nişanlıyken çok kavga edenler! şimdi durum nasıl?

esila86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
804
0
96
Diğer
nişanlı bir arkadaşım, nişanlısıyla sürekli tartışıyor, acaba evlenince de devam eder mi diye benden akıl istiyor, biz de eşimle çok tartışırdık ama evlenince her şey bambaşka oldu, o hırçın adam gitti, pamuk gibi bir adam geldi.aranızda böyle olanlar mı yoksa aynen devamlar mı çoğunlukta merak ettim...

ay gitmez öyle yaaa..
çünkü nişanlılıkta evlilik stresleri oluyor gelip gecici diye düşünüyorum ben..
aileler araya girdigi için tartışma oluyor yaaa ondandır....

şu an nişanlı birisi olarak bende bu sorunun cevabını bulmak istiyorum.Oofffff ooooofff en ufak şeylerden kavga eder olduk,yoruldum yoruldum yoruldum.

bende cok kavga edıyorum tartısıyoruz evlılıkte aynı seyler devam edıcek dıye korkuyorum ama hep nedenı stres yolunda gıtmeyen seyler uyum saglayamadıgın aıle nısanlılık cok zor cok bıde nısanlılıgın tadı ayrı derlerdı ben hıcbı tat almadım evlılıgım guzel olur ınsallah nısanlılıgımın her anını unuturum umarım...

bende nısanlılıgın tadını alamadım.flort ederken daha mutluydum nısan yapıldı sorumluluklar arttı ev kurma telası ıkımızde ufak seyde öfkelenır olduk geçer inşallah dıye ümit edıyorum

dediğim gibi biz de çok tartışıyorduk, sanırım nişanlı olmanın getirdiği sorumluluklar, ailelerin karışması bizi olumsuz etkiliyordu, evlenince şıp kesildi maaşallah diyim...nişanlılık değilde en tatlısı sevgililik bence yaa...

bizde ters tepti.
nişanlılık ve flört zamanlarımızda çook çoookkk nadir tartışırdık.
oda hemencecik orta yolu bulurduk.ama evlendikten sonra asıl tartışmalarımız başladı,hele bide çocuk olunca.genelde kavgalarımız oğlumuz için oluyor.

bende nısanlılıgın tadını alamadım.flort ederken daha mutluydum nısan yapıldı sorumluluklar arttı ev kurma telası ıkımızde ufak seyde öfkelenır olduk geçer inşallah dıye ümit edıyorum

ayne güzelim benimde aynı zaten nişanlandım 1 ay sonra askere gitti yeni geldi ama ne tartıştık anlatamam yani hatırlamak bile istemediğimden o günleri mektup bile yazmadım ve nişanlılıktan nefret ettim kimseyede önermiyorum nişanlılığı berbat bişey şimdi yeni geldiği için daha ne olduğumuzu anlayamadık zaman gecsin baakalım biraz

sorunlar ev eşyası düğün telaşı gibi şeylerse evlenince bütün bu sıkıntılar biter tabi kavgalarda biter ama önemli konularda fikir uyuşmazlığı varsa bunun için tartışıyolarsa ben evlenince bu durumun daha da kötü olacağını düşünüyorum

nişanlıyken öfff ne kavga ederdik bee
evlendik durulduk mu aslaaaa
evliliğimizin 1 yılını zehir ettik
aslında ettim desem yeridir
kocamın hiçbi suçu yok
kuzu gibi adam
ama ben manyağım adam napsın
1 yıldan sonra durulduk
mutlu mesut yaşıyoruz valla

bizde öyleydik
çıkarken hiç sorunumuz yoktu
nişanlandık olan oldu
kedi köpeğe dönüştük alsanaalsanasmile
birde araya mesafe felan girince işler alt üst oldu
bi ara nişanı atmayı düşündüm sonra vazgeçirmeyi başardı beni
iyikide vazgeçirmiş evlenince herşey düzeldi Allah' şükür :Saruboceq:
eğer nişanlılık dönemimizdeki gibi evliliğimizde devam etseydi kavgalar uzun zaman evli kalamazdık zaten

bızde cok edıyoduk ama tamamen benden kaynaklızemuszemus
evlenınce ilk 6 7 ayda ettık cok stres oldum çunku ona sardım sureklı şimdi vaktım kalmıyobilmiyorumkismile
kalsa sarcam yınesempatiksalakcinnidelikafadulden

Allah bozmasın, maaşallah diyelim...

durumun düzeldiğine sevindim...

boş vakit bulamamanın faydalarıkaydirigubbakcemile3...

valla biz çıkarken mesela yoktu nişanlandık hafiften gerginlikler başladı düğüne iki ay kala öyle çok kavga etmeye başladık ki anlatamam 3 yıl flörtten sonra 3,5 yıllık evliliğim var bir dönem nerdeyse boşanıyorduk ama bu süre içinde toplam ettiğimiz kavga düğüne iki ay kala ettiklerimizden daha az o kadar fenaydık ilk kez aileler işin içine girince eşim başta dengeyi kurmada zorlandı kayınvalide de her şeye karışınca tabi ama sonuçta hallettik evlendik resmen sihirli değnek değdi herkesin çok kavga edilir dediği dönemde bile kavgamız pek olmadı

canım ben nisanlıyken kaynanamgilin doldurusu yüzünden çok kavga ederdik evliligimizin ilk aylarıda öyle sürdü ama suan çok iyiz beni seven anlayslı bireşim var allahım herkese nasip etsin

Biz nişanlıkende cok tartışırdık evlendik ilk aylar tartışmalarımıza aynen devam ettik şimdi yorulduk tartışmaktan sanırım ki fazla tartışmıyoruz sırnaşık şey.Şu bir gercekki tartışırkende, şimdi de hep mutluyduk önemli olanda bu..

biz nişanlıyken daha çok kavga ediyoduk, gerçi şimdi de ediyoruz ama kısa sürüyor
bi de evliliğin ilk zamanları ben daha gergin, asabi ve saldırgandım
şimdi nerdese 8 ay oldu evleneli artık kabullendim evlendiğimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…