunuz.
işin dozu kaçmış tabi.
artık evliliğinizde temiz bi sayfa açmanız gerek.
simdi kullandiginiz taktigi ilk farkettiginiz zamanlar uygulasaydiniz simdi agliyor olmazdiniz.
o yuzden madem o zaman icin gormezden geldiniz yada inanmak istemeyip uzerinde durmadiniz
simdi de takmayin! :87:
nerden bılıyorsunuz kı görmezden geldıgımı acık acık yazdım cevaplarıma baksanız anlarsınız görmezden gelmedıgımı mesaj atan kızı bıle aradım yalvardım anlatması ıcın bana tanımadıgını soyledı yıne ınanmadım 2 sene boyunca basının etını yedım lutfen rıca edıyorum cevaplarımı okuyup ona gore saglıklı yorumlar yapın bu yorumlar bıle yıpratıyor benı
nerden bılıyorsunuz kı görmezden geldıgımı acık acık yazdım cevaplarıma baksanız anlarsınız görmezden gelmedıgımı mesaj atan kızı bıle aradım yalvardım anlatması ıcın bana tanımadıgını soyledı yıne ınanmadım 2 sene boyunca basının etını yedım lutfen rıca edıyorum cevaplarımı okuyup ona gore saglıklı yorumlar yapın bu yorumlar bıle yıpratıyor benı
okudum hepsini merak etmeyin
o yuzden gormezden gelmissiniz dedim zaten
cunku bu beyle nikah masasina oturmaktan vazgecmemissiniz!
neden laf sokmaya calısıyorsun anlamadım gıt egonu baska yerde tatmın et sen benım ne yasadıgımı bızım ne yasadıgımızı ne bılıyorsun kı bu kadar net konusabılıyorsun beni ne kadar tanıyorsun anlatıyorum sen anlamak ıstemıyorsun ama ogrenebılmek ıcın butun ımkanlarımı seferber ettım dıyorum mantık olarak aldatmamıs gozukuyordu butun delıller onu gösterıyordu o kızlada konustum gelen mesajlarını ınceledım cevap yazmamıs benımkı sadece bı histi anladınız mı yanı görmezden gelmedım 2 senemı aldı ögrenmek
Boşan boşan demek kolay insanların başına böyle bir şey gelmeden karar veremez bence....Benim fikrim nihayetinde eşin askerdeymiş
ihtiyacı varmış karşılamış böyle bir şeyi bende onaylamıyorum tabiikide....Şu anda evlisiniz eşin şu anda aynı şeyi tekrarlayacak diye bir şey yok bana göre.. . Olmuş bitmiş geçmiş... ilkönce şunu düşün ben bu adamı seviyormuyum..... ben bu adamla evli kalmak istiyormuyum...??? Bunun kararını en güzel sen verirsin.....
neden laf sokmaya calısıyorsun anlamadım gıt egonu baska yerde tatmın et sen benım ne yasadıgımı bızım ne yasadıgımızı ne bılıyorsun kı bu kadar net konusabılıyorsun beni ne kadar tanıyorsun anlatıyorum sen anlamak ıstemıyorsun ama ogrenebılmek ıcın butun ımkanlarımı seferber ettım dıyorum mantık olarak aldatmamıs gozukuyordu butun delıller onu gösterıyordu o kızlada konustum gelen mesajlarını ınceledım cevap yazmamıs benımkı sadece bı histi anladınız mı yanı görmezden gelmedım 2 senemı aldı ögrenmek
affetmeyecegımı cok ıyı bılıyor 1 aydır burnundan getırdım gozu onunde kac defa sınır krızı gecırdım ogrendıkten sonra tekme tokat gırıstım zaten 1 aydırda ruh gıbıyım ne yedıgımden zevk alıyorum nede hayattan ınanın öyle bı acıkı tarıfı yok sevdıgınız adama bı baskası dokunmus o onu opmus falan dusuncesı bıle cıldırtıyor benı ALLAH kımseye dusmanıma bıle yaşatmasın
bakin !
sizin ozel yasantinizi anlattiginiz kadar bilebilirim
sizle ayni cati altinda mi yasiyorum?
hem ne bu asabiyet?
yoruma gelemiycekseniz konu acmayin o zaman
size ne garezim var da laf sokayim?
ne demek "git egonu baska yerde tatmin et"?
seviyesizligin luzumu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?