nişanlıyken çok kavga edenler! şimdi durum nasıl?

Ahh ahh bizde çok kavga eder dururdukkk!!
Ama şimdi eskisi gibi değil. . kavga etsekte kısa sürüo. . opuyorumnanaktan
Nişanlıyken 1 hafta boyunca konuşmadığımı bilirim bilmiyorumkismile
Herşey stresten kaynaklanıo..bide ben çok pimpirikliydim :))

nişanlılık stresden başka bi şey değil hem bi telaş aileler işin içinde olduğundan galiba bi gergin oluyo insan. bi sürü eksik var gözünde büyüyo hatta bazen o kadar tahammülsüz oluyo ki insan şiddetli kavgalar ediyo. evlenince geçiyo mu diyosan hemen geçmiyo hele benim gibi stresli ve yorucu bi dönem geçirip evlendiysen bi 5 ay sürekli kavga oluyo ama kesinlikle benden kaynaklı olduğunu söyleyebilirim oto çöpe takıp adama sarıyodum şimdi 8 ay oldu artık kavga etmenin mantıksız olduğunu anladım kavga etmeyi de çok büyütmüyorum oluyo olması normal geliyo tartışma ortamının. sonuçta ipe sapa gelmez şeyler yüzünden çıkan tatsızlıklar yüzünden aynı evde yüzyüze bakıyosun nereye kadar yani. şimdi herşey yolunda arada bi aksiliğim tutuyo tabi.

nişanlılık dönemimde de çok tartışırdık stresli oluyor insan ...herşeyi sorun edebiliyor...
4 ay olacak evleneli ama tartışmalar tamamen bitmedi

nişanlıyken kavga ortamı tabi çok olur çünkü halledilmesi gereken meseleler o dönemde ortadadır. evlenince hiç bir mesele kalmıyor diye düşünüyorum
aileler anlaşamazdı biz çok tartışırdık şimdi kapımızı kapatıyoruz yuvamızda mutlu mesut yaşıyoruz

2 kere yüzüğü atasım gelmişti o derece yani
ama şimdi maşşallah tıkımız çıkmadı kaç sene oldu

sanırım bu kavganın nedenine bağlı.öyle eften püften şeylerden kavga ediliyorsa,evlenince bir

ihtimal bitebilir ama fikir ayrılığı,aileler arasındaki kültür farkı,evlilik sorumluluğunu taşıyamama gibi

nedenler varsa,kavgalar katlanarak artıyor.

tartışmanın neden çıktığı ve nasıl bittiğine ne kadar sürüldüğüne bakılmalı.

annem kızım sevgiliyken aranız iyiyiyse anlaşıyorsanız nişanlıyken edilen kavgalara aldırmayın diyo stres eşya seçimi kaynana hepsi geçer gider normala dönermiş yine sevgiliyken nasılsa öyle olurmuş:) eeeee bide aynı evde aynı yatakta olunca sorunlar çok daha kolay hallolur uzaklık mesafeyi açar kavgalar büyür nişanlıyken mutluluklar

süper süper süper biz nişanlıyken hiç barışık gezmezdik evlenincede başlarda öleydi hiç geçinemioduk ama şimdisüper iiz maşallah herşey yolunda

süper süper süper biz nişanlıyken hiç barışık gezmezdik evlenincede başlarda öleydi hiç geçinemioduk ama şimdisüper iiz maşallah herşey yolunda

eftalyacım kaç yıllık evlisin?başlarda demişsin nekadar başlarda?ya biz 3 yıllık evliyiz.nişanlıyken çok tartışırdık evlendik.nişanlılıktaki kadar değil ama hala tartışıyoruz.ve çok bunalıyorum.sorun da genel olarak ailesibenneyaptımki

benim kızkardeşimle nişanlısıda sürekli kavga ederlerdi,kavgasız günleri olmazdı anlaşamıyorsunuz ayrılın deyincede seviyorum,ölüyorum derdi.şimdi 5 yıllık evliler hala aynı devam,keşke ayrılsaymışım der durur.şimdi ayrılmak istiyor

canım haziranda 2 sene olacak ama bizde başta çok kötüydük birbirimizi sevmioz gibi geliodu ama şimdi iiz çok şükür haa hiç mi kavga etmioz hala oluyor amaa öncekiler gibi deil bağrışmıoz oturup konuşuoz biz çareyi bunda bulduk birimiz küsüodu dieride susuyordu sonra bi kıyamet kopuodu sonra zamnla zamanla iice taşlar yerine gerçekten oturuo biraz da zmn çok önemli bence bak önceden haftanın 6 günü geçinemien biz 6 ayda 2 kere tartıştık biri 4 gün sürdü dieri 1 gece umarım herkesin arasındaki sorun düzelir rabbim kimsenin huzurunu bozmasın

bizde nişenliyken çok kavga ediyoduk bide ailem istemiyodu bu evliliği pek ben baskı altındaydım o evi ve eşyaları yetiştirmeye çalışıyordu ayrı bi baskı çok zor günler yaşadık çok tartıştık evlendik birbirimize alısıncaya kadar 2 3 ay yine çok tartıştık 7 aylık evliyiz işte şimdi allah a şükür öyle ciddi kavgalarımız yok ne zamandır inşallahta olmazzz

nişanlıyken hiç mi hiç kavga etmedim desem yeridir. ama bi evlendim kavgalar başladı.halende devam ediyor.kırıcı olaylar,sözler olmasada atışıyoruz arada.genelde tartışmalar eşimin ailesi ile ilgili mevzular olunca oluyor du.ama kızım dünyaya geldikten sonra eşim çok deişti.daha anlayışlı olmaya başladı,bana daha çok kulak verir oldu.sanırım bi aile olduğumuzun bilincine vardı.gerçi arada halen atışırız ama olsun.

mrb arkadaşlar ben zelal forumunuza yeni katıldım.Bizim nişanlılık dönemimizde aileler çok müdahale etti.Onun etkileridehalen devam ediyor 3 yıllık evli olmama rağmen.ailelerin en küçük bir lafı bizde büyük tartışmalara sebeb oluyor. Eşim çok takmıyor ama ben birşeylerin üzerini kapatamadım ve bu bizi çok mutsuz ediyor. nasıl düzeleceğiz bilmiyorum ve yardım istiyorum.

Nişanlıyken genelde aileler yüzünden tartışırdık ,evlendik yine aynı şakkıdı

bizim sorunlarımız 1. ayın sonunda başladı. onun sorumlsuzluğu maddiyatçılığı umuaramazlığı. bide suçunu kabulenmez. illaki o haklı olacak. bende ayrılmayı düşünüyorum. güvenemiyorum artık. bendeki yeride eskisi gibi değil. evlenincede böyle devam edecek korkusunu çıkaramıyorum aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…